Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Hayley Williams - Cinnamon

Hayley Williams a lansat piesa "Cinnamon" şi un videoclip prin care continuă povestea începută în ultimele 2 single-uri. Transformarea artistei din larvă în fluture s-a finalizat, iar noua creatură învaţa să trăiască în lumea umană cea colorată. Urmăreşte noul clip în articol.

Hayley Williams şi-a început în 2020 cariera solo, iar solista Paramore a lansat deja două single-uri, "Simmer" şi "Leave It Alone". Primul a avut un clip în care artista alerga goală prin pădure, cu un vibe de David Lynch şi thriller. Al doilea a fost o veritabilă creaţie a la Bjork, Hayley devenind un soi de larvă uriaşă, care se transformă pe parcursul clipului. A fost o metaforă pentru transformările din natură şi modul în care influenţăm mediul din jur.

De această dată proaspăt transformata blondină bântuie o casă ciudată, ce pare locuită de oameni invizibili. "Cinnamon" are aerul unui episod din serialul "Fringe", iar creaturi camuflate în mobilă, covoare, pereţi şi scări o urmăresc pe protagonistă. Ar fi o casă drăguţă de localitate mică, cu o chitară pe pat şi un căţel drăguţ lângă pian fără acele creaturi... Se lasă şi cu un twist spre final când o clonă a artistei apare mâncând scoici într-o cadă.

Cele două ego-uri se înlănţuie în dans şi încep o coregrafie ce pare mai degrabă tatonare. Până la urmă protagonista se contopeşte cu urmăritorii săi şi începe un dans haotic, tribal şi plin de energie. Hayley a menţionat că aceste 3 clipuri fac parte dintr-o serie de 5, care a stârnit ceva controverse. Fanii au descoperit multe similarităţi între temele vizuale ale lui Hayley şi cele ale artistei suedeze Jonna Lee. Au început să apară acuzaţiile de plagiat, negate vehement de solista Paramore.

Odată cu acest single a sosit şi prima parte a albumului "Petals for Armor". LP-ul complet va sosi pe 8 mai. Criticii muzicali care au ascultat track-urile noi le-au comparat cu opera lui St. Vincent, Billie Eilish, ba chiar şi Thom Yorke cu "ANIMA". Prima parte a albumului include 5 piese şi a sosit cu o săptămână în urmă, sub formă de EP numit "Petals for Armor I".

Citește mai multe despre Hayley Williams
Videoclipuri cu Hayley Williams
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE