Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Maluma feat Madonna - Soltera

Maluma a colaborat cu Madonna pe o nouă piesă, numită "Soltera". Aceasta apare pe cel mai nou album al latin lover-ului, "11:11". Track-ul primeşte un clip cu tentă SF şi aer de buclă temporală. Vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"Soltera" este a doua colaborare dintre Madonna şi Maluma din această primăvară. Starul reggaeton a colaborat cu regina pop-ului pe piesa "Medellin", care apare pe albumul Madonnei "Madame X". Artista îi întoarce favoarea, prin apariţia sa pe acest single, inclus pe albumul nou al lui Maluma, "11:11".

Aceasta este o melodie care se abate puţin de la dancehall-ul şi reggaeton-ul clasic, cu influenţe puternice de muzică electronică. "Soltera" începe cu un dialog jucăuş între artişti, iar Madonna apare pe această piesă cu o voce tinerească şi plină de veselie. Artista cântă despre faptul că nu cedează în faţa unui bărbat fatal şi nu se va "face mică, pentru a îi face pe plac".

Dacă "Medellin" era o piesă de dragoste, ei bine această creaţie e mai degrabă despre independenţa feminină. Artistul columbian completează declaraţia de girl power a Madonnei cu un chorus catchy şi senzual. "11:11" este un album important pentru Maluma, care a bifat colaborări cu artişti importanţi, precum Ricky Martin şi TY Dolla $ign.

Recenziile LP-ului au semnalat o maturizare a tânărului muzician, care şi-a şlefuit sunetul mai bine. Pe lângă cele 2 track-uri cu Madonna de până acum, există şi un al treilea, "B*tch I am Loca", inclus pe "Madame X". Cel mai nou disc Maluma are o poveste interesantă, el fiind compus şi înregistrat după ce câştigătorul de premiu Latin Grammy s-a operat la genunchi.

Astfel el nu a mai putut pleca în turneu şi şi-a concentrat trăirile în muzică. A rezultat un album concept dedicat "ghizilor, îngerilor şi profesorilor". Maluma cântă cu Ricky Martin pe melodia "No Se Me Quita", după ce artiştii colaboraseră şi în 2016 pe piesa "Vente Pa' Ca".

Rapperul Ty apare pe un single cu beat puternic, "Tu Vecina". Maluma pleacă în turneul de promovare "Maluma 11:11 World Tour" în toamnă, inaugurat de un concert pe 6 septembrie în San Diego, California. Muzicianul va avea opriri în 21 de oraşe de pe glob.

Columbianul a cântat la Bucureşti în vara lui 2018, în cadrul festivalului El Carrusel, unde a urcat pe scenă şi Luis Fonsi. În deschidere au cântat Pachanga, Mandinga, Fly Project şi Andra.

Citește mai multe despre MadonnaMaluma
Videoclipuri cu MadonnaMaluma
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE