Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Alex Turner (Arctic Monkeys) donează o chitară pentru a ajuta spațiile de concerte din U.K.

Arctic Monkeys a lansat o inițiativă de strângere de fonduri pentru a ajuta o serie de spații de divertisment din Regatul Unit, afectate de pandemia de coronavirus. Găsești mai multe detalii în articol.
Arctic Monkeys - Four Out Of Five

Arctic Monkeys - Four Out Of Five

Ca parte a strângerii de fonduri, solistul Alex Turner pune la bătaie chitara neagră Fender Stratocaster pe care a folosit-o în primele sesiuni muzicale ale formației. Chitara este premiul cel mare al unei tombole organizate de Arctic Monkeys. Un bilet de tombolă costă 5 lire sterline și include, de asemenea, o invitație de a viziona concertului Arctic Monkeys de la Reading Festival din 2006.

Cea mai mare parte a câștigurilor din tombolă se vor duce către The Leadmill, un spațiu de concerte din orașul natal al trupei, Sheffield.

"De când și-a închis ușile în luna martie, Leadmill a trebuit să reprogrameze sau să anuleze peste 120 de evenimente. Fără o dată clară de deschidere la orizont, viitorul acestui spațiu legendar din Sheffield și al personalului dedicat care îl conduce este acum incert, a scris trupa pe site-ul său oficial.

Recent, Arctic Monkeys a bifat o nouă reușită. Videoclipul piesei "Do I Wanna Know?", lansat în 2013, a depășit pragul de un miliard de vizionări pe YouTube. "Do I Wanna Know?" a fost cel de-al doilea single extras de pe albumul "AM", ce a adus formației o nominalizare la un Mercury Prize, în categoria Best Album, discul urcând pe prima poziție în topul albumelor din UK, Australia, Belgia, Portugalia, Olanda și Noua Zeelenadă. "Do I Wanna Know?" a fost totodată piesa care a adus trupei Arctic Monkeys succesul comercial în America, fiind primul single al formației care a intrat în topul Billboard Hot 100.

Citește mai multe despre Alex TurnerArctic Monkeys
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Basistul Guns N' Roses despre adicțiile sale: "Ajunsesem să beau aproape 4 litri de votcă pe zi"

Invitat în podcastul "Mind Wide Open", găzduit de fiica cea mare a lui Chris Cornell, Duff McKagan a vorbit deschis...

Închide