Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lakeetra Knowles în audițiile de la X Factor 2020Rudă cu Beyoncé, Lakeetra Knowles a cucerit juriul de la X Factor 2020 - VIDEO Juriul X Factor 2020X Factor 2020 a ajuns la cea de-a opta rundă de audiții; citește rezumatul emisiunii Eddie Vedder (Pearl Jam) cântând la MTV Unplugged (1992)Urmărește emblematicul concert Pearl Jam de la MTV Unplugged - VIDEO Măștile din Finala Masked Singer RomâniaLeoaica, Corbul, Panda sau Căpcăunul din Finala Masked Singer România îl fac pe Codin Maticiuc să-și recunoscă obsesia Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac

Videoclip oficial: Diplo - New Shapes (feat. Octavian)

După câteva piese și clipuri cu specific country, Diplo revine la un sound mai urban și apropiat de hip-hop. Artistul a lansat piesa "New Shapes", colaborare cu Octavian, care primește un videoclip psihedelic și înțesat cu hedonism. Vă invităm să îl urmăriți în articol.

În multe moduri "New Shapes" este opusul lui "Smack My Bitch Up" de la Prodigy, într-un univers paralel. Aici consumul de substanțe este prezentat aseptic, într-o lume încetinită și animată la 50% din viteză. Cadre fantomatice și un protagonist amețit sunt în centrul acestui material video. Octavian apare ca un spectru care își sparge propriul parbriz și privește în gol, recitând rimele sale cu mult autotune.

Diplo se aude pe fundal cu un sintetizator adânc, împreună cu o percuție demnă de trip-hop. Spre deosebire de clip, versurile sunt despre o iubire pierdută și momentul acela când inima ți-e frântă. Octavian cântă despre minciuni, orbirea în fața tentației și "uraganul care distruge totul". Aici substanțele sunt catalizatorul suferinței și nu cauza sa.

"New Shapes" este un single compus de Octavian și Diplo alături de Jim-E stack. Vedem o latură mai sensibilă a artiștilor și un negativ ceva mai minimalist. Piesa apărea pe EP-ul "Europa" lansat de Diplo la începutul anului, înainte să intre în perioada sa country. Octavian pregătește la rândul său un album nou, pe care l-a descris drept "ciudat" și o combinație dintre "R&B, rap și ceva pian stil James Blake".

Diplo lansa la mijlocul acestei luni piesa "So Long", o colaborare country cu artista Cam, care a primit un videoclip definitoriu pentru zonele rurale din SUA. Același Diplo ne-a fermecat cu compoziția "Heaven Can Wait" în cadrul grupului LSD, din care mai fac parte Sia și Labrinth. Îl așteptăm pe DJ să mixeze în România la final de iunie, în cadrul festivalului El Carrusel 2019.

Acesta are loc între 27 și 30 iunie la Romexpo și mai urcă pe scenă și Black Eyed Peas, Young Thug și Rae Sremmurd.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre DiploOctavian
Videoclipuri cu DiploOctavian
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE