Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO

Bon Jovi a cântat "Limitless" de acasă în finala The Voice - VIDEO

Bon Jovi ne aduce optimism și energie cu un live înregistrat de acasă pentru piesa recent lansată "Limitless". Prestația a fost prilejuită de finala emisiunii The Voice.
Bon Jovi cântă

Bon Jovi cântă "Limitless" - Finala The Voice 2020

Bon Jovi a oferit publicului de acasă o doză sănătoasă de rock clasic intepretând din izolare noul al formației "Limitless". Acompaniat de cei 7 membri ai formației, conectați online din locații diferite, vocalistul Jon Bon Jovi a transmis mesajul motivațional al piesei cu motoarele turate la maxim, reamintindu-ne că muzica este un bun medicament pentru perioada dificilă pe care o traversăm cu toții.

"On a night like this/ One prayer, one wish/ Step out off the edge/ It's worth the risk/ Life is limitless", cântă Jon Bon Jovi în live-ul oferit de acasă cu prilejul finalei The Voice, închinând un pahar în cinstea gazdei show-ului, Carson Daly.

VIDEO: Bon Jovi - "Limitless" (Finala The Voice)

Piesa "Limitless" se regăsește pe cel mai recent album al formației, "Bon Jovi: 2020", disc programat inițial pentru lansare pe 15 mai. Din cauza pandemiei, discul nu a mai fost pus în vânzare la această dată, trupa anulând totodată și turneul pe care ar fi trebuit să-l susțină anul acesta.

În luna martie, clăparul formației, David Bryan, dezvăluia că a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta asigura publicul că a stat în carantină și că va continua să stea izolat până când va fi declarat vindecat. În mesajul său, Byran ruga publicul să nu se panicheze și să se sprijine reciproc în aceste momente dificile pe care le trăim cu toții.

"Vă rog, ajutați-vă reciproc. Toate astea se vor termina în curând...cu ajutorul fiecărui american!", scria Byran.

La o lună de la acest mesaj, David a anunțat publicul că s-a vindecat, mulțumind tuturor celor care i-au transmis urări de bine.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Roger Waters prezintă o nouă versiune a piesei "Mother" de la Pink Floyd - VIDEO

Atunci când nu se ceartă cu David Gilmour, Roger Waters ne oferă veritabile momente de geniu, precum cea mai nouă...

Închide