Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO

Lyric Video: Jason Derulo - Colors

Jason Derulo lansa la începutul acestei luni single-ul "Colors", ce avea să fie imnul oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018. Melodia primeşte acum un videoclip cu versuri, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Ne-am obişnuit ca David Guetta, Avicii sau Shakira să compună imnuri ale cupelor internaţionale FIFA, dar onoarea îi revine lui Jason Derulo în 2018. Pop star-ul american ne oferă un sunet global în "Colors" şi cântă despre unitate şi evoluţia umană.

Cupa mondială FIFA 2018 debutează în luna iunie şi acesta este doar unul dintre imnurile sale oficiale. Sunt destul de sigur că Rusia, ţara organizatoare va prefera să aibă o melodie autohtonă memorabilă ca imn. Jason Derulo are în spate Coca-Cola ca sponsor pentru creaţia sa plină de optimism.

Scurte acorduri de chitară se aud în spatele vocii pline de ecou a lui Derulo. Cu 4 ani în urmă, la Cupa Mondială din Brazilia Carlos Santana, Avicii şi Wyclef Jean lansau piesa oficială "Dar um Jeito". Pitbull a propus de asemenea propriul imn, "We Are One (Ole Ola)".

În 2010 Shakira cucerea publicul cu piesa "Waka Waka (This Time For Africa)", una dintre cele mai apreciate melodii definitorii pentru competiţia FIFA numărul 1.

Jason Derulo, pe numele său real Jason Joel Desrouleaux se năştea pe 21 septembrie 1989 în Florida. La origine este haitian, iar tânărul a avut o carieră împlinită şi ca dansator şi compozitor. A produs albume pentru Birdman, Lil Wayne şi Diddy.

Ultimul său mare hit a fost "Swalla", piesă realizată în colaborare cu Nicki Minaj şi Ty Dolla $ign. Debuta în 2017 şi fost single de pe albumul "777" al lui Derulo.

Citește mai multe despre Jason Derulo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE