Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Lyric Video: Diplo - So Long (feat. Cam)

Diplo se orientează spre muzica country în 2019, primul său single de acest gen fiind proaspăt lansat, sub numele de "So Long". Piesa este o colaborare cu cântăreaţa din Nashville Cam şi primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol.

"So Long" este prima melodie a noului proiect numit Thomas Wesley. Acesta este de altfel şi numele real al lui Diplo, unul dintre cei mai activi DJ din ultimii ani. Artistul face parte din grupul Major Lazer, dar şi din LSD, alături de Sia şi Labrinth. Noul track cu Cam este primul dintr-o serie de colaborări cu artişti country, aşa cum promite Diplo.

DJ-ul vrea să reinventeze genul şi să aducă beat-urile specifice muzicii tradiţionale americane în muzica electronică de dans. Diplo a oferit şi un teaser pentru un viitor videoclip al acestei piese, care îl surprinde pe muzician la o fermă, având parte toate aspectele vieţii de la ţară, de la mângâiatul unui cal la frustrarea de a scăpa ouă proaspete pe jos.

Chiar dacă viaţa de fermă nu e pentru Thomas, sunetul a tot ceea ce înseamnă country şi rădăcinile americane par să îi fi acaparat spiritul. Single-ul a sosit exact când Diplo se pregăteşte să participe la festivalul de muzică country Stagecoach de pe 28 aprilie. Diplo va mixa la afterparty-ul oficial, apărând pe Scena Palomino.

În ultima vreme blondinul şi-a pus numele pe o sumedenie de colaborări, inclusiv "Close to Me", alături de Ellie Goulding şi Rae Sremmurd. A pornit şi proiectul muzical Silk City, alături de Mark Ronson, care a câştigat distincţia "Cea mai bună melodie dance" la ediţia 2019 a Premiilor Grammy. Trofeul a fost acordat pentru piesa "Electricity", pe care cântă Dua lipa.

Producător la fel de talentat ca şi disk jockey, Diplo şi-a făcut simţită prezenţa şi pe "Labrinth, Sia, Diplo present... LSD" primul album al supergrupului muzical. Cât despre country, nu e prima încercare de a îl face cool şi dansabil, mai prietenos cu radio-ul. Florida Georgia Line şi Bebe Rexha au încercat ceva similar cu "Meant to Be".

Următoarele colaborări ale DJ-ului din această zonă vor fi cu Zac Brown, Thmoras Rhett sau Sam Hunt. Diplo mixează în România la final de iunie, în cadrul festivalului El Carrusel.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Diplo
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE