Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Harry Styles - Two Ghosts (Live în studio)

Cel mai iubit ex-membru One Direction, Harry Styles, a lansat un videoclip filmat live, la studio, pentru balada ”Two Ghosts”. Clipul este extras din documentarul ”Harry Styles: Behind the Album”, pe care tânărul artist îl va lansa prin intermediul Apple Music.

Harry Styles continuă să surprindă publicul. După trecerea de la pop la soft rock, marcată de un album de debut solo plasat pe prima poziție în Billboard 200, Harry și-a propus să impresioneze audiența cu abilitățile sale de interpret și instrumentist. Artistul a lansat un clip filmat live pentru piesa ”Two Ghosts”, o baladă rock ce i-a adus, cu siguranță, noi fani, în mare parte ascultători de muzică mai puțin comercială.

În acest video, Harry Styles cântă la voce și chitară, fiind susținut și de trupa sa de instrumentiști. În perioada următoare vor fi lansate și alte astfel de clipuri, Harry filmând câte un video pentru fiecare piesă de pe album. Cele 10 ”episoade” fac parte din viitorul documentar al artistului, ”Harry Styles: Behind the Album”, ce va fi lansat în curând prin intermediul Apple Music.

În paralel cu debutul carierei solo, Harry Styles și-a început anul acesta și cariera în cinematografie. Tânărul artist joacă în drama thriller ”Dunkirk”, noul film al reputatului regizor Christopher Nolan (cunoscut pentru ”Inception”, ”Interstallar”, ”The Dark Knight”). Acțiunea filmului este plasată în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, din distribuție făcând parte și Tom Hardy, Kenneth Branagh și Mark Rylance.

Formația One Direction, din care Harry Styles încă face parte (declarativ) și-a început activitatea în 2010. Trupa câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Formația deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Citește mai multe despre Harry Styles
Videoclipuri cu Harry Styles
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE