Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Videoclip oficial: Cat Mercury - Rainbow of Chaos

Duo-ul Cat Mercury a lansat single-ul de debut, "Rainbow of Chaos". Melodia beneficiază de un videoclip realizat prin tehnica one shot, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Rainbow of Chaos" este o compoziție proprie Cat Mercury și înglobează o combinație captivantă de dream pop cu elemente de indie lo-fi, presărată cu armonii vocale surprinzătoare. Melodia este însoțită de un videoclip realizat de Oscar Ungvari chiar în spațiul în care piesa a fost compusă și înregistrată. Acesta îi prezintă pe membrii formației (Maria și Alex) interpretând melodia într-o atmosferă ludică.

"Am preluat ideea de <<rainbow of chaos>> pentru titlul piesei de la pictorul Cézanne. El este autorul citatului <<we live in a rainbow of chaos>>. Versurile sunt inspirate de faptul că mai mult ca oricând, acum în pandemie, e important să amplificăm pe cât posibil sentimentele care ne aduc bucurie. Ideea din spatele versurilor pornește tot de la acest gând, că deseori, cauza nefericirilor noastre provine din întâmplări surprinzătoare, neplăcute, dar și cauzele bucuriei provin frecvent tot din surprize și lucruri neașteptate. Mintea preferă să își amintească lucrurile negative, de aceea cântecul ne reamintește că haosul din jurul nostru poate conține și elemente pozitive", a mărturisit Maria.

Cat Mercury este o trupă nouă pe piața muzicală din România. Duo-ul este alcătuit din Maria Moraru (voce, pian, synth) și Alex Stîngu (voce, chitară, bass, drum programing). Cei doi s-au întâlnit prima oară la sfârșitul verii anului 2020, când au participat amândoi timp de o săptămână la Creative Camp, proiectul celor de la Electric Castle, unde au început să cânte împreună chiar de la prima interacțiune.

Maria s-a întors în România după mulți ani de locuit în străinătate, Los Angeles și Londra, unde a colaborat cu muzicieni, producători de film, animație și diverse trupe. În același timp, Alex este cunoscut în muzica indie românească pentru alte proiecte în care activează, cum ar fi Baby Elvis sau Astro Générale.

Citește mai multe despre Cat Mercury
Videoclipuri cu Cat Mercury
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE