Urmărește-ne în Social Media

Harry Styles - Daylight

Harry Styles a lansat videoclipul piesei "Daylight", extrasă de pe cel mai recent album al său - "Harry's House". Materialul video este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Videoclipul piesei "Daylight" este regizat de Tanu Muino și îl prezintă pe Harry Styles ca membru al unei trupe de circ. Artistul interacționează cu o serie de personaje spectaculoase, printre care acrobați și clovni. Mai mult, demonstrează abilități impresionante - ridicare greutăți, călărie și mers pe frânghie. La un moment dat, el ia forma unei păsări galbene, zburând prin aer după ce a fost catapultată dintr-un tun.

Este cel de-al cincilea videoclip realizat pentru o piesă de pe albumul "Harry's House". Anterior au fost lansate clipurile pentru "As It Was", "Late Night Talking", "Music for a Sushi Restaurant" și "Satellite". "Harry's House" a fost lansat în luna mai a anului trecut și s-a bucurat de aprecierea ascultătorilor.

În prezent, Styles este pe punctul de a termina uriașul turneu "Love on Tour" după o călătorie de aproape doi ani, începând din septembrie 2021. Mai are doar un concert în program: pe 22 iulie în Reggio Emilia, Italia.

Tracklist "Harry's House" - Harry Styles:

 1. "Music for a Sushi Restaurant"
 2. "Late Night Talking"
 3. "Grapejuice"
 4. "As It Was"
 5. "Daylight"
 6. "Little Freak"
 7. "Matilda"
 8. "Cinema"
 9. "Daydreaming"
 10. "Keep Driving"
 11. "Satellite"
 12.  "Boyfriends"
 13. "Love of My Life"
Comentarii