Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: The Pussycat Dolls - React (Acoustic)

The Pussycat Dolls au lansat o versiune acustică a piesei cu care au revenit pe piața muzicală, "React". Materialul este disponibil în articol.

În luna februarie, The Pussycat Dolls lansau "React", prima piesă de la reuniunea formației. Single-ul a cucerit topurile și a beneficiat de un videoclip incendiar, care include coregrafii complexe și ţinute sexy. Recent, Pussycat Dolls a revenit cu o versiune acustică, ceva mai potolită, realizată pentru publicația HUNGER TV.

Clipul, filmat alb-negru, a fost regizat de fotograful britanic Rankin. Realizat în studioul din East London al fotografului, videoclipul este minimalist și senzual.

"React" este prima piesă nouă lansată de Pussycat Dolls de la single-urile albumului "Doll Domination" din 2008. În ciuda unui succes uriaş al grupului, acesta şi-a încetat activitatea în 2010, după terminarea turneului global din 2009.

Fiecare muziciană din grup a început o carieră solo, cea mai de succes fiind Nicole Scherzinger. Reuniunea a fost anunţată în 2019, fiind inspirată de cea a celor de la Spice Girls şi de turneul lor din 2019.

Citește mai multe despre Pussycat Dolls
Videoclipuri cu Pussycat Dolls
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE