Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă
List/Grid

Lyric video lansate de Celine Dion

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Urmărește cele mai noi lyric videos cu Celine Dion publicate pe InfoMusic.ro. Celine Dion, născută pe 30 martie 1968 în Charlemagne, Quebec, Canada, este una dintre cele mai bine cotate cântărețe ale tuturor timpurilor. Și-a început cariera muzicală de mică, lansând în anii '80 albume în limba franceză, pentru care a câștigat premii. După ce a învățat limba engleză, în anii '90 a început să înregistreze albume exclusiv în engleză, cu primul mare succes venind odată cu coloana sonoră a filmului Disney "Frumoasa și Bestia". Albumele sale  Falling into You (1996) și Let's Talk About Love (1997) au devenit rapid numărul unu și au primit discul de diamant în Statele Unite. Piese precum  "The Power of Love", "Because You Loved Me",  "My Heart Will Go On" au devenit hituri de nr. 1 internațional. Celine a continuat să lanseze albume de succes atât în limba engleză cât și în limba franceză pe parcursul anilor 2000, iar primul său turneu mondial "Taking Chances World Tour" a devenit turneul cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Celine este faimoasă și pentru reprezentațiile sale live din cadrul rezidenței de la Caesars Palace din Las Vegas, care a început în 2011 și continuă în 2019.

Videoclip nou cu versuri:
Celine Dion - Flying On My Own

Celine Dion

Celine Dion a lansat un videoclip cu versuri pentru noul său single EDM, "Flying on My Own". Melodia este deja Number One în Quebec.

Videoclip nou cu versuri:
Céline Dion - L'étoile

Céline Dion - Encore un soir (artwork)

Céline Dion a lansat un video cu versuri pentru piesa ”L'étoile”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Encore un soir”.

Videoclip nou cu versuri:
Céline Dion - Trois heures vingt

Celine Dion

Celine Dion a lansat un video cu versuri pentru noul single ”Trois heures vingt”. Piesa este extrasă de pe albumul "Encore un soir", așteptat pe piață luna aceasta.

Videoclip nou cu versuri:
Celine Dion - Encore un soir

Céline Dion - Encore un soir (artwork)

Celine Dion a lansat un lyric video pentru noul single "Encore un soir". Melodia a fost dezvăluită publicului la doar două zile de la gala Billboard Music Awards 2016, în cadrul căreia artista a interpretat "The Show Must Go On", un cover după cunoscuta piesă Queen.

CLOSE
CLOSE