Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Summer Well 2023 are noi artişti anunţaţi: Royksopp, Temples, Ştefan Costea

Un nou val de artişti care vor participa la Summer Well 2023 a fost anunţat pe 24 aprilie 2023. După headlineri că Florence + the Machine şi Yungblud aflăm că nordicii de la Roykspp vin în România.

Publicat

pe

Formatii noi anuntate Summer Well 2023
Formatii noi anuntate Summer Well 2023

Noua listă de artişti care participă la festivalul de la Domeniul Ştirbey sună astfel: Röyksopp, SG Lewis, Temples, Saint Levant, Baby Queen, BiigPiig, ACID ARAB, Tommy Genesis, July Jones, Thus Love, Ayrtn şi Stefan Costea. E clar cine e cel mai mare nume de aici, Royksopp, Vorbim despre un duo norvegian înfiinţat în 1998 şi care vine după o perioadă de pauză, lansând nu mai puţin de 3 albume în ultimul an.

E vorba despre "Profound Mysteries I", dar şi "Profound Mysteries II" şi "Profound Mysteries III". Toate au apărut în 2022 şi includ o sumedenie de colaborări, majoritatea cu Susanne Sundfor. În 2023 a lansat single-ul "The Next Day" cu Jamie Irrepressible, sau mai bine zis remxul sau semnat Mind Against.

Formaţia e greu de definit: frizează trance şi electro, dar şi ambientalul şi chillout, având şi multe elemente de synth-pop. Vocile nordice curate şi înălţătoare au fost mereu prezente.

SG Lewis cânta un soi de dream pop optimist şi romantic cu elemente de muzică a anilor '80. Temples sună tipic pentru Summer Well, are imnuri indie peste imnuri indie care vor răsuna cu mult ecou în pădurea apropiată de Buftea. Vocile aduc cu muzica anilor '70. E ceva de AWOLNATION mai calm aici.

De curiozitate l-am căutat şi pe Ştefan Costea pe YouTube şi am găsit un trap ritmat şi romatic emo, cu mai puţin autotune decât colegii săi de breaslă. E ca şi cum 3 Sud Est s-a apucă de trap cumva.

Saint Levant vine de asemenea la Summer Well 2023 si e un act artistic inedit, între influenţe orientale, spoken word şi ritmuri la fel de senzuale că la Stromae.

Baby Queen face muzica de ascultat pe ploaie sau în liceu, într-o pasă depresivă. Unele piese amintesc de WILLOW, doar că sunt puţin mai relaxate şi nu se iau în serios.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri vineri, 11 august 2023

Summer Well 2023

Loc
Domeniul Știrbey
Comentează

Trending