Urmărește-ne în Social Media

Billie Eilish - Male Fantasy

Billie Eilish îşi continuă traiectoria ascendentă în lumea muzicii şi mai nou şi în cea a regiei. Artista a lansat încă un videoclip pe care l-a regizat chiar ea pentru single-ul "Male Fantasy" de pe albumul "Happier Than Ever".

Billie Eilish este protagonistul acestui clip, dar şi regizor şi mai mult de atât, editorul său. "Male Fantasy" e printre cele mai triste track-uri de pe al doilea album din cariera tinerei de 19 ani. Cu percuţia dată la minim şi o chitară acustică în spatele căreia se afla cu siguranţă fratele muzicianei, Finneas, aceasta creaţie muzicală depresivă e perfectă pentru o zi de luni, o zi cu mulţi nori pe cer, în care se marinează stările în casă.

Billie apare în profundă depresie în acest videoclip, blocată în casă şi suferind din cauza unei despărţiri. Face activităţile zilnice pe care le facem cu toţii, dar cu o lehamite, lipsă de energie şi delăsare specifice depresiei. Versurile vorbesc despre nevoia de a merge la terapie şi despre încercarea de a se distrage de la singurătate cu filme pentru adulţi.

Artista e mai prolifică decât a fost până acum când vine vorba de clipuri asociate single-urilor, acesta fiind al şaselea de pe "Happier Than Ever". Niciodată un nume de album nu a părut mai ironic decât în contextul acestui single depresiv. Până acum am văzut video-urile "Therefore I Am", "Your Power", "Lost Cause", "NDA" şi "Happier Than Ever". Discul cel nou a sosit în iulie 2021 şi a primit recenzii de 5 stele de la mai toate marile publicaţii muzicale, în frunte cu NME.

Răsplata nu a întârziat să apară, iar Eilish a primit deja o nominalizare la Premiile Grammy ediţia 2022 pentru "Cel mai bun album". În 2022 pleacă în turneu global, cu concerte în SUA, Australia, Noua Zeelandă, Europa. Primul album al tinerei, "When We Fall Asleep, Where Do We Go?" a sosit în 2019 şi a câştigat un Grammy în 2020 pentru "Cel mai bun album". Pentru 2022 senzaţia pop a momentului are 7 nominalizări Grammy în categorii diferite.

PUBLICITATE
Comentarii

Lifestyle

Gucci a cooptat-o pe Billie Eilish pentru o companie la ochelari de soare

Billie Eilish a devenit chipul celei mai noi campanii Gucci de ochelari de soare. Artista de 20 de ani ne prezintă mai multe fațete ale personalității sale. Detalii, foto și video în articol.

Publicat

pe

Billie Eilish în campania Gucci
Billie Eilish în campania Gucci │ FOTO: captură YouTube / Gucci

Inspirată de filmele noir, noua reclamă Gucci o are în prim plan pe Billie, conducând o mașină de epocă pe dealurile de la Hollywood. Protagonista este urmărită de o altă mașină la volanul căreia se află tot Billie Eilish. Pe parcursul clipului, cele două Billie Eilish prezintă trei modele de ochelari de soare Gucci. La fel ca materialul vizual, ochelarii prezentați îmbină alura retro cu rafinamentul modern.

Vizualizate de Alessandro Michele și surprinse de fotograful Harley Weir sub conducerea artistică a Linei Kutsovskaya, scenele prezintă o selecție de noi stiluri de inspirație retro care oglindesc starea cinematografică a videoclipului. De asemenea, mașinile joacă și ele un rol cheie, explorând ideea că ele funcționează ca extensii simbolice ale celor care le conduc, dezvăluind intențiile, motivațiile și personalitatea acestora. Vizualul se încheie în vârful unui deal cu ambele versiuni ale lui Billie mărturisindu-și dragostea una față de cealaltă.

Potrivit publicației RollingStone, Billie Eilish a fost selectată pentru campanie datorită autenticității sale care se potrivește cu valorile de bază ale casei de modă. Totodată, Gucci menționează că tânăra artistă este considerată de mulți drept vocea generației sale, acest aspect contribuind la alegerea lui Eilish pentru campanie.

Noua reclamă cu Billie vine după ce Gucci a lansat recent campania de toamnă 2022. Materialele sunt inspirate tot din cinematografie, mai exact din filmele lui Stanley Kubrick: "2001: A Space Odyssey", "A Clockwork Orange" și "The Shining".

VIDEO: Campanie Gucci Billie Eilish

Citește în continuare