Urmărește-ne în Social Media

Golan - Anima

Prin muzică, Golan se conectează și empatizează cel mai bine. Grupul lansează, astfel, piesa "Anima", împreună cu un videoclip semnat de regizorul Nicu Drăgan și filmat în februarie 2020 la Chișinău.

O trimitere directă la natură și la universul inseparabil din care facem parte, "Anima" este o călătorie, într-o stare neprelucrată, vie; o călătorie spre necunoscut, separat de căutarea convențională. Totodată, "Anima" este o reflectare a conexiunii pe care o avem noi, oamenii, cu noi înșine și cu tot ce se află în jurul nostru.

""Anima" este o referință directă către natura și universul viu care ne înconjoară pe toți. Viu ca fiecare dintre noi. Într-o perioadă în care lumea își caută echilibrul mai mult din interior către exterior, ne dăm seama cât de important este adevărul fiecăruia." - Golan

Videoclipul a fost regizat de Nicu Drăgan, fiind filmat în Republica Moldova, la începutul anului 2020. Povestea a fost dusă în medii austere, aproape pustii, sintetizând conectarea omului cu propria ființă, cunoașterea de sine fiind ghidul nostru în viață, prin autenticitate și responsabilitate.

Noul single "Anima" anunță că în 2020 Golan va lansa cel de-al doilea LP al grupului, album la care lucreaza de câțiva ani și care este în proporție de 99% finalizat.

Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Creațiile membrilor trupei sunt dovada faptului că abilitatea muzicală îmbinată cu pasiunea și implicarea totală poate genera un melanj unic de sunete eclectice. Folosindu-se atât de instrumente live, cât și de sample-uri pentru partea de live DJ'ing, trupa aduce o atmosferă proaspătă și o abordare caldă, umană a muzicii electronice actuale.

Golan înseamnă Mihai Ristea, Alexandru Burcea și Ernesto Esneldo.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac

DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

Publicat

pe

Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl
Irina Rimes / Golan / Mădălina Pavăl │ FOTO: capturi YouTube

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".

Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.

Program muzical DWMT la Conac

La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.

Bilete DWMT la Conac:

Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Despre DWMT

DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.

Citește în continuare