Urmărește-ne în Social Media

Golan - September Fall

Golan marchează startul sezonului rece cu un nou videoclip, filmat pentru piesa "September Fall". Melodia jonglează cu stări și fragmente de povești, oprite parcă în timp, într-o ultimă zi de vară prinsă într-un loop care nu ar mai vrea să se termine.

Responsabilii pentru capturarea acestei nostalgii în videoclip sunt Raya al Souleiman și Horațiu Șovăială. Personajele care dau viață poveștii din clip sunt interpretate de Maria Malcica, Ana Trif, Ștefan Anghel și Tudor Paul Bădescu.

Cu această doză de melancolie și aerul nou de toamnă în nări, ne îndreptăm către cea de-a treia ediție în acest concept, de Golan Symphonic & guests. Pe 14 septembrie, Arenele Romane vor intra pe mâini bune: prietenii de la Aerobrasil, Kerala Dust și Stavroz vor da tonul unei nopți ce va culmina pe noi armonii între clasic și electronic, cu Golan Symphonic. Concertul este destinat strict persoanelor de minim 18 ani.

Ca orice poveste care merită spusă, această a treia ediție va marca și încheierea unui ciclu - după concertul din această toamnă Golan Symphonic se va retrage în culise pentru o vreme, cât să mai adauge noi capitole istoriei sale de până acum.

Trupa Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Aceștia au show-uri spectaculoase unde îmbină instrumentele live, cu sampling și DJ-ing, având un sound aparte, visător, dar antrenant în același timp. Golan înseamnă Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Ernesto Esneldo.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 14 septembrie 2018

Golan Symphonic 3.0

Loc
Arenele Romane
Comentarii