Urmărește-ne în Social Media

pop

Maroon 5 a dat „apelul de trezire” pentru această vară

Visul fanilor Maroon 5 din țara noastră s-a îndeplinit în seara de 5 iunie, atunci când Adam Levine și colegii săi au concertat în Piața Constituției. Americanii au pregătit un maraton de hituri pentru publicul român, iar în deschiderea show-ului au cântat Antonia și Les Elephants Bizarres.

Publicat

pe

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Maroon 5 a concertat pentru prima dată la București, în fața unui public de aproximativ 30.000 de oameni, aflați în Piața Constituției, pe data de 5 iunie. Trupa americană a ajuns în țara noastră cu ocazia turneului de promovare al celui mai recent album „V”, care include hiturile „Maps” și „Animals”, urmând să susțină apoi concerte în Georgia și Turcia.

Tradiția continuă  în Piața Constituției, iar show-urile marilor artiști străini sunt deschise din nou de cântărețele românce. Dacă anul trecut Delia a cântat în deschiderea lui Robbie Williams, anul acesta a venit rândul Antoniei să încingă atmosfera alături de dansatorii săi, înainte de concertul celor de la Maroon 5. Din setlist-ul pregătit de aceasta nu au lipsit hiturile „Jameia”, „Pleacă” și „Marabou”.

Concert Antonia în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Antonia în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Distracția a continuat cu trupa Les Elephants Bizarres, care a adus pe scenă zâmbete, multă energie și piese perfecte pentru începutul verii. Elefanții au venit și cu o surpriză pentru public și au interpretat în premieră o melodie nouă, care se numește „Roșu neon”, dedicată soarelui care nu voia să apună. Printre cântecele, care ne-au făcut să dansăm, s-au mai numărat „Hello Says The Devil!”, „Nu mă opri” și imnul dedicat fetelor care știu să se distreze -„Girls Gone Wild”.

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Maroon 5 din Piața Constituției pe 5 iunie 2016

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Maroon 5 din Piața Constituției pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Un urlet de lup a stârnit frenezia, iar Adam Levine a apărut în fața publicului precum un vânător pregătit să cucerească inimile tuturor fanelor prezente. Solistul a renunțat la blond și s-a reîntors la culoarea sa naturală de păr, iar pe scenă a urcat îmbrăcat într-o cămașă în stil hawaiian.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Maroon 5

Maroon 5 a dat „apelul de trezire” pentru distracția din vara aceasta și a continuat petrecerea în stil american cu un maraton de  hituri. Am ascultat „One More Night”, „Lucky Strike”, „Maps”, „Wake Up Call”, dar și piese mai vechi extrase de pe albumul de debut, precum „Harder to Breathe” și „Sunday Morning”.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

La începutul lui 2004, cei de la Maroon 5 cucereau topurile cu single-ul „This love”, care vorbea despre o fostă relație a lui Adam Levine. Membrii trupei au afirmat că au fost inspirați de Stevie Wonder pentru producerea acestei piese, care rămâne în continuare una dintre cele mai îndrăgite melodii. Fanii din Piața Constituției nu i-au uitat versurile și au cântat celebrul cântec împreună cu Adam, creând un moment emoționant pentru solistul care se afla pentru prima dată în România.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Adam  Levine și-a uitat cuvintele acasă, dar nu și talentul de chitarist, arătând ce înseamnă să fii un rockstar adevărat, cu un solo la o chitară roz.

Elvis Presley a fost cu siguranță un model pentru mulți artiști, iar balada sa „Can' t Help Falling In Love” este una dintre piesele preferate ale solistului Maroon 5, care a decis să cânte acapella o parte din ea, pentru publicul român.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Spre finalul concertului, trupa Maroon 5 s-a întors din nou  la piesele mai vechi, iar acordurile de la „She Will Be Loved” au făcut întreaga piață să vibreze. Adam știe cum să transforme imaginea dură a rockstarului în cea a unui bărbat sensibil, însă nu am putut vedea și ipostaza de artist comunicativ. Solistul nu a salutat publicul la începutul show-ului și nici pe parcurs, așteptând momentul de sfârșit pentru mulțumiri.

Membrii trupei Maroon 5 au în sânge „miscările lui Jagger” și ne-au demonstrat asta și la București, iar dacă tot concertul a fost energic, au decis să-l  îndulcească puțin cu „Sugar”.

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

„E primul nostru concert aici. Sunteţi extraordinari! Sper să ne mai primiţi. Vă iubim!“ a fost mesajul de încheiere transmis de Adam Levine.

Concertul Maroon 5 este primul eveniment important al acestei veri, fiind și unul dintre cele mai așteptate de către publicul român. Fanii și-ar fi dorit ca trupa să cânte mai mult de o oră și jumătate, însă Adam ne-a dat de înțeles că ar dori să se reîntoarcă în România.  Show-ul a făcut parte din turneul "Maroon V Tour" și a fost organizat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.

Setlist Concert Maroon 5 România

 • Animals
 • One More Night
 • Stereo Hearts (Gym Class Heroes cover)
 • Harder to Breathe
 • Lucky Strike
 • Wake Up Call
 • Love Somebody
 • Maps
 • This Love
 • Sunday Morning
 • Payphone
 • Daylight
 • Lost Stars
 • She Will Be Loved
 • Moves Like Jagger
 • Sugar

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Concertul WE ARE ONE îi aduce pe scenă pe cei mai mari artişti români pe 12 martie (Concert Caritabil pentru Ucraina)

La început de martie am aflat în mod surprinzător că aveam să primim un "Mini SAGA Festival" pe 12 martie 2022. Are loc la Arena Naţională din Bucureşti, se numeşte WE ARE ONE şi are aceiaşi organizatori ca şi SAGA. Şi ce e minunat la el e că este un eveniment caritabil pentru refugiaţii din Ucraina. Acum avem şi lineup pentru concert.

Publicat

pe

We Are One Festival Bucuresti 2022
We Are One Festival Bucuresti 2022 │ FOTO: ALDA

Sâmbătă, pe 12 martie 2022 începând cu ora 16:00 are loc pe Arena Naţională din Bucureşti evenimentul WE ARE ONE. Ne aşteaptă 8 ore de muzică, iar în lineup se află Andra, Antonia, Carla's Dreams, Grasu XXL, Guess Who, Horia Brenciu, INNA, Irina Rimes, Spike şi Vama. Deocamdată aceasta este prima versiune de lineup, iar alţi artişti români, dar şi internaţionali vor fi anunţaţi pe parcursul săptămânii.

Lineup-ul se conturează deja ca unul impresionant, incluzând peste 50 de artişti români şi internaţionali, care urcă pe scenă din solidaritate cu poporul ucrainean. Fiecare bilet cumpărat la eveniment reprezintă donaţia pentru susţinerea victimelor directe şi indirecte ale invaziei Rusiei asupra ţării vecine.

Acest concert este organizat de SAGA Festival, alături de PRO TV, KISS FM şi Primăria Municipiului Bucureşti. Despre eveniment Allan Hardenberg, CEO ALDA (organizator SAGA Festival) a declarat următoarele:

Prin WE ARE ONE și totodată prin puterea muzicii, ne dorim să creștem nivelul de conștientizare la nivel mondial în ceea ce privește nevoia de ajutor a ucrainenilor. Ne dorim să transformăm acest eveniment într-un ajutor real pentru cei care au atât de mare nevoie de sprijin în aceste momente dificile. Urmărind cu atenție toate evenimentele și întreaga situație actuală, am decis, împreună cu echipa, că trebuie să facem ceva. Am luat în calcul valorile noastre și așa am creat WE ARE ONE. În timpul celor 8 ore ale concertului caritabil live, vom fi alături de ucraineni, uniți prin muzică și speranța pentru pace.

Cum cumpăr bilet?

Biletele se pot cumpăra de pe weareoneromania.com la următoarele prețuri:

 • 74,99 lei - acces pe gazonul Arenei Naţionale
 • 49.99 lei - acces în tribune şi peluză.

Banii obținuți în urma evenimentului vor fi donați către Crucea Roșie Română. De asemenea, pentru a putea susține cât mai mult poporul ucrainean, pot fi făcute donații către Crucea Roșie Română, în conturile organizației sau prin SMS, la 8825, cu textul “ONE”.

Nu uitaţi şi că SAGA Festival 2022 s-a mutat pe Arena Naţională, ediţia din acest an urmând să se desfășoare la începutul lunii iunie, cu Timmy Trumpet în lineup, dar şi Afrojack, Marshmello şi mulţi alţii.

Citește în continuare

Lifestyle

Antonia a fost invitată la podcastul HappyFish "Aproximativ Discuţii" - VIDEO

Finalul de an ne aduce ultimul episod al podcastului "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira pe canalul de YouTube HappyFish. Invitatul a fost Antonia, care a discutat pe parcursul a o oră şi jumătate despre relaţia cu Alex Velea, transformarea sa faţă de începutul carierei şi... responsabilitatea faţă de fani.

Publicat

pe

Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira
Antonia la podcast HappyFish Aproximativ Discutii cu DJ Gojira │ FOTO: HappyFish

Discuţia a început pe tema desenelor animate şi Antonia a vorbit despre copilăria sa din SUA, cu "Ren and Stimpy" pe micul ecran. S-a vorbit inevitabil şi despre banii produşi de Antonia în comparaţie cu cei produşi de Alex Velea. Artista a subliniat că ea produce mai mult pe partea de influencing, în vreme ce partenerul său produce mai mult din muzică. Am aflat din podcast că Antonia a cochetat cu modelling-ul şi fenomenul pageant încă din copilărie, de la 9 ani.

DJ Gojira a insistat mult şi pe titlul de "cea mai frumoasă femeie din România", adjudecat de Antonia în presă câţiva ani la rând. Artista a subliniat totuşi că ar fi preferat să audă mai multe despre coregrafiile sale, despre talentul muzical şi show-urile extravagante puse în scenă. S-a încercat şi un ASMR în timpul podcast-ului, ca un mic tribut pentru cântatul şoptit al Antoniei din piesă "Marabou".

Ce a fost interesant e că gazda şi invitatul au vorbit mai mult despre muzica din afară, decât despre cea de la noi. E vorba despre hipersexualizarea din rap şi R&B, cu exemple precum Chris Brown, Trey Songz, Saweetie, Megan Thee Stallion. Lucrurile au devenit serioase atunci când s-a intrat în zona de responsabilitate a artistului faţă de publicul său. A fost invocat cazul lui DaBaby, dar şi tragedia de la concertul lui Travis Scott, dar fără prea multe detalii.

Spre final când Antonia s-a relaxat, DJ Gojira a "dat din casă", dezvăluind ca şi "cumnata" şi Alex Velea sunt foarte amuzanţi şi buni la roast-uri şi glume. În acelaşi timp poate fi sensibilă şi foarte plină de candoare când vine vorba despre familia sa.

În 2021 Antonia a lansat piesele "Amor" şi "Benny Hana", dar şi "I Think I Love Him", iar artista a interpretat imnul SAGA Festival "Take Me Somewhere", alături de DJ-ul olandez Avalan.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Trending