Urmărește-ne în Social Media

rock

Bon Jovi - Do What You Can

Bon Jovi se apropie de muzica country prin noul single, "Do What You Can". Noul track tocmai a sosit şi sună a final de zi pe prispa unei căsuţe din preerie. Jon Bon Jovi and co ne prezintă şi un videoclip cu versuri pentru această creaţie, pe care îl puteţi viziona în articol.

Publicat

pe

"Do What You Can" s-ar putea auzi cu uşurinţă la un tonomat dintr-o cârciumă într-un western modern. În ciuda sound-ului country, piesa este cât se poate de serioasă şi descrie viaţa în izolare, cu ochii lipiţi de TV şi cu mii de gânduri care îţi trec prin cap în fiecare secundă. Mesajul este "facem ce putem, acum când nu mai putem face ce vrem, dar ajutăm lumea". Formaţia aduce un tribut şi celor care au pierit la muncă, continuând activitatea şi în plină pandemie şi lucrând în focare de infecţie.

Odată cu lansarea acestui single am aflat şi noi informaţii despre albumul trupei Bon Jovi din 2020, care a tot fost amânat până acum. Intitulat "Bon Jovi 2020", LP-ul trebuia să vină pe 15 mai, dar din cauza pandemiei şi a revoltelor din SUA, artiştii au decis să îl amâne şi să îl regândească. Moartea lui George Floyd şi mişcările sociale provocate de acest eveniment au dus la crearea de piese noi, care au fost incluse pe disc. Acum trupa a anunţat că noua dată de lansare este 2 octombrie şi ca piesele sosesc prin Island Records.

"Do What You Can" este o piesă care a fost compusă alături de fani, prin brainstorming. Formaţia a prezentat o parte din instrumental fanilor la început de an şi a acceptat propuneri de versuri. Dorinţa a fost de a crea o melodie despre dorinţa umană de a te ridica la înălţimea unei provocări în vremuri grele. Jon Bon Jovi a fost un exemplu, iar la începutul pandemiei a fost prezent în New Jersey la bucătăria pentru nevoiaşi JBJ Soul Kitchen, unde a hrănit oamenii cu probleme.

Artistul a cântat varianta finală a piesei, versiunea acustică live în cadrul concertului caritabil Jersey4Jersey, care a strâns 6 milioane de dolari pentru eforturile statului New Jersey de a combate efectele pandemiei. Noul single vine după "American Reckoning", melodie compusă după moartea lui George Floyd şi dedicată acestuia şi mişcărilor de stradă ce au urmat. "Bon Jovi 2020" poate fi precomandat acum de aici.

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Lifestyle

Trupa Bon Jovi lansează o ediție specială a jocului Monopoly - VIDEO

Bon Jovi împlinește 40 de ani de activitate și cu această ocazie lansează o ediție de colecție a popularului joc de societate Monopoly, prezentând momente importante din cariera rockerilor. Află cât costă și de unde îl poți achiziționa.

Publicat

pe

Concert Bon Jovi pe 21 iulie 2019 în Piața Constituției din București │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Bon Jovi a gândit o ediție personalizată a jocului Monopoly care prezintă cariera trupei, printre care miile de concerte susținute în peste 50 de țări, pentru peste 35 de milioane de fani. De la începuturile din Asbury Park până la spectacolele sold-out în orașe din întreaga lume, fanii le pot deține pe toate cu noul joc.

Monopoly Bon Jovi include șase jetoane de colecție - simbolul trupei în formă de inimă și cuțit, zâmbetul din "Have a Nice Day", medalionul "Slippery When Wet", harta New Jersey, statul natal al trupei, Forever Logo și chitara acustică a lui Jon Bon Jovi.

Jocul costă 49,99 de dolari și poate fi comandat pe site-ul oficial al trupei.

Admiratorii Bon Jovi pot sărbători, de asemenea, aniversarea trupei cu un calendar pentru 2024, care conține peste 50 de imagini rare și o poster care înglobează momentele importante din cariera de patru decenii a formației americane.

În luna februarie a acestui an, membrii Bon Jovi au mai bifat o reușită pe lista lor. Videoclipul piesei "Livin' On A Prayer" a depășit un miliard de vizualizări pe YouTube. Materialul a fost regizat de Wayne Isham și filmat pe 17 septembrie 1986, la Grand Olympic Auditorium din Los Angeles. În ceea ce privește melodia, ea este extrasă de pe albumul "Slippery When Wet" și a dominat topul Billboard Hot 100 timp de patru săptămâni consecutive în februarie și martie 1987.

Citește în continuare

Trending