Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă
List/Grid

Lyric video lansate de Alicia Keys

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri cu versuri (lyric videos) lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri cu versuri ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Alicia Keys Urmărește cele mai noi lyric videos cu Alicia Keys publicate pe InfoMusic.ro. Alicia Keys este o cântăreață, compozitoare și producătoare americană. A început să compună piese de la vârsta de 12 ani, semnând primul ei contract cu o casă de discuri la 15 ani. Albumul ei de debut, ”Songs in A Minor”, a fost lansat în 2001 și a fost un succes, fiind vândut în peste 12 milioane de copii la nivel internațional. Pe material a fost inclus hitul "Fallin'", prima piesă a Aliciei care a urcat pe prima poziție în topul Billboard Hot 100. Pentru această melodie, artista a primit și premiul Grammy pentru Piesa Anului. Au urmat albumele ”The Diary of Alicia Keys” (2003), ”As I Am” (2007), ”The Element of Freedom” (2009), ”Girl on Fire” (2012) și ”Here” (2016). Alicia Keys are în palmares 15 premii Grammy, 12 premii ASCAP și un trofeu din partea Songwriters Hall of Fame și National Music Publishers Association. De-a lungul celor mai bine de 20 de ani de carieră, artista a vândut peste 65 de milioane de albume. A fost inclusă de VH1 în lista ”100 Greatest Artists of All Time” și ”100 Greatest Women in Music”, iar revista Time a menționat-o în ”100 list of most influential people”.

Concerte Alicia Keys în România

Alicia Keys nu a concertat niciodată în România.

Videoclip nou cu versuri:
Alicia Keys - Perfect Way To Die

Alicia Keys

Alicia Keys se alătură corului de voci care iau atitudine contra brutalităţii poliţiei, prin piesa "Perfect Way To Die". Melodia a debutat împreună cu un videoclip cu versuri, imprimate pe postere şi afişe de protest. Puteţi urmări clipul în articol.

Videoclip nou cu versuri:
Alicia Keys - Holy War

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Holy War”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Here”, lansat pe 4 noiembrie.

CLOSE
CLOSE