Urmărește-ne în Social Media

Jack Savoretti - Too Much History (Visualiser)

Jack Savoretti continuă promovarea albumului "Europiana" cu o piesă caldă, romantică și ideală pentru un playlist de vacanță. ”Too Much History” este melodia pe care intuim că o vom auzi pe reapeat la radio-urile nișate din România.

Jack Savoretti a finalizat un nou album în pandemie, iar groove-ul pe care îl aduce ar putea avea exact efectul placebo pe care ni-l doream în tratarea stării de disconfort date de pandemie. Noul LP al artistului englez cu rădăcini italiene se numește "Europiana", cel mai recent single extras fiind "Too Much History", o piesă care transmite o stare de visare, desprinsă complet de orice formă de negativism.

Potrivit șarmantului Savoretti, acest nou LP nu ar fi existat fără Nile Rodgers, colaborarea cu reputatul muzician și producător punându-și puternic amprenta stilistică.

"Nile aduce groove-ul, strălucirea și eleganța, exact elementele care definesc Europiana. Fără Nile Rodgers, Europiana nu ar exista!", susține Jack Savoretti.

Albumul "Europiana" se lansează oficial pe 25 iunie și poate fi precomandat de pe site-ul artistului.

Tracklist Jack Savoretti - "Europiana"

 1. I Remember Us
 2. Secret Life
 3. Who's Hurting Who
 4. When You're Lonely
 5. More Than Ever
 6. Too Much History
 7. Dancing In The Living Room
 8. Each And Every Moment
 9. The Way You Said Goodbye
 10. Calling Me Back To You
 11. War Of Words

Albumul anterior al lui Jack Savoretti, "Singing to Strangers", a apărut la începutul pandemiei, în martie 2019, și a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include un duet cu Kylie Minogue - "Music's Too Sad Without You".

Comentarii