Urmărește-ne în Social Media

rock

blink-182 - Darkside

Blink-182 ne invită să descoperim latură întunecată a relaţiilor interumane pe noul single "Darkside". Melodia primeşte un videoclip cu versuri, pe care îl puteţi viziona în articol. Acesta soseşte odată cu primele veşti despre noul album Blink.

Publicat

pe

"Darkside" are un videoclip cu versuri redat în stil Disney, cu o grafică foarte colorată, stridentă chiar. Apar nuanţe neon şi o auzim percuţie ceva mai lentă pentru punk, în vreme ce single-ul se duce în zona pop-punk mai degrabă. Acest release vine după alte câteva single-uri, precum "Happy Days", "Generational Divide" şi "Blame It On My Youth". Toate vor apărea pe noul album Blink-182, intitulat "Nine".

Acest LP cu 15 piese va fi lansat pe 20 septembrie prin casa de discuri Columbia. Judecând după primele single-uri, va fi o experienţă vulnerabilă şi plină de împărtăşire a emoţiilor, cu euforie şi sinceritate. Nu lipsesc piesele scurte, punchy marca Blink-182. Au trecut doar 3 ani de la ultimul album Blink, "California", primul cu chitaristul şi solistul Matt Skiba în componenţă. Îl cunoaştem de la Alkaline Trio şi el i-a luat locul lul Tom DeLonge, care se ocupă acum cu proiecte asociate NASA şi studiază fenomenul OZN-urilor.

Blink-182 se află în aceste zile într-un turneu extins în State, alături de Lil Wayne, dar seria de show-uri s-a lovit de ceva probleme, după ce rapperul a refuzat să mai apară pe scenă. Turneul a fost organizat pentru a marca 20 de ani de la lansarea legendarului album "Enema of the State". A definit adolescenţa multora din cei care şi-au luat buletinul la început de mileniu şi au descoperit relaţiile cu sexul opus prin seria "American Pie", care a făcut mari piesele Blink-182 de altfel.

Formaţia are totuşi un istoric mai bogat de atât, existând din 1992 şi având peste 50 de milioane de albume vândute global. În componenţă se află acum Mark Hoppus, la voce şi bas, legendarul Travis Barker, la tobe şi Matt Skiba, la voce şi chitară. Numele noului album, "Nine" a stârnit deja ceva controverse. Teoretic este al optulea album de studio al trupei, dar Mark Hoppus îl consideră al nouălea. El include şi caseta demo din 1994, "Buddha" ca un album oficial.

Lifestyle

Liderul formaţiei Blink-182 a dezvăluit că are cancer; Mark Hoppus a început chimioterapia

Mark Hoppus, basistul şi liderul actual al formaţiei Blink-182 a făcut o dezvăluire importantă pe contul său de Instagram, anunţându-şi fanii că suferă de cancer. Muzicianul în vârstă de 49 de ani se declară speriat şi a postat faptul că a început deja chimioterapia.

Publicat

pe

Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter
Mark Hoppus Blink 182 postare Twitter │ FOTO: Mark Hoppus twitter.com

Vestea cu privire la afecţiunea artistului vine după un Instagram Story postat de basist şi apoi şters pe 23 iunie. Era o fotografie cu Mark având o perfuzie ataşat şi cu un controller de PlayStation 5 în mână. Peste imagine stătea scris textul "Da bună, un tratament pentru cancer, vă rog". Fanii au devenit imediat îngrijoraţi, iar liderul Blink-182 a simţit nevoia să clarifice totul printr-o postare mai detaliată.

Iată declaraţia completă a lui Mark Hoppus:

În ultimele 3 luni am primit tratament prin chimioterapie pentru cancer. Am cancer. Este groaznic şi sunt speriat, dar în acelaşi timp sunt binecuvântat să am alături doctori incredibili şi familie şi prieteni, care mă ajută să trec peste. Am încă luni întregi de tratament în faţă, dar încerc să rămân optimist şi plin de speranţă. Abia aştept să scap de cancer şi să vă văd pe toţi la un concert în viitorul apropiat. Vă iubesc pe toţi.

Muzicianul în vârstă de 49 de ani nu a dezvăluit tipul de cancer de care suferă şi nici stagiul în care acesta a fost detectat. Tobosarul Blink-182 , Travis Barker a confirmat recent că trupa va lansa în 2021 un nou album, succesorul lui "Nine" din 2019. Va include colaborări cu Grimes, Lil Uzi Vert şi Pharrell. În acest moment Blink-182 este compusă din Mark Hoppus (voce, bas), Travis Barker (tobe) şi Matt Skiba (voce, chitară), după ce Tom DeLonge, chitarist şi fondator a părăsit grupul în 2015. Ulterior avea să lucreze la proiecte cu NASA.

Trupa lua o pauză în 2005, dar revenea în 2009, în vreme ce Matt Skiba intra în peisaj în 2015, ca solist şi chitarist. Blink-182 are la activ 8 albume şi a devenit foarte populară la începutul anilor 2000, când devenea practic definiţia filmelor "American Pie" şi apărea în orice comedie pentru adolescenţi sau la evenimentele de skateboarding sau emisiuni MTV.

Citește în continuare

Trending