Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Bon Jovi a cântat "Limitless" de acasă în finala The Voice - VIDEO

Bon Jovi ne aduce optimism și energie cu un live înregistrat de acasă pentru piesa recent lansată "Limitless". Prestația a fost prilejuită de finala emisiunii The Voice.
Bon Jovi cântă

Bon Jovi cântă "Limitless" - Finala The Voice 2020

Bon Jovi a oferit publicului de acasă o doză sănătoasă de rock clasic intepretând din izolare noul al formației "Limitless". Acompaniat de cei 7 membri ai formației, conectați online din locații diferite, vocalistul Jon Bon Jovi a transmis mesajul motivațional al piesei cu motoarele turate la maxim, reamintindu-ne că muzica este un bun medicament pentru perioada dificilă pe care o traversăm cu toții.

"On a night like this/ One prayer, one wish/ Step out off the edge/ It's worth the risk/ Life is limitless", cântă Jon Bon Jovi în live-ul oferit de acasă cu prilejul finalei The Voice, închinând un pahar în cinstea gazdei show-ului, Carson Daly.

VIDEO: Bon Jovi - "Limitless" (Finala The Voice)

Piesa "Limitless" se regăsește pe cel mai recent album al formației, "Bon Jovi: 2020", disc programat inițial pentru lansare pe 15 mai. Din cauza pandemiei, discul nu a mai fost pus în vânzare la această dată, trupa anulând totodată și turneul pe care ar fi trebuit să-l susțină anul acesta.

În luna martie, clăparul formației, David Bryan, dezvăluia că a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta asigura publicul că a stat în carantină și că va continua să stea izolat până când va fi declarat vindecat. În mesajul său, Byran ruga publicul să nu se panicheze și să se sprijine reciproc în aceste momente dificile pe care le trăim cu toții.

"Vă rog, ajutați-vă reciproc. Toate astea se vor termina în curând...cu ajutorul fiecărui american!", scria Byran.

La o lună de la acest mesaj, David a anunțat publicul că s-a vindecat, mulțumind tuturor celor care i-au transmis urări de bine.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters prezintă o nouă versiune a piesei "Mother" de la Pink Floyd - VIDEO

Atunci când nu se ceartă cu David Gilmour, Roger Waters ne oferă veritabile momente de geniu, precum cea mai nouă...

Închide