Urmărește-ne în Social Media

G-Eazy - Hittin Licks

G-Eazy se transformă din băiatul rău al clipurilor sale clasice într-un detectiv al unui film noir în noul videoclip "Hittin Licks". Producţia aminteşte de un film clasic cu detectivi din genul lui "Dick Tracy", cu ceva din întunecimea lui "Sin City". Puteţi urmări clipul în articol.

Noua piesă rap are un instrumental discret, câteva clape bine camuflate de un bas ritmat. Videoclipul "Hittin Licks" prezintă un deteciv neconvenţional care investighează o crimă, în vreme ce flirtează cu apropiata victimei, ca de obicei suspecta principală. G-Eazy apare atât că detectivul care dă telefoane şi investighează, cât şi ca băiatul rău, care pozează cu o maşină de lux şi eliberează suspecta din închisoare.

Rapperul nu e străin de poveşti similare cu "Bonnie & Clyde", după ce în ultimul său clip, "I Wanna Rock" a jefuit o bancă alături de o femeie fatală. Noul track este mai degrabă atmosferic şi setează o stare de spirit ancorată în deceniul lui Al Capone şi epoca prohibiţiei. "Hittin Licks" apare pe cel mai nou EP al artistului, "Scary Nights". Pe acel material mai putem găsi colaborări cu Miguel, The Game, French Montana şi Gunna.

Acest EP este al doilea de gen lansat în 2019, după "B-Sides", care a apărut în iunie. Artistul pregăteşte şi un album complet de studio, succesorul lui "The Beautiful & Damned" din 2017. G-Eazy a stârnit ceva rumoare după ce a făcut aluzie la relaţia cu Halsey şi regretele sale pe ultimul single, "I Wanna Rock". Povestea sa de dragoste din 2017 şi 2018 cu Halsey a ţinut cap de afiş în toate tabloidele, iar cei doi s-au tot despărţit şi împăcat.

G-Eazy şi-a făcut recent debutul pe marele ecran în filmul "Hustlers" al lui Constance Wu. În peliculă mai joacă şi Jennifer Lopez, Cardi B şi Lizzo. Pe rapper l-am putut vedea şi asculta la festivalul Neversea 2019, unde a declarat că iubeşte România şi s-a simţit minunat. Pe scenă au mai urcat şi ATB, Inna, Mahmut Orhan, Jessie J, Steve Aoki şi Afrojack.

PUBLICITATE
Comentarii