Urmărește-ne în Social Media

Paramore - Running Out Of Time

Paramore a revenit cu "Running Out Of Time", o nouă piesă de pe albumul "This Is Why". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Videoclipul, regizat de Ivanna Borin, începe cu solista Hayley Williams, încercând apatică să găsească inspirația muzicală. Se află într-un studio de înregistrări când un set de tobe și o chitară de dimensiuni colosale se îndreaptă spre ea. Williams reușește să evadeze, intrând în carcasa unei chitare. Ajunge într-o altă dimensiune, plină de peisaje și personaje suprarealiste.

"Running Out of Time" este a treia piesă de pe noul album semnat Paramore care primește un videoclip muzical. Trupa a anunțat albumul în septembrie anul trecut alături de videoclipul piesei "This Is Way". În decembrie, a sosit al doilea single, "The News", cu un videoclip regizat de Mike Kluge și Matthew DeLisi.

"This Is Why" este al șaselea album de studio al trupei Paramore și a fost lansat pe 10 februarie. Discul a venit la aproximativ șase ani de la anteriorul material - "After Laughter". Trupa va petrece o mare parte din acest an în turneul de promovare a albumului, cu recitaluri în America, Marea Britanie și Irlanda.

Tracklist "This Is Why":

  1. This Is Why
  2. The News
  3. Running Out of Time
  4. C'est Comme Ca
  5. Big Man, Little Dignity
  6. You First
  7. Figure 8
  8. Liar
  9. Crave
  10. Thick Skull

PUBLICITATE
Comentarii