Urmărește-ne în Social Media

Jack Savoretti - Love Of Your Life

Jack Savoretti continuă seria pieselor de dragoste cu noul single ”Love Of Your Life”. Lansată împreună cu un videoclip filmat la studio, melodia are melancolia și beția acelei iubiri care te captivează complet.

După succesul celui mai recent material, ajuns Number One în UK, Jack Savoretti anunță o continuare pentru "Europiana". LP-ul va beneficia de o nouă versiune, "Europiana Encore", ce include 6 piese noi, materialul având în total 17 melodii. Noua piesă "Love Of Your Life" se regăsește pe această variantă Encore, care va fi lansată pe 20 mai, anul acesta.

Jack Savoretti este un artist britanic a cărui muzică poartă ascultătorul printr-un amalgam de folk, indie și alternativ. A avut de mic o latură artistică. În adolescență singurul lucru care îi trezea interesul era poezia. Asta, însă, până când mama lui i-a cumpărat prima chitară.

Primul album al artisului a apărut pe piață în 2007. "Between the Minds" a debutat pe locul 5 în UK Indie Charts, în 2009 apărând albumul "Harder Than Easy", înregistrat în legendarul studio al lui Jackson Browne împreună cu membri ai trupei lui Tom Waits. Au urmat discurile "Before the Storm" (2012), "Written in Scars" (2014), "Sleep No More" (2016), "Singing to Strangers" (2019) și "Europiana" (2021). Ultimele două materiale au debutat pe prima poziție în topul discurilor din UK, artistul bifând în 2019 și o colaborare cu Kylie Minogue, pentru piesa "Music's Too Sad Without You".

În luna octombrie, Jack Savoretti va aduce în România albumul "Europiana" cu prilejul turneului său european. Artistul va concerta pe 21 octombrie la Fratelli Studios din București și pe 22 octombrie la FORM Space din Cluj-Napoca.

PUBLICITATE
Comentarii