Urmărește-ne în Social Media

rock

Summer Well 2022 Review: Festivalul familiştilor şi descoperirilor trăznite

Între 12 şi 14 august ne-am aflat că în fiecare an din ultimii 12 (minus 2020) la Domeniul Ştirbey, în Buftea pentru a participa la Summer Well. Pe parcursul a 3 zile am ascultat trupe indie şi artişti trap, am aniversat 30 de ani Şuie Paparude, ne-am jucat cu VR-ul şi am văzut recorduri de public fiind bătute. S-a mâncat de la food truck, s-a dansat cu oamenii de la Goblin şi Revenge, am avut piele de găină la Nothing But Thieves şi ploaie în gin de 35 de lei. Impresii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Organizare:

Accesul la Summer Well 2022 s-a făcut pe Strada Oltului, cu coada uriaşă mai degrabă sâmbătă. Vineri şi duminică lucrurile au fost mai light. Sâmbătă s-a doborât totuşi recordul all time de public la Summer Well. La intrare primeai o brăţară de acces, cu un tag cu care făceai plăti contactless. Îl puteai încărca din aplicaţia Summer Well, care nu a funcţionat vineri sau la punctele de top up, presărate peste tot. Cea mai mare lipsă a organizatorilor a fost numărul de paznici de sex feminin care făceau percheziţia la intrare: Summer Well e clar festival orientat spre sexul frumos şi totuşi erau 20 de paznici bărbaţi şi 2 femei. Astfel se aştepta foarte mult la intrare sau se făceau verificări superficiale. Parcă era şi cam slab iluminată zona din dreapta moşiei, pe unde mergeai pentru a evita podul. Iar pe celebrul pod aveau voie doar 8 persoane.

Au fost şi pene de curent vineri seara la standurile cu mâncare. Am remarcat şi că au fost cam puţine toalete şi unele în zone foarte slab iluminate. Nici urmă de apă pentru spălat pe mâini şi dispenserele de gel dezinfectant erau mereu goale sau rupte. 

Au fost foarte multe activităţi şi facilităţi pentru cei mici şi pentru familii. Copiii cu vârsta mică primeau căşti pe care auzeau versiunea cântec de leagăn a ceea ce se auzea la main stage. Organizatorii, paznicii, oameni de la food trucks, toţi erau foarte politicoşi şi îi ajutau pe cei mici. 

Medlife a creat un stand cu perfuzii pentru telefoane, unde îţi puteai alimenta terminalele. Şi Orange avea ceva similar. 

Cam scump transportul cu autobuzul: 20 lei călătoria dintre Buftea şi Bucureşti, puteai ieşi mai rentabil cu 3-4 prieteni împărţind un Uber. 

Mâncare, băutura, distracţie:

Varietatea mâncării a fost uriaşă, cred că am sărit de 20 de food truck-uri. Puteai mânca mâncare indiană, burgeri, shaorma de berbecuţ, pizza, sandvişuri, pleskavita, pasteis de nata, burrito. Am văzut chiar şi mâncare nepaleză, filipineza şi chiar îngheţată thailandeză de pe plita îngheţată. 

Ca distracţie aveam fotbal cu roboţi, VR, AR la cortul Orange, tatuaje tot acolo, dar şi o cuvă cu vopseluri psihedelice. Puteai urca şi în faimosul turn pentru o poză dacă reciclai destule pahare, iar la standul Nivea aveai un fel de triatlon cu bicicletă, jaloane, căţărări. Era şi un perete de căţărări separat, dar şi o zonă HBO Max/Orange, cu un ecran şi sezlong-uri unde puteai vedea filme. Converse avea un stand de personalizare a converşilor, Pringles dădea premii, Yoxo avea cabina de săruturi, iar Bacardi pahare luminoase. 

Inhaler în concert la Summer Well 2022 pe 13 august 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Muzica:

Pentru că e foarte greu să fii în mai multe locuri în acelaşi timp, iată ce artişti am văzut pe viu şi ce impresii am. 

Future Islands

Solistul e un soi de Phil Collins pe amfetamina, că look cel puţin, foarte vivace şi greu de urmărit de camerele de filmat. Vocea nu prea convinge, e o abordare ciudată a muzicii şi nici sonorizarea nu a fost cea mai bună. 

Şuie Paparude

Şuie Paparude a aniversat 30 de ani de carieră la Summer Well, reunind pe scenă toate marile nume cu care a colaborat de la Miky şi Dobrica la DJ Vasile, Junkyard şi Bean. 

Rareş

Câştigătorul talent show-ului One True Singer de pe HBO Max a strâns poate cei mai mulţi fani la scena Hidden Stage YOXO. În continuare aduce prea mult cu The Motans, deşi face eforturi disperate de a îşi crea o identitate. Are talent şi voce cu carul. 

Arctic Monkeys la Summer Well 2022 pe 13 august 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys a venit la Summer Well 2022 din postura de headliner principal şi atracţie a publicului, cel mai mare nume. Au cântat 21 de piese, dintre care 3 la bis, în ceea ce a fost poate cel mai lung la care am participat de ceva vreme. Au început cu "Do I Wanna Know", ne-au trecut prin "Crying Lightning" şi "Arabella" sau "Do Me a Favor", lăsând hiturile pentru bis: "No. 1 Party Anthem", "I Bet You Look Good on the Dancefloor" şi evident "R U Mine?". 

Grupul din Sheffield împlineşte 20 de ani în 2022 şi a lansat ultimul album în 2018, "Tranquility Base Hotel & Casino, inspirat de aselenizarea din 1969 şi de aventurile solistului în Los Angeles. Trupa a evoluat pe acel material dincolo de rock-ul clasic, incorporând elemente de progresiv, funk chiar, glam, ba chiar şi jazz. La Summer Well s-a făcut uz de chitară din plin, iar Alex Turner refuză să îmbătrânească şi are un aer de Elvis britanic şi rafinat. 

Blu DeTiger

Ca imagine aducea cu o Shakira din lumea vestică, iar că atitudinea avea ceva Alina Eremia. A cântat un cover după Gorillaz, dar nu cel mai strălucit. Mânuia cu aplomb un vas, dar nu ajută foarte mult ce se auzea pe scenă. 

Amuly

La Amuly a fost mai puţină lume decât mă aşteptam şi cu siguranţă mai puţină decât la Suie Paparude. Ce m-a fascinat la trapper e că reuşea să păstreze vocea şi să nu gâfâie sau să îşi piardă suflul deşi ţopăia foarte mult pe scenă. Altminteri piese foarte scurt, bas din plin, mult swag şi negative interesante. 

Digitalism

Dacă mă punea cineva să zic orbeşte ce face Digitalism doar după nume aş fi zis "păi cum, DNB". De fapt au adus un stroboscop şi au băgat disco cât cuprinde. Mai mult pentru oamenii de la lounge-ul Ginoteca, că se cam rărise publicul ce e drept. 

D.E.N.I.S

O trupă românească interesantă, care a luat din manualul de "cum să faci indie" cămăşuţele şi pantalonii roşii. Am simţit potenţial, am simţit rock & roll, ceva de Kaiser Chiefs şi destulă măiestrie la chitară. 

Nothing But Thieves

Motivul pentru care am venit la Summer Well 2022 a fost trupa Nothing But Thieves. I-am văzut la Summer Well 2017 şi nu i-am uitat, având o reprezentaţie plină de energie, într-o după amiază călduroasă şi cu avioane zburând deasupra lor la fiecare 2 piese. Acum au venit parcă mai cuminţi intial, moleşiţi de ploaie, dar spre final s-au dezlănţuit. Ei sunt "a treia venire a lui Placebo", după Placebo şi IAMX, ei sunt continuatorii rock-ului alternativ cu angoasa. 

Am auzit "Amsterdam" şi "Sorry" şi asta e tot ce contează. Prima făcut tot publicul să danseze şi să ţopăie, în ciuda ploii, iar a doua a fost pe jumătate cântată de public, low key şi mai mult acustica, un moment de piele de găină. Conor Mason e o comoară de solist şi trebuie păstrat cu orice preţ în orice top alternative rock. Pe alocuri chitara şi vocea aduceau cu Muse. 

Jungle

Jungle are piese "antemice" le-aş zice, fredonabile, muzică bună pentru reclame şi bună pentru a promova un festival. Au un aer cool, o voce molatecă şi aş numi ce cânta ei muzica de relaxare. 

Tkay Maidza

Cel mai ciudat act feminin de la Summer Well anul ăsta, nu mi-am dat seama dacă Tkay se preface sau chiar era... sub influenţa. A urlat în microfon până ne-a spart timpanele, s-a declarat insecure, ne-a rugat să îi spunem că o iubim, dar a venit cu negativ excelent şi poate cel mai bun joc de lumini de la scena Wiings. Vocea... cam slăbuţă, dar imaginea era de vampa din categoria Cardi B, Megan Thee Stallion şi altele de genul. 

Killa Fonic

Exact ca la Amuly şi la Killa Fonic a fost mai puţină lume decât mă aşteptam. Ce e drept şi începuse ploaia, dar reprezentaţia a fost ce trebuie. Bas din plin, negative excelente, Killa cu un aer de rock star şi cu freza de Skrillex când era tânăr, doar că tot show-ul a durat 35-40 de minute. S-a apropiat mult mai mult de hip-hop real decât alţi trapperi şi a avut muşcătura necesară în glas şi versuri.

LVX Machina

Peste ani şi ani din acest Summer Well îi voi reţine pe LVX Machina. Nu ştiam nimic de ei până ce mi-a zis un prieten să vin neapărat la Hidden Stage că e "băiatul cu căpriţa de la Radio Guerilla". Am dat peste un băiat îmbrăcat în wrestler, un Ray Misterio, luchador libre sau cum vreţi să îi spuneţi, care cânta ori ironic intenţionat în afara oricărei note coerente, ori îl imita pe Nick de la N&D. A adus două dansatoare, una a dansat fabulos la bară cu acrobaţii complexe, pe fundal s-a auzit şi un crâmpei de EDM, electro sau dubstep, iar versurile erau despre iubire şi ironii la adresa celor ce fac trap. Era Times New Roman pe muzică. 

Concluzii

Summer Well 2022 a fost un festival pentru familii, pentru cunoscători. Cine a mai fost la alte Summer Well-uri a venit şi anul ăsta, doar că am fost şocat cât de mult public tânăr şi curios a venit. Aş zice că au venit pentru trap şi pot spune că media de vârsta a fost la celelalte capete faţă de SAGA: simultan mai mare şi mai mică. Mă refer la mulţi oameni sub 25 ani şi mulţi peste 40 de ani. Nothing But Thieves au fost impecabili, Arctic Monkeys au depăşit aşteptările, iar LVX Machina au fost memorabili. 

Food truck-urile au abundat, dar atenţie la inflaţie: pizza şi shaorma la 43 lei nu e foarte OK, dar asta e economia de piaţă de la festival. Foarte multe beneficii pentru cei mici şi familii, nu prea multe cozi la mâncare şi cele care erau se mişcau rapid, iar sonorizarea a fost OK la scena principală. La cea Red Bull a fluctuat. Am mai zis-o şi o mai repet: "Summer Well nu e neapărat festival de muzică, cât o plimbare prin pădure la răcoare, cu prietenii, mâncând ceva bun şi întâmplător ascultând indie şi trap".

PUBLICITATE
Comentează

Albume noi

Killa Fonic a lansat EP-ul "SS1000" - TRACKLIST

Killa Fonic prezintă "SS1000", un EP ce continuă seria creativă a albumului "Osvaldo", explorând infinita lume a muzicii prin sound-uri diverse și păstrându-și dansul liric impecabil, pătruns întotdeauna de o sinceritate brutală. Găsești în articol mai multe detalii despre material și tracklist-ul acestuia.

Publicat

pe

│ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Alături de Killa Fonic se alătură în acest demers artistic RAVA, pentru piesa "Budokai" și 911 pentru piesa "Iasomie". Pe lângă acestea, EP-ul conține și piesele: "Saiyaman", "Magdalena" și "Killa Kame House". 911 a fost alături de artist și pentru partea de producție, împreună cu Joey Crack.

"<<SS1000>> este un EP care exprimă noua formă Killa Fonic, dar nu îl definește în totalitate. Transformările mele nu au fost niciodată de ordine estetică, imaginea se schimbă ca un efect colateral al schimbării interioare. Am simțit că după albumul <<Osvaldo>> era și timpul să ne distrăm puțin altfel și puțin mai mult. Fiecare zi e un nou început, iar cârma este doar în mâinile noastre. Și frica de ape noi nu ne face decât să murim de sete, pentru că nimeni nu vrea să bea o apă stătută. A fost o călătorie scurtă în a produce acest album cu 911, dar una cosmică. Joey Crack m-a ajutat să închei materialul cu cel mai bun beat drill pe care l-am auzit în ultimul an, iar Lu-k Beats mi-a oferit cel mai bun sound și este extrem de rar să primești ceva exact așa cum îți dorești să sune. Enjoy <<SS1000>>! Free your mind!", a declarat Killa Fonic.

Creativitatea, lejeritatea muzicală și onestitatea brutală îl fac pe Killa Fonic un artist unic în România. Și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 și 2. Artistul a început să lanseze materiale solo înainte de a părăsi grupul în 2019, mai exact albumele "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana" și "Trendsetter". Ulterior, acesta a mai înregistrat încă 5 albume: "III", "BeetleJuice", "2089", "Terra Vista" și "Osvaldo".

Printre cele mai de succes piese semnate de artist se numără "Bambolina" feat. Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" feat. Nane & Azteca & bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI", "Lucifer", "HAOLO" feat. Nane. Killa a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, precum ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI, etc. Colaborarea sa cu Delia pentru piesa "Cum am știut" a fost un real succes, ajungând în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent. În plus, piesa a petrecut 20 de săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe TV.

Piesa "Miami Bici", extrasă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, a ajuns pe locul #1 în AppleMusic, la categoria Hip-Hop/Rap și pe locul #1 în topurile Spotify. A fost, de asemenea, desemnată Top Romanian Track 2020, fiind cea mai ascultată piesă a anului în România. În plus, "Brasileira", piesă de pe coloana sonoră a filmului "Teambuilding", în colaborare cu RAVA, a strâns 19 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe #3 în topurile Spotify. La sfârșitul lui 2022, Killa Fonic a lansat albumul "Osvaldo", o combinație de sunete old school, trap și jazz, iar anul acesta fanii s-au putut bucura și de varianta deluxe, pe care se regăsesc colaborări cu artiști precum Puya, Cabron și Holy Molly.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Red Bull SoundClash: Vama și Killa Fonic - program și reguli de acces

Vama și Killa Fonic se pregătesc pentru bătălia muzicală a anului, la Red Bull SoundClash 2023. Evenimentul are loc pe 11 mai, la Romexpo. Două scene față-n față, 4 runde în forță într-un show senzațional, o singură miză: aplauzele publicului! Află regulile de acces și alte informații utile.

Publicat

pe

Red Bull SoundClash 2023 poster
Red Bull SoundClash 2023 poster │ FOTO: Red Bull SoundClash

Red Bull SoundClash este o experiență unică, un moment de rivalitate artistică ce forțează adversarii să-și depășească cu mult zona de confort și să se arunce cu toată imaginația într-o luptă a ritmurilor și aranjamentelor muzicale. Două scene față-n față, 4 runde total diferite, care-i solicită creativ de fiecare dată altfel, un decibelmetru ce măsoară toate aplauzele: rețeta imbatabilă pentru un show inconfundabil!

Muzica lor poate fi diferită din foarte multe puncte de vedere, la fel și fanii. Ce au totuși în comun trupa Vama și Killa Fonic, două nume emblematice, obișnuite cu succesul și lumina reflectoarelor? Ambiția cu care abordează fiecare provocare, stilul unic, inconfundabil, dar mai ales polivalența.

Reguli de acces Red Bull SoundClash 2023:

  • Accesul în cadrul evenimentului Red Bull SoundClash 2023 se va face începând cu ora 18:00, iar spectacolul va începe la ora 20:00.
  • Pentru a evita aglomerația, organizatorii îndeamnă toți participanții să ajungă la eveniment cât mai devreme și să acceseze Poarta A sau Poarta B, din spațiul Romexpo.
  • Accesul va fi permis exclusiv în baza biletului de eveniment, atribuit unei singure persoane, și a unui act de identitate valid.
  • Pentru a preîntâmpina anumite situații neplăcute, organizatorii recomandă ca fiecare persoană să păstreze biletul validat pe toată durata evenimentului.
  • Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus și este valabil pentru o singură intrare.
  • Biletul validat nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

Acces minori:

  • Evenimentul nu este recomandat copiilor sub 16 ani. Toți cei care aleg să vină la eveniment, indiferent de vârstă, o vor face pe propria răspundere. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă.
  • Copii sub 14 ani trebuie să fie însoțiți de un adult (părinte, tutore, rudă de gradul I).
  • Participanții cu vârstă între 14 și 18 ani trebuie să prezinte o Declarație de Acord Parental, semnată de unul dintre părinți/tutore legal. Va fi refuzat accesul participanților cu vârste sub 18 ani care nu respectă regulile menționate, fără a returna contravaloarea biletului de acces.
  • Minorii vor primi brățări roz, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice. Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice.
  • Din cauza sunetului puternic, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție auditivă.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme de orice tip, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, trotinete, biciclete sau animale de companie. Participanților nu li se va permite accesul în incinta evenimentului cu astfel de obiecte și Red Bull România nu va fi sub nicio formă responsabilă de supravegherea acestor obiecte lăsate la intrarea în incintă.

În zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel, laptopuri, căști de motociclist, brichete, medicamente (dacă sunt însoțite de rețeta, scrisoare medicală), spray inhalator pentru astm.

Alte informații utile:

  • Pentru siguranța publicului și bună desfășurare a evenimentului, participanții sunt de asemenea rugați să se supună controlului corporal amănunțit la cererea agenților de securitate.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a nu permite accesul în eveniment celor care refuză controlul de securitate sau persoanelor care sunt suspecte de punerea în pericol a celorlalți participanți sau a bunei desfășurări a evenimentului.
  • Organizatorul recomandă spectatorilor ca, odată intrați în spațiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieșire de urgență.
  • În timpul spectacolului este posibil să se folosească lumini stroboscop care pot dăuna persoanelor ce suferă de epilepsie fotosensibilă.
  • Red Bull România își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la eveniment în scop promoțional. Spectatorii își cedează - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii și înregistrări audio-video realizate în timpul concertului.
  • Înregistrarea în întregime a evenimentului, fără acordul prealabil al organizatorului, inclusiv fotografierea, înregistrarea video și audio nu este permisă.
  • Publicul este încurajat să vină la concert folosind mijloacele de transport în comun. Pentru cei care aleg transportul cu bicicleta sau trotineta, parcarea destinată acestora este în zona porții de acces A, Romexpo. Dacă spectatorii aleg totuși să vină cu mașina personală, există un număr limitat de locuri de parcare în spațiul Romexpo, contra-cost.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Red Bull SoundClash aduce cele mai neașteptate colaborări din industrie, cu Vama și Killa Fonic

Vama și Killa Fonic se vor dezlănțui muzical pe scenele Red Bull SoundClash, pe 11 mai 2023, la Romexpo.

Publicat

pe

Killa Fonic / VAMA
Killa Fonic / VAMA

Noua ediție Red Bull SoundClash va fi o confruntare cu totul inedită, 1 la 1, în care misiunea e să cucerești iremediabil publicul. Vor fi combinații neașteptate, după cum e chiar asocierea Vama și Killa Fonic. Am stat de vorbă cu artiștii și i-am întrebat care-au fost până acum, în opinia lor, cele mai tari colaborări din industria muzicală românească.

Dintre colaborările din industria muzicală românească, membrii Vama le-au ales pe primele 5 în topul preferințelor lor. Sunt piese care reprezintă stiluri și perioade diferite, dar care se regăsesc, cu siguranță, în memoria iubitorilor de muzică:

„Să începem cu B.U.G. Mafia feat. Loredana - „Lumea e a mea”, primul mix între muzica pop și hip hop de la noi și totodată prima piesă din lumea hip-hop-ului din România lansată cu videoclip. Mircea Vintilă feat. Barac - „Dramă de cartier” (2005) este fără îndoială o piesă care-a rămas cu noi. În esență, o piesă surprinzătoare, de la versuri, la interpretare și până la ideea colaborării în sine. O altă colaborare care ne-a rămas în minte este „Vița de Vie feat. Paraziții - „Beat mort”, o piesă de spirit. Ar mai fi Cristi Minculescu feat. Dan Bittman - „S-Aprindem Torțele” (2016)., dar cu siguranță și Taxi feat Ana OdagiuImplacabil ”.

Killa Fonic este de părere că în muzică este loc de experimentat în ceea ce privește colaborările dintre artiști și stilurile pe care le abordează.

„Eu tind să cred că ar trebui să se întâmple mai multe colaborări decât se întâmplă deja. Când vine vorba de genurile muzicale, noi, artiștii, știm foarte bine granițele genului muzical pe care il practicăm. Și cred că e plictisitor. Sunt de părere că ar trebui să dezlănțuim acele granițe și să experimentăm mai mult. În ceea ce mă privește, de la noi, sincer, eu mi-am bifat toți artiștii care-mi sunt mie în suflet (n.r. De la Smiley, la Delia, la Carla’s Dreams și Damian Drăghici, lista colaborărilor lui Killa Fonic numără nu mai puțin de 53 de artiști). Din afară, sunt o sumedenie, mai ales dacă ne referim la artiștii vechi. Dintre artiștii noi, sunt câțiva care mă stimulează, însă mi-e foarte greu să dau un nume. Mă raportez la forme diverse, iar acum aș putea enumera câțiva artiști, dar după, cu siguranță, o să vreau să-mi aleg din jazz sau din rock, care îmi place foarte mult. Apoi îmi aduc aminte și că-n hip-hop sunt câțva tătici cu care aș vrea să colaborez înainte să se ducă, și așa mai departe. E foarte greu, spune Killa.

La Romexpo, pe 11 mai 2023, pe Killa Fonic și Vama îi așteaptă un meci intens, cu reguli bine definite: două scene diametral opuse, câte una pentru fiecare armată de suporteri, și 4 runde distincte, care solicită fiecare, în mod diferit, creativitatea artiștilor.

Vom avea „THE WARM UP” - rundă de încălzire, „THE COVER” - rivalii abordează un hit celebru în dulcele stil propriu, “THE TAKE OVER” - Vama începe o piesă, Killa Fonic o preia din mers pe cealaltă scenă şi o continuă în stilul propriu și invers, „THE CLASH” - artiștii reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite, și, nu în ultimul rând, „THE WILD CARD” - pe fiecare dintre scenele adversare își face apariția un invitat surpriză.

Red Bull SoundClash e, cu siguranță, locul colaborărilor neașteptate: una care va rămâne mult timp de-acum încolo în memoria colectivă este cea dintre Spike și Adrian Minune, de la Red Bull SoundClash 2022. Publicul pur și simplu a explodat când Spike l-a adus pe Adi Minune pe scenă în calitate de invitat special - vezi video aici. A fost o clipă de inspirație care-a jucat, probabil, un rol hotărâtor în ecuația victoriei lui Spike, care și-a adjudecat trofeul în fața Irinei Rimes la un scor foarte strâns.

Biletele pentru evenimentul de pe 11 mai sunt disponibile via agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Trending