Urmărește-ne în Social Media

Jason Derulo - Glad U Came

Jason Derulo a lansat în aprilie 2023 o piesă hit, pregătită de Ibiza, "Glad U Came", iar acum ne propune videoclipul său oficial. Artistul se pregăteşte să vină în România, cu ocazia festivalului Summer In the City.

"Glad U Came" sună atât a hit de anii '90, a melodie de bal de liceeni americani, dar şi a cântec pe care să danseze miri de vârste 30+ la o nuntă. Videoclipul e ceva cu adevărat special, filmat cu drone şi cu camere high end în locuri exotice unde Jason Derulo îşi trăieşte cea mai bună vacanţă a vieţii sale. Însoţit de fructe şi animale exotice, dar şi o muză cu zâmbetul pe buze.

Vedem şi câteva coregrafii pe care le vom regăsi pe TikTok şi o vocaliză care îţi va rămâne înfiptă în creier. Filmările videoclipului s-au făcut în Bali, într-o staţiune exotică, care include inclusiv un avion recondiţionat drept cazare, cu aripa drept balcon.

Melodia şi clipul pendulează între lasciv şi puritan, iar Derulo pare a prelua coroana hitmakerilor de acum 20-30 de ani. Mă gândesc la Usher, dar şi la rău famatul R. Kelly. Jason Derulo nu a mai dezvăluit vreun album de studio, ceea ce ne miră, mai ales că au trecut 8 ani de la ultimul său LP, cel din 2015, "Everything is 4".

Maşinăria de hituri din Miami a continuat totuşi să ne ofere single-uri. Doar în acest an am auzit colaborarea cu Dido "When Love Sucks", dar şi piese ca "Slow Low" şi "Glad U came". Derulo a apărut recent la emisiunea "Good Morning America" pentru a oferi detalii despre prima sa carte, "Sing Your Name Out Loud: 15 Rules For Living Your Dream", care se găseşte deja pe Amazon şi în librării fizice.

"Glad U Came" s-a lansat prin Atlantic Records şi a fost produsă de Pink Slip (cunoscut pentru colaborări cu One OK Rock, Royal & The Serpent), Jakke Erixson (Ava Max, Lauren Spencer Smith), Sam Martin (David Guett şi Maroon 5). Jason a descris piesa ca fiind una despre o poveste frumoasă de dragoste şi putere destinului.

Summer In the City are loc între 18 şi 19 august şi acolo îl vom vedea pe Jason Derulo live.

Comentarii