Urmărește-ne în Social Media

rock

Summer Well 2022 Review: Festivalul familiştilor şi descoperirilor trăznite

Între 12 şi 14 august ne-am aflat că în fiecare an din ultimii 12 (minus 2020) la Domeniul Ştirbey, în Buftea pentru a participa la Summer Well. Pe parcursul a 3 zile am ascultat trupe indie şi artişti trap, am aniversat 30 de ani Şuie Paparude, ne-am jucat cu VR-ul şi am văzut recorduri de public fiind bătute. S-a mâncat de la food truck, s-a dansat cu oamenii de la Goblin şi Revenge, am avut piele de găină la Nothing But Thieves şi ploaie în gin de 35 de lei. Impresii găsiţi în articol.

Publicat

pe

Organizare:

Accesul la Summer Well 2022 s-a făcut pe Strada Oltului, cu coada uriaşă mai degrabă sâmbătă. Vineri şi duminică lucrurile au fost mai light. Sâmbătă s-a doborât totuşi recordul all time de public la Summer Well. La intrare primeai o brăţară de acces, cu un tag cu care făceai plăti contactless. Îl puteai încărca din aplicaţia Summer Well, care nu a funcţionat vineri sau la punctele de top up, presărate peste tot. Cea mai mare lipsă a organizatorilor a fost numărul de paznici de sex feminin care făceau percheziţia la intrare: Summer Well e clar festival orientat spre sexul frumos şi totuşi erau 20 de paznici bărbaţi şi 2 femei. Astfel se aştepta foarte mult la intrare sau se făceau verificări superficiale. Parcă era şi cam slab iluminată zona din dreapta moşiei, pe unde mergeai pentru a evita podul. Iar pe celebrul pod aveau voie doar 8 persoane.

Au fost şi pene de curent vineri seara la standurile cu mâncare. Am remarcat şi că au fost cam puţine toalete şi unele în zone foarte slab iluminate. Nici urmă de apă pentru spălat pe mâini şi dispenserele de gel dezinfectant erau mereu goale sau rupte. 

Au fost foarte multe activităţi şi facilităţi pentru cei mici şi pentru familii. Copiii cu vârsta mică primeau căşti pe care auzeau versiunea cântec de leagăn a ceea ce se auzea la main stage. Organizatorii, paznicii, oameni de la food trucks, toţi erau foarte politicoşi şi îi ajutau pe cei mici. 

Medlife a creat un stand cu perfuzii pentru telefoane, unde îţi puteai alimenta terminalele. Şi Orange avea ceva similar. 

Cam scump transportul cu autobuzul: 20 lei călătoria dintre Buftea şi Bucureşti, puteai ieşi mai rentabil cu 3-4 prieteni împărţind un Uber. 

Mâncare, băutura, distracţie:

Varietatea mâncării a fost uriaşă, cred că am sărit de 20 de food truck-uri. Puteai mânca mâncare indiană, burgeri, shaorma de berbecuţ, pizza, sandvişuri, pleskavita, pasteis de nata, burrito. Am văzut chiar şi mâncare nepaleză, filipineza şi chiar îngheţată thailandeză de pe plita îngheţată. 

Ca distracţie aveam fotbal cu roboţi, VR, AR la cortul Orange, tatuaje tot acolo, dar şi o cuvă cu vopseluri psihedelice. Puteai urca şi în faimosul turn pentru o poză dacă reciclai destule pahare, iar la standul Nivea aveai un fel de triatlon cu bicicletă, jaloane, căţărări. Era şi un perete de căţărări separat, dar şi o zonă HBO Max/Orange, cu un ecran şi sezlong-uri unde puteai vedea filme. Converse avea un stand de personalizare a converşilor, Pringles dădea premii, Yoxo avea cabina de săruturi, iar Bacardi pahare luminoase. 

Inhaler în concert la Summer Well 2022 pe 13 august 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Muzica:

Pentru că e foarte greu să fii în mai multe locuri în acelaşi timp, iată ce artişti am văzut pe viu şi ce impresii am. 

Future Islands

Solistul e un soi de Phil Collins pe amfetamina, că look cel puţin, foarte vivace şi greu de urmărit de camerele de filmat. Vocea nu prea convinge, e o abordare ciudată a muzicii şi nici sonorizarea nu a fost cea mai bună. 

Şuie Paparude

Şuie Paparude a aniversat 30 de ani de carieră la Summer Well, reunind pe scenă toate marile nume cu care a colaborat de la Miky şi Dobrica la DJ Vasile, Junkyard şi Bean. 

Rareş

Câştigătorul talent show-ului One True Singer de pe HBO Max a strâns poate cei mai mulţi fani la scena Hidden Stage YOXO. În continuare aduce prea mult cu The Motans, deşi face eforturi disperate de a îşi crea o identitate. Are talent şi voce cu carul. 

Arctic Monkeys la Summer Well 2022 pe 13 august 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Arctic Monkeys

Arctic Monkeys a venit la Summer Well 2022 din postura de headliner principal şi atracţie a publicului, cel mai mare nume. Au cântat 21 de piese, dintre care 3 la bis, în ceea ce a fost poate cel mai lung la care am participat de ceva vreme. Au început cu "Do I Wanna Know", ne-au trecut prin "Crying Lightning" şi "Arabella" sau "Do Me a Favor", lăsând hiturile pentru bis: "No. 1 Party Anthem", "I Bet You Look Good on the Dancefloor" şi evident "R U Mine?". 

Grupul din Sheffield împlineşte 20 de ani în 2022 şi a lansat ultimul album în 2018, "Tranquility Base Hotel & Casino, inspirat de aselenizarea din 1969 şi de aventurile solistului în Los Angeles. Trupa a evoluat pe acel material dincolo de rock-ul clasic, incorporând elemente de progresiv, funk chiar, glam, ba chiar şi jazz. La Summer Well s-a făcut uz de chitară din plin, iar Alex Turner refuză să îmbătrânească şi are un aer de Elvis britanic şi rafinat. 

Blu DeTiger

Ca imagine aducea cu o Shakira din lumea vestică, iar că atitudinea avea ceva Alina Eremia. A cântat un cover după Gorillaz, dar nu cel mai strălucit. Mânuia cu aplomb un vas, dar nu ajută foarte mult ce se auzea pe scenă. 

Amuly

La Amuly a fost mai puţină lume decât mă aşteptam şi cu siguranţă mai puţină decât la Suie Paparude. Ce m-a fascinat la trapper e că reuşea să păstreze vocea şi să nu gâfâie sau să îşi piardă suflul deşi ţopăia foarte mult pe scenă. Altminteri piese foarte scurt, bas din plin, mult swag şi negative interesante. 

Digitalism

Dacă mă punea cineva să zic orbeşte ce face Digitalism doar după nume aş fi zis "păi cum, DNB". De fapt au adus un stroboscop şi au băgat disco cât cuprinde. Mai mult pentru oamenii de la lounge-ul Ginoteca, că se cam rărise publicul ce e drept. 

D.E.N.I.S

O trupă românească interesantă, care a luat din manualul de "cum să faci indie" cămăşuţele şi pantalonii roşii. Am simţit potenţial, am simţit rock & roll, ceva de Kaiser Chiefs şi destulă măiestrie la chitară. 

Nothing But Thieves

Motivul pentru care am venit la Summer Well 2022 a fost trupa Nothing But Thieves. I-am văzut la Summer Well 2017 şi nu i-am uitat, având o reprezentaţie plină de energie, într-o după amiază călduroasă şi cu avioane zburând deasupra lor la fiecare 2 piese. Acum au venit parcă mai cuminţi intial, moleşiţi de ploaie, dar spre final s-au dezlănţuit. Ei sunt "a treia venire a lui Placebo", după Placebo şi IAMX, ei sunt continuatorii rock-ului alternativ cu angoasa. 

Am auzit "Amsterdam" şi "Sorry" şi asta e tot ce contează. Prima făcut tot publicul să danseze şi să ţopăie, în ciuda ploii, iar a doua a fost pe jumătate cântată de public, low key şi mai mult acustica, un moment de piele de găină. Conor Mason e o comoară de solist şi trebuie păstrat cu orice preţ în orice top alternative rock. Pe alocuri chitara şi vocea aduceau cu Muse. 

Jungle

Jungle are piese "antemice" le-aş zice, fredonabile, muzică bună pentru reclame şi bună pentru a promova un festival. Au un aer cool, o voce molatecă şi aş numi ce cânta ei muzica de relaxare. 

Tkay Maidza

Cel mai ciudat act feminin de la Summer Well anul ăsta, nu mi-am dat seama dacă Tkay se preface sau chiar era... sub influenţa. A urlat în microfon până ne-a spart timpanele, s-a declarat insecure, ne-a rugat să îi spunem că o iubim, dar a venit cu negativ excelent şi poate cel mai bun joc de lumini de la scena Wiings. Vocea... cam slăbuţă, dar imaginea era de vampa din categoria Cardi B, Megan Thee Stallion şi altele de genul. 

Killa Fonic

Exact ca la Amuly şi la Killa Fonic a fost mai puţină lume decât mă aşteptam. Ce e drept şi începuse ploaia, dar reprezentaţia a fost ce trebuie. Bas din plin, negative excelente, Killa cu un aer de rock star şi cu freza de Skrillex când era tânăr, doar că tot show-ul a durat 35-40 de minute. S-a apropiat mult mai mult de hip-hop real decât alţi trapperi şi a avut muşcătura necesară în glas şi versuri.

LVX Machina

Peste ani şi ani din acest Summer Well îi voi reţine pe LVX Machina. Nu ştiam nimic de ei până ce mi-a zis un prieten să vin neapărat la Hidden Stage că e "băiatul cu căpriţa de la Radio Guerilla". Am dat peste un băiat îmbrăcat în wrestler, un Ray Misterio, luchador libre sau cum vreţi să îi spuneţi, care cânta ori ironic intenţionat în afara oricărei note coerente, ori îl imita pe Nick de la N&D. A adus două dansatoare, una a dansat fabulos la bară cu acrobaţii complexe, pe fundal s-a auzit şi un crâmpei de EDM, electro sau dubstep, iar versurile erau despre iubire şi ironii la adresa celor ce fac trap. Era Times New Roman pe muzică. 

Concluzii

Summer Well 2022 a fost un festival pentru familii, pentru cunoscători. Cine a mai fost la alte Summer Well-uri a venit şi anul ăsta, doar că am fost şocat cât de mult public tânăr şi curios a venit. Aş zice că au venit pentru trap şi pot spune că media de vârsta a fost la celelalte capete faţă de SAGA: simultan mai mare şi mai mică. Mă refer la mulţi oameni sub 25 ani şi mulţi peste 40 de ani. Nothing But Thieves au fost impecabili, Arctic Monkeys au depăşit aşteptările, iar LVX Machina au fost memorabili. 

Food truck-urile au abundat, dar atenţie la inflaţie: pizza şi shaorma la 43 lei nu e foarte OK, dar asta e economia de piaţă de la festival. Foarte multe beneficii pentru cei mici şi familii, nu prea multe cozi la mâncare şi cele care erau se mişcau rapid, iar sonorizarea a fost OK la scena principală. La cea Red Bull a fluctuat. Am mai zis-o şi o mai repet: "Summer Well nu e neapărat festival de muzică, cât o plimbare prin pădure la răcoare, cu prietenii, mâncând ceva bun şi întâmplător ascultând indie şi trap".

Comentează

Muzică nouă

Killa Fonic și Francis On My Mind colaborează pentru "Dernière Cigarette" - AUDIO

Killa Fonic și Francis On My Mind și-au unit forțele și au lansat "Dernière Cigarette", o piesă plină de senzualitate. Te invităm să o asculți în articol.

Publicat

pe

Artwork "Dernière Cigarette"
Artwork "Dernière Cigarette" │ FOTO: captură YouTube

Compusă de Cristian Prăjescu, pe versuri scrise de Killa Fonic și Francis On My Mind, "Dernière Cigarette" spune o poveste seducătoare despre atracție și dorință.

Creativitatea artistică, versatilitatea muzicală și sinceritatea brutală fac din Killa Fonic un artist unic în România. A debutat în proiectul Șatra B.E.N.Z. și a continuat să își construiască cariera solo, lansând până acum 10 albume de succes precum "Ramses 1989", "Lamă Crimă", "Emotiv Munteana", "Trendsetter" și "Osvaldo". Printre hiturile sale se numără "Bambolina" cu Carla's Dreams, "Miami Bici", "Go Gettas" cu Nane, Azteca și bbno$, "MAMBO", "Richie Rich", "NIMENI" și "Lucifer".

Colaborarea sa cu Delia pentru "Cum am știut" a fost un real succes, iar piesa "Miami Bici" a dominat clasamentele în 2020, fiind desemnată Top Romanian Track și ajungând pe locul #1 pe Apple Music și Spotify. "Brasileira", alături de RAVA, a adunat milioane de vizualizări pe YouTube și a ocupat locul #3 pe Spotify. Ultimele sale lansări includ albumul DnB "MAT-STHĀNI SARVA-BHŪTĀNI" și EP-urile experimentale "SS1000", "Rock This Way".

Francis On My Mind lansează melodii pop cu vibrații electro de la sfârșitul anului 2019. Deși piesele sale au un sound unitar, recognoscibil, artista refuză să fie încadrată într-un gen muzical standardizat. Single-ul "Functional Kind of Love" este o melodie care recunoaște tendințele pop actuale fără a compromite direcția sa muzicală.

În 2021, Francis On My Mind și-a început aventura internațională odată cu lansarea single-ului "Circle of Love", care a fost ales Focus Track la nivel de Europa. Piesa a fost inclusă în lista "New Music Friday" și a fost selectată să reprezinte România pentru campania Samsung Music Galaxy. Acest single a fost urmat de lansarea "Swimming Pools", remixat de Wankelmut și sincronizat în serialul produs de Amazon Prime - "The Summer I Turned Pretty" și "The End", care a fost scrisă și produsa de Francis On My Mind, împreună cu Andreas Soderlund și Martin Eden (Bjork, Tom Grennan), la Stockholm. Printre cele mai recente piese lansate se numără "This is my time", "Asasin de suflet" (feat. DOC) și "Cămașa".

AUDIO: Francis On My Mind feat. Killa Fonic - "Dernière Cigarette"

Citește în continuare

Concerte & turnee

Program SAGA Festival 2024: în ce zile vor cânta headlinerii evenimentului?

Au mai rămas câteva zile până la cea de-a patra ediție a festivalului SAGA, ce va avea loc la Romaero în perioada 5-7 iulie. Toți iubitorii de muzică vor avea ocazia să asculte peste 150 de cântăreți, mulți dintre ei concertând pentru prima oară în România. Te invităm să afli când vor urca pe scenă artiștii tăi preferați.

Publicat

pe

SAGA Festival 2023
SAGA Festival 2023 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Nicki Minaj va concerta pentru prima oară în România și va fi cap de afiș la SAGA Festival. Artista marchează o premieră în Europa de Est, adăugând România pe lista țărilor în care va cânta în cadrul turneului "Pink Friday 2 World Tour".

Alte premiere naționale la SAGA Festival 2024

Cântărețul și compozitorul israelian Dennis Lloyd, care a cucerit topurile cu piesa "Nevermind" din 2016 vine, de asemenea, pentru prima dată în România, pe scena SAGA 2024.

Nico Moreno, producătorul și DJ-ul de techno industrial în vârstă de 24 de ani, va ajunge și el pentru prima dată în țara noastră.

Pe scena SAGA vor urca și artiști care au fost prezenți la edițiile din anii trecuți, precum Armin van Buuren, Loreen, ARTBAT, James Hype, Indira sau Deborah de Luca.

Artiști români la SAGA Festival

România va fi reprezentată pe scena SAGA de anul acesta de artiști consacrați ca Smiley, Paraziții, Subcarpați, Mihail sau The Motans.

Program SAGA Festival 2024:

Vineri, 5 iulie

Mainstage

 • 18:00 - 18:55 - Manuel Riva
 • 19:00 - 20:00 - Smiley
 • 20:15 - 21:15 - Subcarpați
 • 21:30 - 22:15 - Loreen
 • 22:30 - 23:30 - Rita Ora
 • 23:45 - 23:55 - Saga Show
 • 23:55 - 01:10 - Sickick
 • 01:10 - 01:20 - Saga Drone Show
 • 01:20 - 02:30 - Hardwell
 • 02:35 - 04:00 - Will Sparks

Techno Stage

 • 22:00 - 23:30 - Pascal Jr.
 • 23:30 - 01:00 - Ida Engberg
 • 01:00 - 02:30 - Mau P
 • 02:30 - 05:30 - Deborah De Luca
 • 05:30 - 07:00 - I Hate Models

Urban Stage

 • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
 • 18:30 - 20:00 - ZO
 • 20:00 - 20:45 - Marko Glass & BVCOVIA
 • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
 • 21:15 - 22:00 - Vescan
 • 22:00 - 22:30 - Deejay Lovin
 • 22:30 - 23:30 - Șatra B.E.N.Z.
 • 23:30 - 00:00 - Deejay Lovin
 • 00:00 - 01:00 - Oscar
 • 01:00 - 01:30 - Deejay Lovin
 • 01:30 - 02:15 - IAN
 • 02:15 - 04:00 - Bad & Boujee

House Stage

 • 18:30 - 20:00 - Dobrikan
 • 20:00 - 21:30 - Baggi
 • 21:30 - 23:00 - Brad Brunner
 • 23:00 - 02:00 - Loco Dice
 • 02:00 - 04:00 - Syreeta

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - ODC
 • 17:45 - 18:30 - Luka
 • 18:30 - 19:15 - Lxcian
 • 20:00 - 20:45 - Addi
 • 20:45 - 21:30 - Dulka
 • 21:30 - 22:15 - Anirii Vanilli
 • 22:15 - 23:00 - CIO:CIU
 • 23:00 - 23:45 - Just Eddie
 • 23:45 - 00:30 - Christian Thomson
 • 00:30 - 01:30 - Hutson
 • 01:30 - 02:30 - Hreez
 • 02:30 - 03:15 - Eric CRB
 • 03:15 - 04:00 - DJ Andrew
 • 00:40 - 04:45 - Dwarf

Plane Stage

 • Secret Line-up

Sâmbătă, 6 iulie

Mainstage

 • 17:30 - 18:45 - Sllash & Doppe
 • 19:00 - 20:00 - Mihail
 • 20:30 - 21:30 - The Motans
 • 22:00 - 23:00 - Raye
 • 23:20 - 23:30 - Saga Show
 • 23:30 - 01:00 - Claptone
 • 01:00 - 01.10 - Saga Drone Show
 • 01:10 - 02:40 - James Hype

Techno Stage

 • 22:00 - 23:00 - Adin
 • 23:00 - 01:00 - Miss Monique
 • 01:00 - 03:30 - Artbat
 • 03:30 - 05:00 - Patrick Mason
 • 05:00 - 07:00 - Indira Paganotto

Urban Stage

 • 17:00 - 18:00 - ZO
 • 18:00 - 19:30 - Aqquanox
 • 19:30 - 20:00 - Deejay Lovin
 • 20:00 - 20:45 - IDK
 • 20:45 - 21:15 - Deejay Lovin
 • 21:15 - 21:45 - Killa Fonic
 • 21:45 - 22:00 - Deejay Lovin
 • 22:00 - 22:20 - Dan Gerosu
 • 22:20 - 22:40 - Alan
 • 22:40 - 23:10 - Deejay Lovin
 • 23:10 - 00:10 - Paraziții
 • 00:10 - 01:10 - FC DNB
 • 01:10 - 03:10 - Emergency Meeting

House Stage

 • 17:00 - 18:30 - Kiddo
 • 18:30 - 20:00 - Rhem
 • 20:00 - 22:00 - Jaden Bojsen
 • 22:00 - 00:00 - Hitty
 • 00:00 - 02:00 - LP Giobbi
 • 02:00 - 04:00 - Wade

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - Marik
 • 17:45 - 18:30 - K-Line
 • 18:30 - 19:15 - S.T.O.I.K.A.
 • 19:15 - 20:00 - Anra
 • 20:00 - 20:45 - Mykex
 • 20:45 - 21:30 - Mowgli
 • 21:30 - 22:15 - Natia
 • 22:15 - 23:00 - Claudiu Bordeianu
 • 23:00 - 23:45 - Saw C
 • 23:45 - 00:30 - Adyaan
 • 00:30 - 01:30 - Another DJ B2B Anton
 • 01:30 - 02:30 - Bakov
 • 02:30 - 03:15 - Melku
 • 03:15 - 04:00 - Botea și Alex Doman
 • 04:00 - 04:45 - Cosmin Richea

Plane Stage

 • Secret Line-up

Duminică, 7 iulie

Mainstage

 • 18:00 - 19:00 - Satoshi
 • 20:15 - 21:15 - Dennis Lloyd
 • 23:00 - 23:10 - Saga Show
 • 23:10 - 00:30 - Nicki Minaj
 • 00:30 - 00:35 - Saga Drone Show
 • 01:10 - 02:40 - Armin Van Buuren
 • 03:00 - 04:00 - Sub Zero Project

Techno Stage

 • 22:00 - 23:00 - Optick
 • 23:00 - 01:00 - Mahony
 • 01:00 - 03:00 - Paco Osuna
 • 03:00 - 04:30 - Nico Moreno
 • 04:30 - 06:00 - Dyen

Urban Stage

 • 17:00 - 18:30 - Deejay Lovin
 • 18:30 - 20:30 - ZO
 • 20:30 - 21:15 - Amuly & Ruby
 • 21:15 - 21:30 - Ruby
 • 21:30 - 22:15 - Azteca
 • 22:15 - 22:30 - Deejay Lovin
 • 22:30 - 23:15 - Rava
 • 23:15 - 00:45 - Brokn & Exposure
 • 00:45 - 01:45 - Nane & Ruby
 • 01:45 - 02:00 - Deejay Lovin
 • 02:00 - 03:00 - MGL

House Stage

 • 17:00 - 18:30 - Dumad B2B BIGP
 • 18:30 - 20:00 - Afgo & Lemon
 • 20:00 - 21:30 - Avalan Rokston
 • 21:30 - 23:00 - Fred Lenix
 • 23:00 - 01:00 - 8KAYS
 • 01:00 - 04:00 - Mind Against

Bus Stage

 • 17:00 - 17:45 - Crisko
 • 17:45 - 18:30 - Răzvan Moldovan
 • 18:30 - 19:15 - Drew Helyan
 • 19:15 - 20:00 - E.D.NA
 • 20:00 - 20:45 - Hadriani
 • 20:45 - 21:30 - Adriax
 • 21:30 - 22:15 - Cristian Rujoi
 • 22:15 - 23:00 - Mixah
 • 23:00 - 23:45 - Reman
 • 23:45 - 00:30 - Skyshot
 • 00:30 - 01:30 - Aruxia
 • 01:30 - 02:30 - Borkaus
 • 02:30 - 03:15 - Zenth
 • 03:15 - 04:00 - Paura
 • 00:40 - 04:45 - John Kroon

Plane Stage

 • Secret Line-up
Citește în continuare

Concerte & turnee

Află lineup-ul complet al festivalului Massif 2024

Festivalul Massif se pregătește de o nouă ediție de neratat pentru iubitorii de muzică și activități montane. Organizatorii au completat lineup-ul și te invităm să-l afli și tu în articol.

Publicat

pe

Poze Massif 2023 in Poiana Brasov

În Poiana Brașov, în perioada 14-17 martie, fanii se vor bucura de cele mai tari petreceri alături de artiștii prezenți în festival pe scena principală, G.O.A.T. (Greatest Of All Time), Massif x Nuba VIP Afterparty, George Music Hideout și la apres-ski-urile partenere, Nuba Chalet Stage și Yager Chalet Stage.

Mainstage

Mahmut Orhan, Claptone, maestrul afro-tech Shimza, unul dintre cei mai frumoși nebuni ai scenei electronice, GORDO, la care se adaugă producătorul deep house, Grigoré, sunt artiștii care vor ajunge la scena principală Massif, în cele patru zile de festival, alături de Dirty Nano, Mahony, HVMZA, Valeron, Sezer Uysal, Adrian Șaguna, Arias, Dark & Menthol, Day Dreamers (Marwan Dua, Dub Fx, Woodnote), Akos.

G.O.A.T. Stage

Chase & Status, Netsky, Wilkinson, Dub FX feat. Woodnote, Villain, DWLS, HVNDS, Grasu XXL, Șuie Paparude, CTC, Puya, Aurik & Pelin, 4AWL, Andi Moisescu, The Hollygood Gang, Killa Fonic, Deliric x Silent Strike, Cucugram b2b Deny, Memphis and Blocksberg, Pappa M & Mc Dylma și Hip-Hop Takeovers vor genera euforie la scena G.O.A.T.

Iubitorii de drum and bass și dubstep au toate motivele să-vină la Massif. Anul acesta, în Poiana Brașov, vor ajunge Saul Milton și Will Kennard, membrii legendarului proiect Chase & Status.

Scenele Massif x Nuba VIP Afterparty și La Yager Chalet

Scena Massif x Nuba VIP Afterparty asigură distracția de seară cu The Hollygood Gang, Deny, Poltom, Grigoré și Dirty Nano.

Cele mai cunoscute apres-ski-uri din România vor găzdui petreceri unice pentru fanii festivalului Massif, pe timp de zi. La Yager Chalet Stage fanii vor petrece alături de 4AWL, Adrian Șaguna, Andi Moisescu, Andrew Maze, Deny, Fogoros & Modoi, HVMZA, Just Eddie & Norris Gabriel, Marinesc Who, MC Răzvan Stroe, Paul Damixie, Rux, Poltom, Sezer Uysal și Shaun Warner.

Ce artiști români cântă la Massif 2024

Cele mai cunoscute nume din muzica românească Killa Fonic, Puya, CTC, Deliric x Silent Strike, Dirty Nano, Grasu XXL, HVNDS, Șuie Paparude, alături de artiști consacrați din dubstep, grime, trap, hip-hop și dance, vor ajunge în luna martie în Poiana Brașov pentru cea de-a doua experiență Massif.

Organizatorii promit o producție care va duce entertainment-ul de iarnă din România la un alt nivel, iar festivalul Massif va transforma, pentru al doilea an la rând, stațiunea Poiana Brașov în cea mai dorită și căutată destinație montană de către tinerii din Europa.

Prețuri bilete Massif 2024

 • Abonamentele și biletele de o zi pentru ediția din acest an a festivalului Massif se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 39 de euro + taxe. Pentru mai multe detalii, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Trending