Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bon Jovi a cântat "Limitless" de acasă în finala The Voice - VIDEO

Bon Jovi ne aduce optimism și energie cu un live înregistrat de acasă pentru piesa recent lansată "Limitless". Prestația a fost prilejuită de finala emisiunii The Voice.

Publicat

pe

Bon Jovi cântă "Limitless" - Finala The Voice 2020
Bon Jovi cântă "Limitless" - Finala The Voice 2020

Bon Jovi a oferit publicului de acasă o doză sănătoasă de rock clasic intepretând din izolare noul al formației "Limitless". Acompaniat de cei 7 membri ai formației, conectați online din locații diferite, vocalistul Jon Bon Jovi a transmis mesajul motivațional al piesei cu motoarele turate la maxim, reamintindu-ne că muzica este un bun medicament pentru perioada dificilă pe care o traversăm cu toții.

"On a night like this/ One prayer, one wish/ Step out off the edge/ It's worth the risk/ Life is limitless", cântă Jon Bon Jovi în live-ul oferit de acasă cu prilejul finalei The Voice, închinând un pahar în cinstea gazdei show-ului, Carson Daly.

VIDEO: Bon Jovi - "Limitless" (Finala The Voice)

Piesa "Limitless" se regăsește pe cel mai recent album al formației, "Bon Jovi: 2020", disc programat inițial pentru lansare pe 15 mai. Din cauza pandemiei, discul nu a mai fost pus în vânzare la această dată, trupa anulând totodată și turneul pe care ar fi trebuit să-l susțină anul acesta.

În luna martie, clăparul formației, David Bryan, dezvăluia că a fost diagnosticat cu coronavirus. Acesta asigura publicul că a stat în carantină și că va continua să stea izolat până când va fi declarat vindecat. În mesajul său, Byran ruga publicul să nu se panicheze și să se sprijine reciproc în aceste momente dificile pe care le trăim cu toții.

"Vă rog, ajutați-vă reciproc. Toate astea se vor termina în curând...cu ajutorul fiecărui american!", scria Byran.

La o lună de la acest mesaj, David a anunțat publicul că s-a vindecat, mulțumind tuturor celor care i-au transmis urări de bine.

Comentează

Muzică și film

Documentarul despre Bon Jovi primeşte un trailer nou: "Thank You, Goodnight"

Ştiam de ceva vreme că Hulu a produs un documentar despre viaţa şi cariera lui Bon Jovi, dar iată că acum vedem un trailer nou şi extins pentru această serie. Pe numele său complet "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story", acesta este primul documentar despre trupă.

Publicat

pe

Documentar Bon Jovi 2024
Documentar Bon Jovi 2024 │ FOTO: Hulu

La serialul documentar au contribuit atât membrii actuali ai formaţiei, cât şi cei din trecut. Cineastul Gotham Chopra s-a ocupat de proiect, care serveşte şi ca material aniversar de 40 de ani pentru albumul de debut al grupului american. El sosea pe 21 ianuarie 1984 prin Polygram şi Mercury Records. Asta la un an după ce lua naştere trupa Bon Jovi, în New Jersey.

Mini seria documentar "Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story" are 4 părţi şi include momente nemaivăzute până acum din culisele grupului. Are premiera pe 26 aprilie 2024, pe Hulu şi având în vedere afilierea sa cu Disney+, sunt şanse să o vedem şi noi în România pe acea platformă. O porţiune mare din această producţie îi este dedicată solistului trupei, Jon Bon Jovi. Atât carierei sale muzicale, cât şi vieţii sale.

Ascultăm demo-uri de la începuturile trupei, vedem clipuri din arhiva personală şi fotografii din primele cluburi în care tinerii cu păr vâlvoi au primit o şansă să se afirme. Nu lipsesc momentele de fricţiune, serile de party, plecările din grupă, dezamăgirile, dar şi premiile acordate pe marile scene. Gotham Chopra are multiple premii Emmy până acum, ocupându-se de "Kobe Bryant's Muse", "Man In the Arena", "Tom vs Time".

Un moment important în istoria recentă a trupei a fost cel din 2013, când chitaristul Richie Sambora a părăsit Bon Jovi, pentru a petrece mai mult timp cu familia. Ratase deja 13 concerte ale trupei în 2011, când a intrat la dezintoxicare. S-a realaturat totuşi colegilor în 2018, când a avut loc introducerea Bon Jovi în Rock and Roll Hall of Fame.

Sambora încă dă semne în unele interviuri că vede un turneu de reuniune Bon Jovi ca o posibilitate reală. Cel mai recent astfel de interviu datează din noiembrie 2023.

Citește în continuare

Trending