Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Hayley Williams - Over Yet (Workout Video)

Hayley Williams ne propune un set de exerciții care să ne mențină în formă în perioada de izolare. Piesa aleasă pentru acest workout este cel mai recent single al ei, ”Over Yet”.

Hayley Williams a găsit un mod ingenios de a-și promova ultima piesă lansată, "Over Yet". Artista a realizat un video în care ne arată cât de ușor este să faci mișcare ascultându-i muzica.

"Iată un program de exerciții atât de scurt, încât nici nu va fi nevoie să vă prindeți părul în coadă", anunță Hayley în debutul clipului ei.

Piesa "Over Yet" este extrasă de pe EP-ul de debut solo al vocalistei Paramore, "Petals For Armor I". Materialul este programat să apară pe piață pe 8 mai, incluzând și single-urile lansate anterior: "Simmer", "Leave It Alone" și "Cinnamon".

Ultimul album lansat de Hayley împreună cu colegii din Paramore a fost "After Laughter" și a apărut în mai 2017. LP-ul s-a plasat pe prima poziție în topurile US Top Alternative Albums și US Top Rock Albums (Billboard).

Citește mai multe despre Hayley WilliamsParamore
Videoclipuri cu Hayley WilliamsParamore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE