Urmărește-ne în Social Media

Maroon 5 - Three Little Birds

Maroon 5 ne-a făcut weekendul trecut mai bun prin lansarea unui cover după piesa "Three Little Birds" a lui Bob Marley. Cum aşa o piesă nu putea rămâne fără clip, am primit şi un videoclip exuberant pentru acest single. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Three Little Birds" este vară pură şi Jamaica, este una dintre cele mai celebre piese ale lui Marley şi încă o dovadă că Adam Levine poate aborda orice gen muzical. Clipul îi vede pe muzicienii din Maroon 5 cântând din postura de trubaduri care se găsesc la orice staţie de metrou din marile metropole ale lumii.

Îi acompaniază prin dans figuri luminoase sau creaturi compuse din automobile, fascicule de lumină sau frunze. Metafore tehnologice, ecologice şi umaniste împodobesc creaţia vizuală spectaculoasă şi multicoloră pusă în scenă astfel. Sosirea acestei piese nu este întâmplătoare, ea făcând parte din campania Hyundai pentru FIFA World Cup 2018.

Melodia clasică de pe albumul "Exodus" face legendă de generaţii întregi şi a primit multiple reinterpretări. Emană euforie şi relaxare şi induce senzaţia de "poţi lăsa pe mâine ce te stresează azi". Figurile umane care dansează în clip sunt compuse din apă, foc, lumină, frunze şi automobile, micul indiciu plantat de Hyundai pentru campania sa promoţională.

Maroon 5 lansa ultimul său LP, "Red Pill Blues" în toamna lui 2018, dar această piesă nu face parte din acel album. Este un release separat şi special pentru campania asociată producătorului auto şi cupei mondiale. Recent am avut ocazia să vedem un tribut pentru feminism realizat de Levine and co odată cu lansarea clipului "Girls Like You", featuring Cardi B şi cu o sumedenie de femei puternice de la Hollywood apărând în video. De la Ellen DeGeneres la Gal Gadot şi Millie Bobby Brown, toate au dansat alături de Levine.

"Three Little Birds" este o melodie a lui Bob Marley lansată în 1977. Este al patrulea track de pe partea a doua a casetei "Exodus". A avut atât de mult succes, încât a fost relansată ca single în 1980, ajungând în top 20 în Marea Britanie. În mod inedit, toată lumea ştie piesa sub numele de "Don't Worry About a Thing" sau "Every Little Thing is Gonna be Alright", din cauza repetiţiei acestor versuri.

Apropiaţii lui Marley dispută originile acestei melodii. Unii afirmă că versurile sunt inspirate de cântăreţele grupului reggae I Threes, sau de canarii din apropierea casei artistului.

PUBLICITATE
Comentarii