Urmărește-ne în Social Media

HAIM - Lost Track

Pornind de la un vers, trupa HAIM a brodat o nouă poveste vizuală în jurul unei piese create spontan. ”Lost Track” este o melodie atipică cu un videoclip pe măsură.

""I’ll never get back what I lost track of". Acesta este un vers pe care l-am scris anul trecut, dar n-am putut să-mi dau seama ce să fac cu el. Am continuat să scriem, fără a ști unde vom ajunge. Apoi a venit ședința foto a surorii noastre pentru coperta V Magazine! A apărut oportunitatea de a filma un clip în ziua în care ea avea ședința foto.

Paul (regizorul) mi-a menționat că ar avea o posibilă direcție pentru clip inspirată de cartea "Appointment in Samarra". Așa că am răsfoit cartea și am găsit o scenă în care personajul principal aruncă o băutură în fața cuiva de la un country club. Am fost inspirate de ideea aceasta a unui gest drastic folosit pentru a ieși dintr-o situație inconfortabilă - doar pentru a simți ceva. Ne-am amintit de acel vers, am scris și înregistrat piesa și am filmat și clipul în câteva zile! Ni s-a părut foarte distractiv să facem ceva spontan, împreună", au detaliat fetele de la HAIM pe Instagram.

Haim este formată din Este Haim (voce, bass), Danielle Haim (voce, chitară solo), Alana Haim (voce, chitară armonie, percuție, orgă) și Dash Hutton (tobe). Cu rădăcini într-o familie hippie din California, cele 3 surori au crescut cu muzica lui Joni Mitchell și Joan Baez. Pentru mai multe detalii despre povestea surorilor Haim puteţi citi articolul nostru din rubrica JOINewArtist.

Comentarii