Urmărește-ne în Social Media

Kovacs - Fragile (Live Music Video)

Kovacs întruchipează vulnerabilitatea în noul videoclip al piesei ”Fragile”. Coborând în adâncimile ființei, artista olandeză ne prezintă dualitatea fragilității, pe care o îmbracă într-o formă artistică dezarmantă.

Noul single "Fragile" deschide albumul "Child Of Sin", pe care Kovacs îl va lansa în 2023, sub egida Wolf Recordings. Conceptul creativ al videoclipului și direcția artistică sunt rezultatul colaborării dintre artistă și Andre Amaro.

Tracklist "Child Of Sin" - Kovacs:

  1. Fragile
  2. Goldmine
  3. Child Of Sin
  4. Bang Bang
  5. Freedom
  6. Love Parasite
  7. High Tide
  8. Motherless Boy
  9. Not Scared Of Giants
  10. Mama

Kovacs este o artistă din Țările de Jos, cunoscută nu doar pentru talentul ei muzical, ci și pentru înclinațiile sale din domeniul artelor și a modei. Kovacs a atras atenția încă de la lansarea primului său EP, "My Love", iar albumul ei de debut din 2015, "Shades of Black", a ajuns în topurile din peste 35 de țări. Zecile de milioane de vizualizări pe YouTube i-au adus prezențe la festivaluri importante, precum și deschiderea unor concerte pentru artiști de top ca Robbie Williams. În muzica sa regăsim influențe de la Amy Winehouse până la Beth Gibbons, de la Portishead, iar poveștile transpuse în compozițiile sale pendulează între întuneric și lumină, între extremități complementare.

Kovacs a concertat în România în 2019, în cadrul Fall In Love Festival. Artista va reveni în țara noastră anul acesta, pentru a concerta la București și Cluj-Napoca.

 

Comentarii