Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă
List/Grid

Lyric video lansate de Robbie Williams

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015 Urmărește cele mai noi lyric videos cu Robbie Williams publicate pe InfoMusic.ro. Robbie Williams este un cântăreț și compozitor britanic. A devenit cunoscut din momentul formării trupei Take That în care a activat din 1990 până în 1995, iar mai apoi prin cariera sa solo fulminantă. Robert (Robbie) Peter Williams a vândut peste 55 de miloane de albume, “Live at Knebworth” (2003) a devenit cel mai titrat concert din istoria muzicală a Marii Britanii; trei ani mai târziu a reuşit să intre în Cartea Recordurilor datorită faptului că în doar o zi a vândut mai mult de 1.6 milioane de bilete pentru turneul său mondial (“Close Encounters Tour”). A fost desemnat cel mai mare / influent artist al anilor ’90, având la activ numeroase premii BRIT, ECHO, MTV şi Grammy.

Concerte Robbie Williams în România

Robbie Williams a concertat în România în 2015. Evenimentul a avut loc în Piața Constituției din București.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Bad Sharon ft. Tyson Fury

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Robbie Williams intră în ring cu pugilistul Tyson Fury pentru a ne cânta o piesă de Crăciun. Single-ul pe care cei doi îl interpretează în duet se numește "Bad Sharon" și este extras de pe viitorul album de Crăciun al artistului englez.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Christmas (Baby Please Come Home) ft. Bryan Adams

Concert Robbie Williams la Bucurresti pe 17 iulie 2015

Robbie Williams și Bryan Adams readuc în actualitate o piesă rock de Crăciun din anii '60, intitulată "Christmas (Baby Please Come Home)". Melodia este extrasă de pe albumul sezonier al lui Robbie.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Indestructible

Robbie Williams

Robbie Williams este un supererou cotidian. Neîngenunchiat de nimeni și nimic, Robbie este indestructibil, așa fiind intitulată și noua sa piesă - ”Indestructible”.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - International Entertainment

Robbie Williams

Autointitulându-se ”cea mai guralivă persoană din Anglia”, Robbie Williams este pregătit să ne salveze de plictiseală. Noul său single se numește ”International Entertainment” și livrează publicului exact ceea ce promite. Piesa este extrasă de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Speaking Tongues

Robbie Williams

Robbie Williams continuă promovarea albumului ”Under The Radar Volume 2” cu piesa ”Speaking Tongues”. Melodia este acompaniată de un video cu versuri realizat de către unul dintre fanii artistului.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - 9 to 5

Robbie Williams

Robbie Williams îi urează la ”La mulți ani!” reputatei artiste de muzică country Dolly Parton printr-un video cu versuri realizat pentru un cover al piesei sale, ”9 to 5”. Single-ul este extras de pe cel mai recent album al lui Robbie, ”Under The Radar Volume 2”.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Ms Pepper

Robbie Williams

Robbie Williams intră în noul an cu o piesă nouă de pe albumul ”Under The Radar Volume 2”. Melodia se numește ”Ms Pepper” și este acompaniată de un video cu versuri în care apare una dintre fanele artistului.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Eyes On The Highway

Robbie Williams

Robbie Williams începe promovarea noului album "Under the Radar Volume 2" cu piesa ”Eyes On The Highway”. Melodia este melancolică, contrar impresiei transmise prin coperta discului, în care Robbie își arată dezinvolt posteriorul.

Videoclip nou cu versuri:
Robbie Williams - Love My Life

Robbie Williams

Robbie Williams a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Love My Life”. Piesa este extrasă de pe albumul ”The Heavy Entertainment Show”, așteptat pe piață în luna noiembrie.

CLOSE
CLOSE