Golan - Rocket love (feat. Island Chain)
Sunt după-amiezile topite cu priviri furate, ochi pe jumătate deschiși și o căldură care încetinește timpul. Oraș pe fundal, căști în urechi și marea ca o promisiune în sunete înfundate: așa se intră în atmosfera "Rocket Love", cel mai recent single Golan, care te transportă încă de la primele acorduri într-o reverie care vine în valuri.
Parte din magie este asigurată de colaborarea cu noul proiect Island Chain, responsabil cu buna dispoziție și cu un featuring de voce care alunecă ușor, după măsurile unei după-amiezi perfecte de vară.
La pachet cu "Rocket Love" vine și videoclipul regizat de Sander Houtkruijer (care de altfel a semnat regia de clip și pentru artiști ca Asaf Avidan, Floating Points sau Thomas Azier): o poveste care te invită să redescoperi ritualuri banale în lumini noi și să regăsești lejeritatea unui moment de liniște chiar și în cel mai aglomerat trafic.
O fată cu acea aură ușor nedefinită a gesturilor simple, de zi cu zi, te ia de mână și îți face un pic de loc printre fragmente de viață și istorii observate. Filmat în Brazilia, sub egida Universal Music România, "Rocket Love" e ca o călătorie care te desprinde din cotidian ca să ți-l recompună în culori mai blânde, ca o imagine neclară care prinde încet-încet contur, pe măsură ce te îndepărtezi.
Melodia va face parte din următorul material discografic, iar până atunci schițează atmosfera pentru o vară cu proiecte noi și prieteni vechi, sub același cer de vacanță. Ready for take off!
Băieții au fost implicați recent și în proiectul Sound Travels, care i-a reunit cu Miss Platnum, pentru patru zile, la Red Bull Music Studios din Berlin. Aceștia au avut o colaborare inedită, urmată de un mini turneu în București, Iași și Cluj Napoca.
Trupa Golan a luat naștere la sfârșitul anului 2014, dintr-o nevoie de a aduce căldura și emoția vocii live în zona muzicii electronice. Aceștia au show-uri spectaculoase unde îmbină instrumentele live, cu sampling și DJ-ing, având un sound aparte, visător, dar antrenant în același timp.
Concerte & turnee
Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra cântă la prima ediție a festivalului DWMT la Conac
DWMT la Conac va avea loc pe 8 și 9 iulie la Conacul Udriște Năsturel și va fi un festival de două zile, o îmbinare a artei recente, new media și muzică eclectică, pe o moșie plină de castani și flori, care găzduiește cel mai vechi monument de arhitectură civilă românească din piatră.

DWMT la Conac aduce împreună cu POINT o experiență nouă și inedită pentru publicul din România, care caută să experimenteze ceva diferit. Acest eveniment este o combinație de artă, new media și muzică eclectică, menite să ofere o nouă perspectivă asupra entertainmentului. Printre elementele-cheie se numără instalații sonore, vizuale, sculpturi, cât și o expoziție temporară gândită și curatoriată de MARe, numită "Castelul destinelor încrucișate".
Festivalul de la Conacul Udriște Năsturel nu va fi doar un showcase muzical sincretic, ci și o oportunitate pentru publicul să descopere arta contemporană românească. Expoziția propusă și curatoriată de MARe/Muzeul de Artă Recentă conține și lucrări de artă din propria colecție.
Program muzical DWMT la Conac
La prima ediție a festivalului DWMT la Conac vor urca pe scenă Irina Rimes, Golan, Mădălina Pavăl Orchestra, Dora Gaitanovici, Cristina Lupu, Valeria Stoica, Astro Générale, Kadjavsi & Tajnic și Noidzsh.
Bilete DWMT la Conac:
Biletele pentru evenimentul DWMT (Diud, Where’s My Tune?) la Conac pot fi achiziționate online, la prețuri pornind de la 150 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Despre DWMT
DWMT este o platformă de nișă cu o abordare curatorială pentru artiștii muzicali în devenire (și nu numai). Platforma promovează și documentează muzica live prin intermediul unor producții cinematice de calitate, axate pe estetică. De asemenea, transmite conținutul prin evenimente experimentale și cu acces limitat. "Diud, Where's my tune?" este un sub-brand dezvoltat de Diud, cu o identitate și o poveste proprie, atât online, cât și offline.