Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Lyric Video: Jason Derulo - Colors

Jason Derulo lansa la începutul acestei luni single-ul "Colors", ce avea să fie imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018. Melodia primeşte acum un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Ne-am obişnuit ca David Guetta, Avicii sau Shakira să compună imnuri ale cupelor internaţionale FIFA, dar onoarea îi revine lui Jason Derulo în 2018. Pop star-ul american ne oferă un sunet global în "Colors" şi cântă despre unitate şi evoluţia umană.

Cupa mondială FIFA 2018 debutează în luna iunie şi acesta este doar unul dintre imnurile sale oficiale. Sunt destul de sigur că Rusia, ţara organizatoare va prefera să aibă o melodie autohtonă memorabilă ca imn. Jason Derulo are în spate Coca-Cola ca sponsor pentru creaţia sa plină de optimism.

Scurte acorduri de chitară se aud în spatele vocii pline de ecou a lui Derulo. Cu 4 ani în urmă, la Cupa Mondială din Brazilia Carlos Santana, Avicii şi Wyclef Jean lansau piesa oficială "Dar um Jeito". Pitbull a propus de asemenea propriul imn, "We Are One (Ole Ola)".

În 2010 Shakira cucerea publicul cu piesa "Waka Waka (This Time For Africa)", una dintre cele mai apreciate melodii definitorii pentru competiţia FIFA numărul 1.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux se năştea pe 21 septembrie 1989 în Florida. La origine este haitian, iar tânărul a avut o carieră împlinită şi ca dansator şi compozitor. A produs albume pentru Birdman, Lil Wayne şi Diddy.

Ultimul său mare hit a fost "Swalla", piesă realizată în colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Debuta în 2017 şi fost single de pe albumul "777" al lui Derulo.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE