Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

Videoclip oficial: Haim - The Steps

Haim ne arată cum se vede o relație de iubire din spatele ușilor închise în videoclipul noului single "The Steps". Piesa este extrasă de pe cel de-al treilea material de studio al formației.

În contextul relațiilor de iubire ce nu mai sunt demult cele convenționale, surorile Haim își deschid sufletul în versurile piesei "The Steps" și ne fac părtași la o avalanșă de emoții ce se suprapune peste rutina zilnică. Machiajul de zi cu zi devine o modalitate de exprimare a resentimentelor, Danielle Haim aplicându-și rujul fără a îndepărta clăbucii de la pasta de dinți. În ipostaze similare le putem observa și pe Alana și Este, aceste acte de rebeliune fiind declanașate de nevoia de a-și atenționa partenerii că iubirea nu e întotdeauna perfectă.

"Every time I think that I've been takin' the steps/ You end up mad at me for makin' a mess/ I can't understand, why you don't understand me/ Baby/ And every day I wake up and make money for myself/ And though we share a bed it don't mean that I need your help", cântă surorile Haim pe refren, descriind astfel modul în care partenerii de relație au niște așteptări nerealiste.

Noul single "The Steps" este produs de Danielle împreună cu Ariel Rechsthaid și Rostam Batmanglij, videoclipul piesei fiind regizat de Paul Thomas Anderson. Melodia este extrasă de pe cel de-al treilea material de studio al grupului, "Women in Music Pt. III.", ce va fi lansat pe 24 aprilie 2020 prin intermediul Columbia Records.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor Haim puteţi citi articolul nostru din rubrica JOINewArtist.

Citește mai multe despre Haim
Videoclipuri cu Haim
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE