Urmărește-ne în Social Media

G-Eazy - I Wanna Rock ft. Gunna

G-Eazy a stârnit controverse odată cu noua sa piesă "I Wanna Rock", care ar face aluzii la relaţia cu Halsey. Melodia este o colaborare cu Gunna şi primeşte un videoclip cu artistul într-o ipostază de Joker şi apoi de jefuitor de bănci. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

G-Eazy apare în "I Wanna Rock" iniţial ca un pacient în cămaşa de forţă şi apoi ca un jefuitor de camioane ce transportă bani. Se lasă cu urmăriri cu supermaşini şi multe maşini de poliţie. Fundalul este unul gangsta, piperat cu clape sinistre. Urmăririle cu maşini par desprinse din NFS, semn că artistul nu a precupeţit deloc bugetul pentru clip. De fapt G este creierul jafului, iar complicele este o domnişoară la volanul unui bolid, care atrage poliţia pe urmele sale.

După jaf urmează împărţirea banilor, iar Gunna intră pe flow. Artistul apare alături de G-Eazy în club, unde plouă cu bani şi se face mult twerking. Ipostaza vulnerabilă a rapperului şi cea de geniu malefic duc cu gândul la pelicula "Joker" şi la un moment dat şi vedem o carte de joc cu celebrul Joker apărând în clip, deci nu e o coincidenţă. Fanii lui Halsey au luat foc la versurile "No Limit all i got is Me, Myself, and I, when I said it was her & I that sh*t was a lie".

Este o aluzie la piesa de dragoste "Him & I" pe care cei doi artişti o cântă şi care i-a făcut să pară cuplul perfect în 2017. Noul single al lui G-Eazy este extras de pe EP-ul "Scary Nights", pe care se mai află colaborări cu Miguel, The Game, Moneybagg Yo şi alţii. EP-ul are 8 piese noi şi este deja disponibil pe platformele de streaming din toată lumea.

Artistul pregăteşte şi un album complet, care va debuta spre final de an. Între timp este ocupat cu filmări de videoclipuri şi un contract cu cei de la PUMA. Halsey a lansat la rândul său piese despre relaţia sa cu G-Eazy, precum "Without Me". Artista a confirmat în interviuri că single-ul era despre fostul său iubit. Încă o referinţă apare în colaborarea recentă cu Post Malone pe piesa "Die for Me".

Halsey şi G-Eazy au fost împreună un an, înaintea unei despărţiri tumultuoase în iulie 2018. S-au împăcat în august 2018 şi despărţit din nou în luna octombrie a acelui an. Din relaţie au rămas doar diss-urile din melodii acum. G-Eazy a vizitat România în vară, urcând pe scena de la Neversea 2019.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Cum vor arăta scenele festivalului UNTOLD Dubai și cine sunt primii artiști anunțați - VIDEO

Timp de patru zile, între 15 și 18 februarie 2024, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Află cum vor arăta scenele care vor defini această experiență.

Publicat

pe

Scene UNTOLD Dubai 2024
Scene UNTOLD Dubai 2024 │ FOTO: UNTOLD

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației. Cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele pe care urca artiști îndrăgiți.

Scene UNTOLD Dubai 2024

Fiecare dintre scenele UNTOLD Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

 • Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Este scena dedicată diversității de genuri muzicale.
 • Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp.
 • Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood.
 • Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare, este tărâmul minunilor atemporale.
 • Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Primul val de artiști anunțați la UNTOLD Dubai 2024

Organizatorii au anunțați primii artiști care vor urca pe scenele UNTOLD Dubai. Aceștia sunt:

 • Armin van Buuren
 • Bebe Rexha
 • Don Diablo
 • Ellie Goulding
 • G-Eazy
 • Hardwell
 • Major Lazer Soundsystem
 • Paul Kalkbrenner
 • Timmy Trumpet

La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare