Urmărește-ne în Social Media

pop

Maroon 5 a dat „apelul de trezire” pentru această vară

Visul fanilor Maroon 5 din țara noastră s-a îndeplinit în seara de 5 iunie, atunci când Adam Levine și colegii săi au concertat în Piața Constituției. Americanii au pregătit un maraton de hituri pentru publicul român, iar în deschiderea show-ului au cântat Antonia și Les Elephants Bizarres.

Publicat

pe

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Maroon 5 a concertat pentru prima dată la București, în fața unui public de aproximativ 30.000 de oameni, aflați în Piața Constituției, pe data de 5 iunie. Trupa americană a ajuns în țara noastră cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album „V”, care include hiturile „Maps” și „Animals”, urmând să susțină apoi concerte în Georgia și Turcia.

Tradiția continuă  în Piața Constituției, iar show-urile marilor artiști străini sunt deschise din nou de cântărețele românce. Dacă anul trecut Delia a cântat în deschiderea lui Robbie Williams, anul acesta a venit rândul Antoniei să încingă atmosfera alături de dansatorii săi, înainte de concertul celor de la Maroon 5. Din setlist-ul pregătit de aceasta nu au lipsit hiturile „Jameia”, „Pleacă” și „Marabou”.

Concert Antonia în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Antonia în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Distracția a continuat cu trupa Les Elephants Bizarres, care a adus pe scenă zâmbete, multă energie și piese perfecte pentru începutul verii. Elefanții au venit și cu o surpriză pentru public și au interpretat în premieră o melodie nouă, care se numește „Roșu neon”, dedicată soarelui care nu voia să apună. Printre cântecele, care ne-au făcut să dansăm, s-au mai numărat „Hello Says The Devil!”, „Nu mă opri” și imnul dedicat fetelor care știu să se distreze -„Girls Gone Wild”.

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Maroon 5 din Piața Constituției pe 5 iunie 2016

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Maroon 5 din Piața Constituției pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Un urlet de lup a stârnit frenezia, iar Adam Levine a apărut în fața publicului precum un vânător pregătit să cucerească inimile tuturor fanelor prezente. Solistul a renunțat la blond și s-a reîntors la culoarea sa naturală de păr, iar pe scenă a urcat îmbrăcat într-o cămașă în stil hawaiian.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Maroon 5

Maroon 5 a dat „apelul de trezire” pentru distracția din vara aceasta și a continuat petrecerea în stil american cu un maraton de  hituri. Am ascultat „One More Night”, „Lucky Strike”, „Maps”, „Wake Up Call”, dar și piese mai vechi extrase de pe albumul de debut, precum „Harder to Breathe” și „Sunday Morning”.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La începutul lui 2004, cei de la Maroon 5 cucereau topurile cu single-ul „This love”, care vorbea despre o fostă relație a lui Adam Levine. Membrii trupei au afirmat că au fost inspirați de Stevie Wonder pentru producerea acestei piese, care rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite melodii. Fanii din Piața Constituției nu i-au uitat versurile și au cântat celebrul cântec împreună cu Adam, creând un moment emoționant pentru solistul care se afla pentru prima dată în România.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Adam  Levine și-a uitat cuvintele acasă, dar nu și talentul de chitarist, arătând ce înseamnă să fii un rockstar adevărat, cu un solo la o chitară roz.

Elvis Presley a fost cu siguranță un model pentru mulți artiști, iar balada sa „Can' t Help Falling In Love” este una dintre piesele preferate ale solistului Maroon 5, care a decis să cânte acapella o parte din ea, pentru publicul român.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Spre finalul concertului, trupa Maroon 5 s-a întors din nou  la piesele mai vechi, iar acordurile de la „She Will Be Loved” au făcut întreaga piață să vibreze. Adam știe cum să transforme imaginea dură a rockstarului în cea a unui bărbat sensibil, însă nu am putut vedea și ipostaza de artist comunicativ. Solistul nu a salutat publicul la începutul show-ului și nici pe parcurs, așteptând momentul de sfârșit pentru mulțumiri.

Membrii trupei Maroon 5 au în sânge „miscările lui Jagger” și ne-au demonstrat asta și la București, iar dacă tot concertul a fost energic, au decis să-l  îndulcească puțin cu „Sugar”.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

„E primul nostru concert aici. Sunteţi extraordinari! Sper să ne mai primiţi. Vă iubim!“ a fost mesajul de încheiere transmis de Adam Levine.

Concertul Maroon 5 este primul eveniment important al acestei veri, fiind și unul dintre cele mai așteptate de către publicul român. Fanii și-ar fi dorit ca trupa să cânte mai mult de o oră și jumătate, însă Adam ne-a dat de înțeles că ar dori să se reîntoarcă în România.  Show-ul a făcut parte din turneul "Maroon V Tour" și a fost organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Setlist Concert Maroon 5 România

 • Animals
 • One More Night
 • Stereo Hearts (Gym Class Heroes cover)
 • Harder to Breathe
 • Lucky Strike
 • Wake Up Call
 • Love Somebody
 • Maps
 • This Love
 • Sunday Morning
 • Payphone
 • Daylight
 • Lost Stars
 • She Will Be Loved
 • Moves Like Jagger
 • Sugar

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Masked Singer 2021: Pisica și Monstrulica și-au dezvăluit adevărata identitate - VIDEO

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Masked Singer a adus în fața telespectatorilor nu una, ci două demascări. Pisica și Monstrulica au părăsit competiția măștilor. Detalii și video în articol.

Publicat

pe

Pisica & Monstrulica la Masked Singer 2021
Pisica & Monstrulica la Masked Singer 2021 │ FOTO: PRO TV

Cele 10 măști rămase în competiție au luptat pentru un loc în etapa următoare. Din păcate, regula jocului spune ca personajele cu cele mai puține voturi să își dea masca jos, astfel că Pisica și Monstrulica au arătat cine sunt cu adevărat.

Antonia - Pisica și Oana Zăvoranu - Monstrulica

Antonia și Oana Zăvoranu s-au ascuns în frumoasele costume ale emisiunii Masked Singer. Cele două vedete au creat un spectacol pe cinste interpretând piesele "Un-break my heart", respectiv "Bini di Tăt". Dacă pe Oana nu a ghicit-o niciun detectiv, Antonia a fost alegerea INNEI. Cântăreața a fost plăcut surprinsă să vadă că prietena și colega de breaslă se află sub mască:

"Masked Singer România e cel mai secretos show din România! Chiar și între prieteni", a comentat INNA.

În ceea ce o privește pe Antonia, aceasta s-a declarat încântată că a putut participa la emisiunea de la PRO TV:

"Am plâns la un moment dat sub mască. Mi-ați dat foarte multe complimente frumoase în legătură cu vocea, cu performanța și apreciez foarte mult. Mă bucur că v-a plăcut!"

Deși a avut o apariție de scurtă durată în concurs, Monstrulica a impresionat cu personalitatea jovială. A cântat și a dansat cu energie, și s-a lăsat greu de demascat la final. Jurații au crezut că în costum s-ar putea ascunde Adina Buzatu, George Ivașcu sau Lino Golden. Evident, presupunerile au fost greșite, Oana Zăvoranu fiind varianta corectă.

"Mi-a fost dor de tine! Mie îmi pare rău că n-ai mai rămas", a transmis Horia Brenciu.

Mihaela Rădulescu a ținut să menționeze că talentul actoricesc al Oanei i-a păcălit pe toți:

"Știi ce ai avut tu, Oana, de ne-ai pus pe toți la pământ, sub masă...Băi, ești foarte bună actriță! Ești foarte talentată! Tu cu asta te-ai lansat și cu asta ne-ai păcălit pe toți".

Citește în continuare

Muzică nouă

Antonia a lansat "Benny Hana", o colaborare cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure - AUDIO

Antonia a colaborat cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure pentru "Benny Hana", o piesă cu ritm oriental ce păstrează vibe-ul călduros de vară. Te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Antonia
Antonia │ FOTO: Captură YouTube

"Benny Hana" a fost compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911) și Alexandru Turcu. Versurile sunt semnate de Cezar Guna, Sebastian Tudor și Andrei Ursu, iar de producție s-au ocupat Costel Domințeanu și Alex Ghinea (911).

Antonia urmează să filmeze videoclipul oficial pentru piesa "Benny Hana" alături de Pitt Leffer, artist cunoscut pentru piesele "No Lies", "Loving You", "Yamala", "I will love you till the end".

Antonia a lansat de curând "I Think I Love Him", dar și "Take Me Somewhere" feat. Avalan, piesă care este imnul primei ediții SAGA Festival, eveniment care a avut loc între 10-12 septembrie la ROMAERO. Artista a urcat pe scena de la SAGA pentru un recital plin de energie.

AUDIO: ANTONIA x Pitt Leffer x Guilty Pleasure - Benny Hana

Citește în continuare

Concerte & turnee

SAGA Festival 2021 - Lineup-ul pe zile, noi artiști și bilete disponibile pentru fiecare zi de festival

Lineup-ul Saga Festival 2021 a fost completat de o serie de noi artiști, printre care se numără și Antonia, INNA, Deliric, Grasu XXL și Gojira & Planet H. Organizatorii au anunțat, totodată, punerea în vânzare a biletelor de o zi, precum și lineup-ul pe scene, pentru fiecare zi de festival.

Publicat

pe

Saga Festival
Saga Festival │ FOTO: LOGO

Pregătirile pentru Saga Festival 2021, eveniment programat să aibă loc în perioada 10 - 12 septembrie, la Romaero Băneasa, sunt în plină derulare, organizatorii lucrând la construcția scenelor cu design-uri unice în România.

Noi artiști completează lineup-ul SAGA Festival 2021

Lineup-ul evenimentului a fost de curând completat. Pe lângă artiștii internaționali anunțați, unii dintre cei mai apreciați și iubiți artiști români se alătură ediției din 2021 a festivalului. Antonia, INNA, Deliric, Grasu XXL, Gojira & Planet H, Guess Who, Prny & Lu-K Beats, Spike, Bad and Boujee, Chronic DJs (Grigo & ABS), DJ Chill Will, DJ DOX, DJ Grewu, DJ Sauce (Satra Benz DJ), DJ Sfera, Johnny Damix și Moza Kaliza vor urca pe scenele SAGA cu show-uri speciale pentru festivalieri.

Bilete de o zi la Saga Festival 2021

Biletele pentru fiecare zi de festival au fost puse în vânzare. Cele din categoria Acces General se vând la prețul de 249 de lei. La Rave Pit, prețul unui bilet de o zi se ridică la 399 de lei, iar la VIP prețul este de 499 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Lineup-ul pe zile - SAGA Festival 2021

SAGA Festival își deschide porțile pe 10 septembrie și, timp de trei zile, festivalierii vor fi parte dintr-o poveste vibrantă, ce va fi sursa energiei pe care cu toții o așteaptă. Mai jos puteți consulta lineup-ul pe zile și scene al evenimentului.

Vineri, 10 septembrie

Source Stage

 • DJ Andi
 • Manuel Riva
 • Mike Williams
 • INNA
 • Clean Bandit (DJ Set)
 • Sigala
 • Don Diablo
 • Tiesto
 • Salvatore Ganacci

Heat Stage

 • ADIN
 • Amelie Lens
 • ANNA
 • Joris Voorn
 • Kolsch
 • Maceo Plex

Spark Stage

 • Artbat
 • Dobrikan
 • Franky Rizardo
 • Mario Persic
 • Mathame
 • Sonny Fodera
 • Adrian Eftimie

Switch Stage

 • DJ Dox
 • Gojira & Planet H
 • Guess Who DJ Set
 • Johnny DaMix

Sâmbătă, 11 septembrie

Source Stage

 • Gino & Maxx
 • John Newman
 • Morten
 • Nervo
 • Nicky Romero
 • No Parachute
 • Regard
 • Sickick
 • Timmy Trumpet
 • W&W

Heat Stage

 • Chris Liebing
 • Cotoraci
 • Deborah De Luca
 • Dubfire
 • Joyhauser
 • Reinier Zonneveld

Spark Stage

 • Baggi
 • Kaisser
 • Meduza
 • Rosario Internullo
 • Solardo
 • Umek

Switch Stage

 • Chronic DJs (Grigo & ABS)
 • Deliric DJ Set
 • DJ CHILL WILL
 • DJ Sfera
 • PRNY & Lu-K Beats

Duminică, 12 septembrie

Source Stage

 • Alan Walker
 • Antonia
 • Avalan
 • Oliver Heldens
 • Robin Schulz
 • Masked Wolf
 • Topic
 • U_Gin
 • Vanotek
 • Vini Vici
 • Grasu XXL

Heat Stage

 • Adam Beyer
 • Enrico Sangiuliano
 • Monika Kruse
 • Carl Cox
 • Spartaque

Spark Stage

 • Andre Rizo
 • Denis Sulta
 • Eli Brown
 • Fisher
 • Hot Since 82
 • Switch Stage
 • Bad and Boujee
 • DJ Grewu
 • DJ Sauce (Satra Benz DJ)
 • Spike DJ Set
 • Moza Kaliza

Lineup-ul nu a fost încă definitivat. Noi artiști, dar și noi scene, vor fi anunțate în curând. 

SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, la ROMAERO. Accesul este permis cu test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore; test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore; certificat de imunizare pentru cei ce au trecut prin boală, nu mai vechi de 6 luni; certificat digital de vaccinare.

Citește în continuare

Trending