Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO Videoclip Lady Gaga Ariana Grande Rain On MeNominalizările la MTV VMA 2020 au fost anunțate, gala se ține în august Ed Sheeran a fost puternic afectat de faimă: "Mâncam până mi se făcea rău" James Hetfield, solistul MetallicaProgramul concertelor din cadrul Lollapalooza 2020, ediția de pe YouTube (Link livestream)

Videoclip oficial: Hayley Williams - Over Yet (Workout Video)

Hayley Williams ne propune un set de exerciții care să ne mențină în formă în perioada de izolare. Piesa aleasă pentru acest workout este cel mai recent single al ei, ”Over Yet”.

Hayley Williams a găsit un mod ingenios de a-și promova ultima piesă lansată, "Over Yet". Artista a realizat un video în care ne arată cât de ușor este să faci mișcare ascultându-i muzica.

"Iată un program de exerciții atât de scurt, încât nici nu va fi nevoie să vă prindeți părul în coadă", anunță Hayley în debutul clipului ei.

Piesa "Over Yet" este extrasă de pe EP-ul de debut solo al vocalistei Paramore, "Petals For Armor I". Materialul este programat să apară pe piață pe 8 mai, incluzând și single-urile lansate anterior: "Simmer", "Leave It Alone" și "Cinnamon".

Ultimul album lansat de Hayley împreună cu colegii din Paramore a fost "After Laughter" și a apărut în mai 2017. LP-ul s-a plasat pe prima poziție în topurile US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums (Billboard).

Citește mai multe despre Hayley WilliamsParamore
Videoclipuri cu Hayley WilliamsParamore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE