Urmărește-ne în Social Media

G-Eazy, Tyga - Bang

G-Eazy îi aruncă replici celui care-i curtează o fostă iubită în noul videoclip ”Bang”. Lansat în colaborare cu Tyga, clipul ne introduce în lumea baschetului american.

Nu știm dacă referințele din noua piesă a lui G-Eazy fac trimitere la Halsey, însă mulți dintre fanii lui se vor gândi probabil la asta. Slang-ul american face ca versurile noii piese "Bang" să nu fie chiar accesibile publicului larg, însă destul de clare pentru cel căruia îi sunt adresate.

Single-ul "Bang" se regăsește pe EP-ul "B-Sides", ce include și single-urile "All Facts" și "Got a Check". Materialul a fost lansat pe 22 august și poate fi achiziționat de pe majoritatea platformelor de streaming.

Rapper-ul american G-Eazy, pe numele real Gerald Earl Gillum, a ajuns în atenția publicului în 2014, odată cu lansarea albumului "These Things Happen",. Discul a urcat până pe poziția a treia în topul american Billboard 200, fiind certificat cu platină în SUA pentru vânzări ce au depășit un milion de exemplare.

Cel de-al treilea material de studio, "The Beautiful & Damned", a apărut în decembrie 2017. Materialul despică vechea triadă sex, droguri și rock 'n' roll.

Cu acest album, G-Eazy a reușit să urce din nou pe poziția a treia în topul Billboard 200. LP-ul a inclus, de asemenea, hitul său cu Halsey, "Him & I", certificat de două ori cu platină în SUA și Australia și cu aur în UK.

G-Eazy a concertat anul acesta la Neversea, marcând astfel primul său concert în România.

PUBLICITATE
Comentarii