Urmărește-ne în Social Media

Diplo - So Long (feat. Cam)

Diplo a promis că va veni reveni cu un videoclip pentru piesa sa country "So Long", colaborare cu Cam. Videoclipul s-a materializat în ultimele zile și este o veritabilă incursiune în tot ceea ce definește cultura country din State. Vă invităm să vizionați clipul în articol.

"So Long" este cel mai nou single al lui Diplo de pe viitorul material discografic, care va combina muzica electronică și muzica country. De această dată Diplo compune și mixează sub numele real de Thomas Wesley. Videoclipul este mană cerească pentru cei care adoră atmosfera de fermă americană și care văd în "redneck" un compliment și nu o insultă.

Diplo apare cu o pălărie de cowboy, îtnre cai și porci, desfăcând o bere și scăpând o să de cal pe picior. Nu îi priește viața de fermă, dar se poate adapta perfect la o petrecere și un rodeo. Se lasă cu o seriune de băut tărie cu bucătarul Guy Fieri și cântat la foc de tabără cu trubaduri locali. Videoclipul a fost filmat la festivalul country Stagecoach și include mulți băieți la bustul gol, freze tip "mullet" și multă, multă bere.

Cântăreața Cam își face de asemenea apariția în acest material video, plimbându-se cu o mașinută de golf în culisele concertului. La final de videoclip îl vedem pe Diplo cum urcă pe scenă pentru a remixa piesa "Old Town Road" în premieră, o colaborare cu Lil Nas X și Billy Ray Cyrus. Billy Ray și Dwight Yoakam, legende ale muzicii country apar de altfel în acest nou clip.

Diplo e probabil cel mai ocupat om din muzică electronică, mixând atât sub numele acesta de scenă, cât și ca parte a grupului LSD, alături de Sia și Labrinth. Asta când nu produce hituri globale cu Major Lazer... Artistul mai face parte și din grupul Silk City, alături de Mark Ronson, distins cu premiul Grammy la început de an. Artistul a mai colaborat cu Beyonce, Bad Bunny și Turnștile.

Îl vom putea asculta live în cadrul festivalului El Carrusel 2019, alături de Black Eyed Peas, Young Thug și Rae Sremmurd. Evenimentul are loc în perioada 27 - 30 iunie la Romexpo.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 27 iunie 2019

El Carrusel Festival 2019 - ANULAT

Loc
Romexpo
Comentarii