Urmărește-ne în Social Media

Amuly și Liviu Teodorescu - Modestia

Amuly lansează "Modestia", prima piesă în colaborare cu Liviu Teodorescu. Single-ul vorbește despre importanța sincerității atunci cand reușești pe plan artistic.

Așa cum o arată și finalul clipului realizat pentru piesa "Modestia", toată atenția pe care un artist o primește când atinge succesul este de carton, fragilă. Factorul important va rămâne mereu modestia pe care o păstrezi indiferent de gradul de popularitate, ea fiind cea care te ancorează în realitate.

Artist cu puternice rădăcini hip-hop, Amuly reprezintă îmbinarea dintre old school ș new school. Timbrul recognoscibil, dicția curată și un vibe fresh îi trasează un parcurs ascendent în industria muzicală.

Anul trecut, Amuly a lansat "Blindat", primul album solo. LP-ul include colaborări cu Ian, Killa Fonic, Nane, Connect-R și Deliric. Publicul lui, și nu numai, a vibrat la unison piesă cu piesă, fapt ilustrat cel mai obiectiv în feedback-ul statistic - în ziua lansării, "Blindat" a avut 21 de piese în Spotify Top 50 și întreg albumul în primele 65 de poziții ale Spotify Top 200.

Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs "Vocea României". De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. "Fanele", "Ești Piesă", "Obsesie", "Lista de Păcate" sau "Ascultă" sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum "Mulțumesc", "Mi-ai pus ceva în pahar", "Unde îți zboară gândul", "Cerule" feat. BRUJA și "Sar pe noi" feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul "Fluturii".

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Alessandro Mucea este câștigătorul finalei SuperStar 2021

Alessandro Mucea a fost desemnat câștigătorul SuperStar 2021, fiind premiat cu 1 milion de lei. Vezi interpretările sale din marea finală a show-ului de talente muzicale de la ProTV.

Publicat

pe

Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar 2021
Alessandro Mucea, câștigătorul SuperStar 2021 │ FOTO: PROTV

Pe 17 decembrie am aflat câștigătorul primului sezon "Super Star", un talent show localizat de ProTV după formatul internațional "Idol". Finaliștii Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol au cântat câte trei piese - două solo și câte una în duet cu un invitat. Câștigătorul a fost desemnat prin votul publicului, jurații Smiley, Raluka, Marius Moga și Carla’s Dreams exprimându-și elogiile după fiecare prestație. Marele Premiu valorează 1 milion de lei.

Clasamentul finalei SuperStar 2021

1. Alessandro Mucea - CÂȘTIGĂTOR
2. Alexandru Precup
3. Romina Apostol
4. Maria Jugănaru

Primul sezon SuperStar a beneficiat de un casting impresionant de voci și a revigorat formatul acestor emisiuni muzicale din România prin producția specială, prezentarea și dinamica montajului. Theo Rose s-a remarcat prin talentul ei polivalent, acum și cel de prezentatoare, iar analizele juraților au avut mai multă naturalețe, autenticitate și obiectivitate. Carla's a reușit să surprindă esența momentelor prin cuvinte ticluite în stilu-i savuros, sensibil, Raluka și Marius Moga s-au remarcat prin aprecieri obiective, în timp ce Smiley a fost un adevărat susținător al concurenților pe partea emoțională.

Cum a evoluat Alessandro Mucea în Marea Finală

Câștigătorul Alessandro Mucea a fost cel care a deschis finala cu interpretarea solo a piesei "Human" (Rag'n'Bone Man), melodie care-l caracterizează foarte bine pe tânărul de 18 ani din județul Neamț, după părerea lui Smiley.

Marius Moga i-a apreciat puterea cu care transmite emoția, în timp ce Carla's Dreams i-a pus din start prețul pe voce, premiul câștigătorului: un milion de lei. Și a avut gura aurită!

Alessandro a cântat și o piesă în franceză - "Les temps des cathedrales" (Bruno Pelletier), chiar dacă nu cunoaște limba celor din hexagon. Marius Moga i-a apreciat urechea muzicală:

"Ai o ureche muzicală foarte bună care îți permite să înveți orice piesă, în orice limbă. Se vede că ai studiat canto în ultima vreme."

Și Smiley a apreciat emisia de emoții: "E foarte ciudat să nu știi limba și să poți să transmiți emoții atât de puternice necunoscând ceea ce cânți."

Cu prilejul finalei, Alessandro a cântat pentru prima dată în duet cu cineva. AMI a spart gheața, cântăreața declarându-se fana lui, de la prima sa apariție. Împreună au cântat "I See Red" (Everybody Loves An Outlaw).

"Are un timbru special, îmi unge parcă sufletul. El e mai timid, dar mă regăsesc în felul lui de a fi", a declarat AMI.

Ce piese au cântat ceilalți 3 finaliști SuperStar

Privind clasamentul după voturile audienței, ar părea că Alexandru Precup este pierzătorul finalei, aflându-se pe locul secund. A pierdut doar milionul de lei, căci seniorul finalei (chiar dacă are doar 27 de ani) tocmai și-a deschis drumul în muzică, un drum vizat din copilărie.

El a adus rock-ul în forță la SuperStar, evoluând plăcut pe parcursul sezonului. "De ce nu ai fost (pe scena muzicală) mai devreme, de ce nu ai făcut muzică până acum", l-a întrebat Carla's. Juratul mascat ne-a indicat retoric locul în care ar putea ajunge Alex, cu îndrăzneală.

Alexandru Precup a interpretat hit-ul din anii 60, "The House of The Rising Sun" (The Animals), a făcut duet cu Irina Rimes pe "Where the Wild Roses Grow" (Kylie Minogue, Nick Cave and the Bad Seeds) și a încheiat cu "Dream On" (Aerosmith). Citește mai multe aici

Tânăra de 16 ani din Iași, Romina Apostol a fost senzația SuperStar 2021 prin pachetul de voce studiată, energie vie și naturalețe. "Rockmina" a cântat alături de Liviu Teodorescu "Nobody's perfect" (Jessie J), iar solo: "Smell Like A Teen Spirit" (Nirvana) și "Caught Out In The Rain" (Beth Hart).

"Ai dat foc la scenă și la propiu și la figurat", a exclamat Marius Moga, juratul care i-a apreciat ambitusul extrem de larg. Interpretarea cu pricina poate fi urmărită mai jos:

Maria Jugănaru (17 ani) a făcut duet cu EMAA - "Look What You Made Me Do" (Taylor Swift) și a interpretat solo "Another love" (Tom Odell) și o variantă aparte "Bohemian Rhapsody" (Queen)

"Mi-e așa de drag de fata asta. Are o sensibilitate aparte, ea nu cântă piesele, ea le trăiește. Am simțit fiecare răsuflare, fiecare tremolo de voce. Mă bucur că am avut ocazia să te văd desfășurându-te, de aici din primul rând", i-a spus Smiley. "Reușești să mă surprinzi mereu!", i-a transmis Raluka.

Carla's Dreams a apreciat duetul cu EMAA, artista alături de care a lansat hit-ul "N-aud": "Maria, după ce ne-ai cântat la multe instrumente, ai zis hai să cânt la Emma un pic... Emma a fost un instrument perfect astăzi, iar Maria - original as always."

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Momente speciale în finala SuperStar România - Concurenții cântă cu vedete, Inna promite "o super petrecere"

Cei patru concurenți ajunși în Marea Finală SuperStar România cântă vineri în duet cu artiști apreciați din industria muzicală. Pe 17 decembrie, finaliștii Alessandro Mucea, Alexandru Precup, Maria Jugănaru și Romina Apostol urcă pe scenă alături de Irina Rimes, AMI, Liviu Teodorescu și EMAA. Seara finalei SuperStar găzduiește și un moment special, pregătit de INNA.

Publicat

pe

Inna în videoclipul ”Read My Lips”
Inna în videoclipul ”Read My Lips” │ FOTO: Captură YouTube

Marea Finală SuperStar România promite un show presărat cu momente inedite. Pe 17 decembrie, de la 20:30, cei patru concurenți ajunși în această etapă grație voturilor publicului vor avea parte de o nouă provocare. Finaliștii Alessandro Mucea (18 ani), Alexandru Precup (27 de ani), Maria Jugănaru (17 ani) și Romina Apostol (16 ani) vor trebui să interpreteze câte o piesă în duet cu un artist recunoscut de pe piața muzicală românească. Irina Rimes, AMI, Liviu Teodorescu și EMAA au acceptat propunerea producătorilor emisiunii de a urca pe scena SuperStar, fiecare dintre ei având câte un moment special pregătit cu câte unul dintre concurenți.

Care sunt duetele cu vedete din finala SuperStar România

Piesele pe care finaliștii le vor interpreta alături de Irina Rimes, AMI, Liviu Teodorescu și EMAA nu fac parte din repertoriul artiștilor numiți. Momentele au fost gândite astfel încât să-i avantajeze pe concurenți. Duetele sunt următoarele:

  • Alessandro Mucea și Ami
  • Alexandru Precup și Irina Rimes
  • Maria Jugănaru și EMAA
  • Romina Apostol și Liviu Teodorescu

VIDEO: Mesajele transmise de Irina Rimes, Ami, Liviu Teodorescu și EMAA

Mesajul Irinei Rimes

Mesajul lui Ami

Mesajul Emei

Mesajul lui Liviu Teodorescu

În pragul finalei, concurenții au fost intervievați de PRO TV. Fiecare și-a exprimat dorința de a face momente bune pe scena de la SuperStar, mulțumind publicului pentru susținere.

  • Alessandro Mucea: "Vreau să cânt bine. Să fiu eu mulțumit de mine, în primul rând. (...) Mulțumesc publicului foarte mult. Cu ajutorul lor (al celor care au votat) am mai prins curaj în mine"
  • Alexandru Precup: "Cea mai mare realizare este că am reușit să ajung la inimile oamenilor. Chiar sunt fascinat că am atras atenția. Sunt bucuros și le mulțumesc foarte mult."
  • Maria Jugănaru: "Vreau să ajung în marea finală cu aceeși mentalitate cu care am ajuns și în live-uri, să fiu liniștită și entuziasmată să urc pe scenă."
  • Romina Apostol: "Deja mă simt câștigată că am ajuns până aici. Dar cu toate astea aș vrea să dau tot ce e mai bun din mine, aș vrea să aduc energia înapoi pe scenă și de asemenea sper ca cei de acasă să mă voteze."

Inna este invitata specială din finala SuperStar România

Videoclip INNA - De Dragul Tău

Videoclip INNA - De Dragul Tău │ FOTO: captură YouTube

Inna va urca pe scenă în finala SuperStar. Deși piesa pe care o va interpreta nu a fost încă anunțată, este posibil ca artista să cânte în premieră piesa ei cu Sean Paul, "Up".

"Abia aștept să ne distrăm împreună în marea finală SuperStar, ne vedem vineri seară la PRO TV! Va fi o super petrecere, iar voi veți fi invitații speciali", a declarat Inna pentru PRO TV.

Care este marele premiu de la SuperStar România

Premiul pus la bătaie în primul sezon SuperStar România este de un milion de lei. Câștigătorul SuperStar va fi ales de către public. Cei care doresc să-și susțină favoriții o pot face prin sms, la numărul 1264, sau online pe voteazasuperstar.protv.ro. Publicul își va putea exprima opțiunea după ce Theo Rose va spune "START VOT".

Citește în continuare