Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Nicole Cherry - Ceasul

Nicole Cherry renunță la imaginea inocentă ce i-a fost asociată până acum lansând o piesă cu un mesaj matur, intitulată ”Ceasul”. Melodia este acompaniată de un videoclip în regia lui Alex Ceaușu, ce o prezintă pe Nicole Cherry în ipostaze provocatoare.

””Ceasul”! Momentul pe care îl aștept de 1 an! Vă mulțumesc pentru energia de care aveam nevoie!”, a scris Nicole Cherry pe pagina sa de Facebook.

Ceasul” este o compoziție ce poartă semnăturile lui Serban Cazan și Florin Boka, pe partea de text implicându-se Alexandru Stancu și Feli. În ce privește videoclipul, Nicole Cherry a colaborat cu Alex Ceaușu, acesta optând pentru o imagine a artistei mult mai senzuală, comparativ cu aparițiile ei din clipurile anterioare.

Nicole Cherry a început să cânte de la vârsta de 10 ani. Încă din acea perioada, tânăra artistă cucerea prin interpretare și atitudine scenele marilor festivaluri de muzică. Pe lângă activitatea muzicala, Nicole acordă atenție și școlii. Aceasta studiază în cadrul Colegiului „Dinu Lipatti” din București, la secția percuție și pian. Vocea ei s-a făcut auzită și ascultată nu doar de către cei cunoscuți, sau în festivaluri, ci și la radio, unde realizatorii unui matinal au numit-o „Adele de România”.

La cei 19 ani, Nicole Cherry are o carieră de invidiat - 14 single-uri, cu zeci de milioane de vizualizări, trofee la cele mai importante evenimente muzicale românești și o bază de sute de mii de fani, formată treptat, din 2014 până în prezent.

Citește mai multe despre Nicole Cherry
Videoclipuri cu Nicole Cherry
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE