Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Halsey și G-Eazy au interpretat live piesa "Him & I" la SNL - VIDEO

Halsey și G-Eazy au fost invitați la SNL (Saturday Night Live) pentru a interpreta live piesa "Him & I", un ”Bonnie and Clyde” modern, așa cum cei doi artiști își spun în versurile melodiei.
Halsey: Him & I (Live)

Halsey & G-Eazy: Him & I (Live)

Urmărește-ne pe

"Him & I" a fost o piesă de succes în mai multe regiuni ale lumii, plasându-se pe prima poziție în topul din Ungaria, poziția a 15-a în topul US Billboard Hot 100, locul 17 în clasamentul UK R&B și poziția a 10-a în topul din Australia, unde a fost și certificat cu aur pentru vânzări ce au depășit 35.000 de exemplare.

Așa cum se poate vedea atât în videoclipul melodiei, cât și în prestația live de la SNL, piesa are ca inspirație povestea de iubire a celor doi artiști, Halsey și G-Eazy formând un cuplu.

"Am făcut această piesă despre viețile noastre reale și avem șansa de a împărtăși povestea aceasta cu alte persoane care trăiesc o iubire similară, iar asta ne face să ne simțim norocoși", a declarat Halsey într-un interviu pentru KAMP-FM.

VIDEO: Halsey și G-Eazy - "Him & I" la SNL

Single-ul ”Him & I” se regăsește pe albumul lui G-Eazy, ”The Beautiful & Damned”. Cel de-al 4-lea disc din cariera rapper-ului american a fost lansat pe 15 decembrie și a debutat pe prima poziție în US Top R&B/Hip-Hop Albums (Billboard).

Halsey promovează în prezent albumul ”Hopeless Fountain Kingdom”. Lansat în 2017, cel de-al doilea material de studio din cariera artistei a fost un real succes, LP-ul debutând pe prima poziție în topul american Billboard 200 și pe poziția a 2-a în topul discurilor din Australia.

Deși Halsey pare să fi cucerit o mare parte a publicului încă de la primele piese, artista mărturisea anul trecut că a întâmpinat mari dificultăți în zona de promovare pe radio, din cauza genului muzical abordat.

Citește mai multe despre G-EazyHalsey
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dua Lipa a primit un număr record de nominalizări la Brit Awards 2018 - VEZI LISTA

Dua Lipa are un număr record de nominalizări la Brit Awards 2018. Artista este menționată în 5 categorii, devenind astfel...

Închide