Urmărește-ne în Social Media

Jack Savoretti - The Way You Said Goodbye (Live Version)

Jack Savoretti își dezamorsează inima în văzul audienței, punând totul într-o interpretare dezarmantă. "The Way You Said Goodbye" e o piesă ca o confesiune, care atinge un loc sensibil în inima oricui a trecut printr-o despărțire.

"The Way You Said Goodbye" este o piesă care arată multă vulnerabilitate și care, interpretată live, accentuează și mai mult emoția transmisă. Jack Savoretti este, fără îndoială, un vocalist excepțional, care amplifică intensitatea actului artistic atunci când se află pe scenă, experiență captată și în această versiune live înregistrată.

Noul single se regăsește pe albumul "Europiana", lansat vara aceasta. Potrivit șarmantului Savoretti, LP-ul nu ar fi existat fără Nile Rodgers, colaborarea cu reputatul muzician și producător punându-și puternic amprenta stilistică.

"Nile aduce groove-ul, strălucirea și eleganța, exact elementele care definesc Europiana. Fără Nile Rodgers, Europiana nu ar exista!", susține Jack Savoretti.

Tracklist Jack Savoretti - "Europiana"

 1. I Remember Us
 2. Secret Life
 3. Who's Hurting Who
 4. When You're Lonely
 5. More Than Ever
 6. Too Much History
 7. Dancing In The Living Room
 8. Each And Every Moment
 9. The Way You Said Goodbye
 10. Calling Me Back To You
 11. War Of Words

Albumul anterior al lui Jack Savoretti, "Singing to Strangers", a apărut în martie 2019 și a urcat pe prima poziție în topul discurilor din UK. Materialul include un duet cuKylie Minogue - "Music's Too Sad Without You".

Comentarii