Urmărește-ne în Social Media

Chase & Status - Murder Music Feat. Kabaka Pyramid

Trupa britanică de drum and bass Chase & Status revine după doi ani de pauză cu o piesă fresh, în stilul în care au devenit populari. Artiștii au pregătit de asemenea un nou album care va fi lansat la finalul lunii mai. Aflați mai multe detalii din articol.

Saul Milton (Chase) și Will Kennard (Status) au înființat duo-ul electronic Chase & Status în 2003 în Londra, au lansat de atunci patru albume de studio și colaborat cu artiști internaționali precum Rihanna, Plan B sau Tinnie Tempah. Trupei i se adaugă doi membri: MC Rage atunci când merg în concerte cu DJ set și toboșarul Andy Gangadeen atunci când merg să cânte live.

Cel mai recent materal discografic Chase & Status a fost discul "Tribe" din 2017 care i-a adus din nou aproape de influențele drum and bass, în stilul în care s-au lansat și le-a adus succes.

În 2019 Chase & Status revin cu un nou videoclip care anunță și lansarea unui nou album la finalul lunii mai. Noua piesă este o colaborare cu artistul reggae Kabaka Pyramid, se numește "Murder Music" și aduce din nou plăcere ascultătorilor genului drum and bass.

Piesa și clipul ne amintesc despre viața de ghetto, de stradă, iar mesajul principal este acela că nu putem fugi de noi înșine.

Noul album Chase & Status se numește "RTRN II JUNGLE" și va fi lansat pe 31 mai 2019.

PUBLICITATE
Comentarii