Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B

Maroon 5 se alătură grupurilor muzicale care aduc tributuri femeilor puternice, printr-un videoclip dedicat piesei "Girls Like You". Pe piesă apare şi Cardi B, iar protagoniste în video sunt câteva celebrităţi feminine recunoscute global. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Gal Gadot aka Wonder Woman şi Sarah Silverman sunt doar două dintre numele celebre care îşi fac apariţia în spatele lui Adam Levine, dansând jucăuş cu solistul Maroon 5. "Girls Like You" este o piesă simplă, cu aer de repetiţie din sala de festivităţi a liceului, care începe cu o chitară acustică.

Acel sample devine mai amplu şi este remixat pe parcursul piesei. Adam Levine este filmat cu o cameră rotativă, care îi surprinde expresiile ghiduşe, când se trezeşte cu cele mai puternice femei de la Hollywood lipite de spatele său. Ellen De Generes şi Millie Bobbie Brown din serialul "Stranger Things" se numără printre cameo-urile speciale din acest material video.

Cardi B apare pe ultimul minut al piesei, într-un taior galben impecabil şi cu o atitudine dată la nivelul 11 din 10. Intră pe un flow mai rapid decât Levine şi adăugă nişte extra zvâc melodiei, plus o tentă de rap. Cine priveşte cu atenţie apariţiile din spatele vocalului Maroon 5 le va descoperi şi pe Tiffany Haddish, Jennifer Lopez şi Mary J. Blige, toate puse pe dans şi glume.

Mesajul este clar: acestea sunt cele mai realizate figuri din showbiz, iar melodia e pentru ele şi pentru toate femeile fără de care viaţa nu ar mai fi la fel. Pe lângă numele mari din muzică sau actorie apare şi Chloe Kim, medaliată cu aur la proba de snowboard de la Olimpiadă. Maroon 5 a pornit recent un turneu nord american pentru a promova ultimul său LP, "Red Pill Blues".

Prima sa etapă se încheie pe 17 iunie în Florida şi este urmată de o pauză, cât să filmeze Levine emisiunile în care este implicat. O nouă etapă a turneului porneşte în septembrie în Utah. Maroon 5 a avut un an 2018 care a mizat mult pe vizual, lansând o serie de 3 clipuri pentru piesa "Wait". Finalul de an 2017 ne-a adus cel mai nou disc, care conţine destule piese pentru un album dublu, 21 la număr.

În România albumul a debutat cu un listening party, unde au cântat Les Elephants Bizarres şi Ioana Ignat. Maroon 5 a ajuns astfel la 6 materiale discografice în cariera sa premiată cu 3 distincţii Grammy.

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< mart. 2023 >>
lmmjvsd
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2