Urmărește-ne în Social Media

pop

Jason Derulo - Colors

Jason Derulo lansa la începutul acestei luni single-ul "Colors", ce avea să fie imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018. Melodia primeşte acum un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Publicat

pe

Ne-am obişnuit ca David Guetta, Avicii sau Shakira să compună imnuri ale cupelor internaţionale FIFA, dar onoarea îi revine lui Jason Derulo în 2018. Pop star-ul american ne oferă un sunet global în "Colors" şi cântă despre unitate şi evoluţia umană.

Cupa mondială FIFA 2018 debutează în luna iunie şi acesta este doar unul dintre imnurile sale oficiale. Sunt destul de sigur că Rusia, ţara organizatoare va prefera să aibă o melodie autohtonă memorabilă ca imn. Jason Derulo are în spate Coca-Cola ca sponsor pentru creaţia sa plină de optimism.

Scurte acorduri de chitară se aud în spatele vocii pline de ecou a lui Derulo. Cu 4 ani în urmă, la Cupa Mondială din Brazilia Carlos Santana, Avicii şi Wyclef Jean lansau piesa oficială "Dar um Jeito". Pitbull a propus de asemenea propriul imn, "We Are One (Ole Ola)".

În 2010 Shakira cucerea publicul cu piesa "Waka Waka (This Time For Africa)", una dintre cele mai apreciate melodii definitorii pentru competiţia FIFA numărul 1.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux se năştea pe 21 septembrie 1989 în Florida. La origine este haitian, iar tânărul a avut o carieră împlinită şi ca dansator şi compozitor. A produs albume pentru Birdman, Lil Wayne şi Diddy.

Ultimul său mare hit a fost "Swalla", piesă realizată în colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Debuta în 2017 şi fost single de pe albumul "777" al lui Derulo.

Trending