Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B

Maroon 5 se alătură grupurilor muzicale care aduc tributuri femeilor puternice, printr-un videoclip dedicat piesei "Girls Like You". Pe piesă apare şi Cardi B, iar protagoniste în video sunt câteva celebrităţi feminine recunoscute global. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Gal Gadot aka Wonder Woman şi Sarah Silverman sunt doar două dintre numele celebre care îşi fac apariţia în spatele lui Adam Levine, dansând jucăuş cu solistul Maroon 5. "Girls Like You" este o piesă simplă, cu aer de repetiţie din sala de festivităţi a liceului, care începe cu o chitară acustică.

Acel sample devine mai amplu şi este remixat pe parcursul piesei. Adam Levine este filmat cu o cameră rotativă, care îi surprinde expresiile ghiduşe, când se trezeşte cu cele mai puternice femei de la Hollywood lipite de spatele său. Ellen De Generes şi Millie Bobbie Brown din serialul "Stranger Things" se numără printre cameo-urile speciale din acest material video.

Cardi B apare pe ultimul minut al piesei, într-un taior galben impecabil şi cu o atitudine dată la nivelul 11 din 10. Intră pe un flow mai rapid decât Levine şi adăugă nişte extra zvâc melodiei, plus o tentă de rap. Cine priveşte cu atenţie apariţiile din spatele vocalului Maroon 5 le va descoperi şi pe Tiffany Haddish, Jennifer Lopez şi Mary J. Blige, toate puse pe dans şi glume.

Mesajul este clar: acestea sunt cele mai realizate figuri din showbiz, iar melodia e pentru ele şi pentru toate femeile fără de care viaţa nu ar mai fi la fel. Pe lângă numele mari din muzică sau actorie apare şi Chloe Kim, medaliată cu aur la proba de snowboard de la Olimpiadă. Maroon 5 a pornit recent un turneu nord american pentru a promova ultimul său LP, "Red Pill Blues".

Prima sa etapă se încheie pe 17 iunie în Florida şi este urmată de o pauză, cât să filmeze Levine emisiunile în care este implicat. O nouă etapă a turneului porneşte în septembrie în Utah. Maroon 5 a avut un an 2018 care a mizat mult pe vizual, lansând o serie de 3 clipuri pentru piesa "Wait". Finalul de an 2017 ne-a adus cel mai nou disc, care conţine destule piese pentru un album dublu, 21 la număr.

În România albumul a debutat cu un listening party, unde au cântat Les Elephants Bizarres şi Ioana Ignat. Maroon 5 a ajuns astfel la 6 materiale discografice în cariera sa premiată cu 3 distincţii Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Maroon 5 a lansat albumul "Jordi": 12 piese noi şi colaborări cu nume mari

Suntem în sezonul lansărilor de albume, iar pe 11 iunie 2021 Maroon 5 a oferit fanilor 12 piese noi, sub forma albumului "Jordi". LP-ul include colaborări cu artişti importanţi, precum Stevie Nicks de la Fleetwood Mac, dar şi sample-uri de la artişti trecuţi în nefiinţă, ca Nipsey Hussle şi Juice Wrld. Detalii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Coperta album Maroon 5 Jordi
Coperta album Maroon 5 Jordi │ FOTO: Maroon 5

"Jordi" este albumul cu numărul 7 al formaţiei americane şi a debutat prin casele de discuri 222, Interscope şi Polydor Records. Printre apariţiile surpriză de pe disc se numără Megan Thee Stallion, Blackbear, Stevie Nicks, Bantu, H.E.R. YG, dar şi Juice Wrld şi Nipsey Hussle. Ediţia deluxe a LP-ului include câteva melodii în plus, cu apariţii de la starul reggaeton Anuel AA, Tainy, în vreme ce Jason Derulo apare pe piesa "Lifestyle", care sună a nou imn de Cupă Mondială, EURO sau reclamă Coca-Cola.

Recenziile nu sunt deloc blânde cu acest album Maroon 5, care a primit numai câte 2 steluţe din 5, ba chiar şi una de la The Arts Desk. Rolling Stone i-a acordat două stele şi jumătate, iar The Guardian doar 2. Titlul acestui material discografic provine de la porecla fostului manager al trupei, Jordan Feldstein, care a murit în 2017 la doar 40 de ani. Acesta este primul release al lui Adam Levine and co, după plecarea basistului Mickey Madden. El a părăsit formaţia în 2020 după un scandal legat de arestarea sa pentru violenţa domestică.

Secţiuni de bas înregistrate de artist au fost totuşi păstrate pe 3 track-uri de pe "Jordi". Maroon 5 ne oferă muzică nouă la 4 ani distanţă de la "Red Pill Blues", album ce generase hituri ca "What Lovers Do" şi mai ales "Girls Like You", care a primit multiple videoclipuri. "Jordi" a fost promovat cu 4 single-uri: "Memories", care a sosit încă din 2019 şi a debutat pe locul 22 în topul Billboard Hot 100 şi ajungând până pe locul 2 ulterior, apoi "Nobody's Love", "Beautiful Mistakes" şi "Lost".

Acest din urmă track a sosit pe 11 iunie, în aceeaşi zi cu un videoclip. Pe Metacritic albumul are o medie a notelor de 46 din 100, iar cea mai mare apreciere a acestei creaţii artistice este că exprimă vulnerabilitate, dar contribuţia lui Stevie Nicks la piesa "Remedy" ar fi fost slab mixată şi comparată cu "asistentul vocal Apple Siri, care încearcă să cânte country". Şi contribuţia postumă a lui Juice Wrld se simte forţată şi "înghesuită pe o piesă de despărţire".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31