Urmărește-ne în Social Media

Harry Styles - Lights Up

Harry Styles revine pe final de 2019 cu un nou single, ce marchează o trecere de la rock la R&B și de la romantism la sexualitate. ”Lights Up” este piesa care ridică semne de întrebare, stârnind curiozitatea cu privire la noul său album.

După un prim album solo ce readucea în actualitate rock-ul anilor '80 și '90, Harry Styles alunecă într-o zonă soul/R&B lascivă ce scoate la iveală laturi noi ale personaității artistului. Lipsit de inhibiții, Harry se bucură în noul videoclip "Lights Up" de găsirea unei zone confortabile în ce privește sexualitatea sa. Versurile par a reda un monolog interior, ce i-au pavat artistului drumul către găsirea propriei identități.

Înainte de a lansa acest nou single, Harry a acordat un interviu amplu pentru revista Rolling Stone, în care a povestit despre procesul creativ din spatele următorului său LP, precum și despre influențele care i-au trasat direcția muzicală.

"Totul e despre a face sex și a fi trist", a declarat Harry, rezumând tematicile surprinse în noile sale piese.

Albumul, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit, a fost înregistrat la studioul lui Rick Rubin, Shangri-La. Harry a colaborat cu o mare parte dintre oamenii cu care a lucrat și la primul său album, respectiv producătorii Jeff Bhasker și Tyler Johnson, precum și chitaristul Mitch Rowland, toboșarul Sarah Jones și compozitorul Kid Harpoon.

Primul album solo al lui Harry Styles, lansat în 2017, a fost un real succes. Discul a debutat pe prima poziție în topul american Billboard 200, precum și în topul albumelor din Marea Britanie. Pe acest material s-au regăsit single-uri precum "Sign of the Times", "Two Ghosts " și "Kiwi".

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Harry Styles s-a deghizat în Dorothy (Vrăjitorul din Oz), într-un show special de Halloween - FOTO

Harry Styles a sărbătorit Halloween-ul într-un mare stil. Cântărețul de 27 de ani a găzduit două concerte tematice în New York, intitulate "Harryween Fancy Dress Party". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Harry Styles - Two Ghosts (live in studio)
Harry Styles - Two Ghosts (live in studio)

Harry Styles s-a îmbrăcat în Dorothy din Vrăjitorul din Oz pentru a interpreta clasica melodie de pe coloana sonoră a filmului - "Somewhere Over The Rainbow". Momentul a avut loc la Madison Square Garden din New York, ca parte a evenimentului Harryween Fancy Dress Party.

Solistul și fostul membru al trupei One Direction a îmbrăcat o rochie care o imită pe cea a lui Dorothy din filmul din 1939. Vestimentația a fost completată de celebrii pantofi roșii și de o fundă în păr. La capitolul machiaj, Harry și-a evidențiat genele și a purtat fard de obraz.

Pentru a crea o poveste completă, cântărețul a fost "susținut" de colegii de trupă. Astfel, chitaristul Mitch Rowland a interpretat solo-uri emoționante și riff-uri energice în costumul Leului cel Fricos, basista Elin Sandberg a fost Glenda, Vrăjitoarea cea Bună, clăparul Niji Adeleye a fost Omul de Tinichea și Sarah Jones (tobe) a ales să fie Vrăjitoarea cea Rea.

În ceea ce privește setlistul concertului, acesta a inclus piese de pe ultimul album al lui Styles, "Fine Line", dar și câteva melodii de pe albumul de debut. Pe lângă cover-ul "Somewhere Over the Rainbow", Harry le-a mai făcut o surpriză fanilor și a interpretat piesa One Direction - "What Makes You Beautiful".

VIDEO: Harry Styles - Somewhere Over the Rainbow (filmat de un fan)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6