Urmărește-ne în Social Media

Zucchero, Jack Savoretti - Senza Una Donna (Without A Woman)

Zucchero și Jack Savoretti ne spun că nu le mai este teamă să trăiască fără o femeie odată cu lansarea "Senza Una Donna (Without A Woman)". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Zucchero a reînregistrat piesa sa clasică, "Senza Una Donna" (Without A Woman), de data aceasta alături de Jack Savoretti. Varianta originală a fost lansată în 1991, cu prezența lui Paul Young. Melodia s-a vândut în milioane de exemplare și este una dintre cele mai apreciate din repertoriul lui Zucchero, iar noua versiune promite să îi facă dreptate.

Cu un palmares cum nu se pot lăuda mulţi artişti, Zucchero a reuşit de-a lungul carierei de peste patru decenii să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 50 de milioane de albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume sonore din lumea muzicală, precum Luciano Pavarotti, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker şi Ray Charles.

Jack Savoretti este un artist britanic a cărui muzica ne poartă printr-un amalgam de folk, indie și alternativ. Are șapte materiale de studio lansate până în prezent, iar cele mai recente, "Singing to Strangers" lansat în 2019 și "Europiana" din 2021, au debutat pe prima poziție în UK Album Chart. Pe 12 mai 2024, cântărețul va lansat "Miss Italia", cel de-al optulea album și primul în limba italiană.

Comentarii