Urmărește-ne în Social Media

Golan - Anima

Prin muzică, Golan se conectează și empatizează cel mai bine. Grupul lansează, astfel, piesa "Anima", împreună cu un videoclip semnat de regizorul Nicu Drăgan și filmat în februarie 2020 la Chișinău.

O trimitere directă la natură și la universul inseparabil din care facem parte, "Anima" este o călătorie, într-o stare neprelucrată, vie; o călătorie spre necunoscut, separat de căutarea convențională. Totodată, "Anima" este o reflectare a conexiunii pe care o avem noi, oamenii, cu noi înșine și cu tot ce se află în jurul nostru.

""Anima" este o referință directă către natura și universul viu care ne înconjoară pe toți. Viu ca fiecare dintre noi. Într-o perioadă în care lumea își caută echilibrul mai mult din interior către exterior, ne dăm seama cât de important este adevărul fiecăruia." - Golan

Videoclipul a fost regizat de Nicu Drăgan, fiind filmat în Republica Moldova, la începutul anului 2020. Povestea a fost dusă în medii austere, aproape pustii, sintetizând conectarea omului cu propria ființă, cunoașterea de sine fiind ghidul nostru în viață, prin autenticitate și responsabilitate.

Noul single "Anima" anunță că în 2020 Golan va lansa cel de-al doilea LP al grupului, album la care lucreaza de câțiva ani și care este în proporție de 99% finalizat.

Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Creațiile membrilor trupei sunt dovada faptului că abilitatea muzicală îmbinată cu pasiunea și implicarea totală poate genera un melanj unic de sunete eclectice. Folosindu-se atât de instrumente live, cât și de sample-uri pentru partea de live DJ'ing, trupa aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldă, umană a muzicii electronice actuale.

Golan înseamnă Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Ernesto Esneldo.

Comentarii