Pe 14 septembrie 2018 Golan a dezvăluit cel de-al treilea capitol din proiectul Live - Golan Symphonic, la Arenele Române, în față a peste 6000 de oameni. O experiență senzorială unică, greu de egalat pe o scenă din România. Evenimentul de la Arenele Romane a fost sold-out.
Stări, sunete și lumini, toate simțurile au fost inundate de muzica trupei Golan. Piesa "Pyramids", un moment impresionant din concert, este lansată acum în varianta live, înregistrată la concertul Golan Symphonic 3.0.
În luna septembrie, înaintea concertului de la Arenele Romane, trupa Golan a lansat melodia "September Fall". Piesa "September Fall" se joacă (așa cum îi sugerează și numele) cu stări și fragmente de povești, oprite parcă în timp, într-o ultimă zi de vară prinsă într-un loop care nu ar mai vrea să se termine, iar responsabilii pentru capturarea acestei nostalgii în videoclip sunt Raya al Souleiman și Horațiu Șovăială.
Concertul Golan Symphonic a fost o poveste. O poveste în care nu mai este nevoie de cuvinte fiindcă muzica băieților de la Golan se simte, iar starea rămâne și după ce cade cortina. O melancolie plăcută, purtată de o sensibilitate aparte prin instrumentele orchestrei. Dovada că muzica nu are granițe, nu are limite, iar atunci când închizi ochii ești totuna cu sunetul.
Ritmurile electronice s-au armonizat perfect cu muzica clasică, într-un concert fără granițe, fără limite, o poezie pe note muzicale ce te poartă în amintiri și din amintiri înapoi în realitate.
În 2018, la conferința Mastering the Music Business, am ascultat povestea unui succes muzical care a ajuns dincolo de granițe.
Concerte & turnee
Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac
DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".
Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.
Program muzical DWMT la Conac
La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.
Bilete DWMT la Conac:
Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Despre DWMT
DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.