Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny

Luiza Zan

Luiza Zan a început să cânte de la 3 ani, iar la 16 ani, când l-a ascultat prima oara pe Nat King Cole, s-a hotărât că vrea să cânte jazz. Publicul o cunoaște fie din formația Slang, alături de care a câștigat „Cerbul de Aur” în 2004, fie din cadrul numeroaselor proiecte de jazz alături de muzicieni de renume (Eddie Neumann, Mircea Tiberian și Sorin Romanescu, printre alții), fie, recent, în urma prestației tulburătoare din spectacolul „Năpasta” al lui Radu Afrim.

Următoarele evenimente cu Luiza Zan

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Luiza Zan

Jazz-ul revine din februarie la ARCUB cu a doua stagiune Artist in Residence

Programul Jazz ARCUB - Artist in Residence continuă în 2018 cu o nouă serie de concerte bilunare. În cadrul stagiunii vor fi prezentate în premieră colaborări și proiecte inedite ale jazzului românesc și internațional, care , într-o serie de 12 concerte live, în perioada februarie – iunie 2018. 

Poze concert Luiza Zan - Heritage - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Luiza Zan și Hungarian All Stars la Clubul Țăranului pe 3 martie 2016. Luiza Zan și-a lansat primul album de autor - "Heritage", un disc jazz dedicat în întregime memoriei mamei sale. Luiza a fost acompaniată de Sarik Peter (pian), Gyarfas Istvan (chitară), Attila Galfi (tobe) și Fonay Tibor (bas).

Dan Byron și Luiza Zan

Luiza Zan și Dan Byron @ Clubul Țăranului – prietenie, umor și încântare muzicală

În seara de 1 martie, Luiza Zan și Dan Byron au făcut cadou celor de la Clubul Țăranului din București un mărțișor inedit, un concert de coveruri cald și prietenos, garnisit cu interpretări spectaculoase și voci complementare.

Gărâna Jazz Festival 2013

Față în față cu lupul la Gărâna Jazz Festival

Cum e să-i întâlnești pe Andersen, Wesseltoft și Luiza Zan în Poiana Lupului la Gărâna Jazz Festival. Impresii si poze de la editia 2013.

Luiza Zan și Dan Byron concertează acustic la J’ai Bistrot

Duminică, 30 iunie, de la ora 20:00, Luiza Zan și Dan Byron așteaptă publicul la un nou concert în formula Live Acoustic Duo.

Luiza Zan & Jimmy Cserkesz concertează luni la Guerrilive

Luni, 27 mai, de la 6 la 7 seara, Luiza Zan & Jimmy Cserkesz Guerrilive cântă acustic la Guerrilive Acoustic Session cu Bogdan Șerban. Accesul la concerte se face doar pe baza de invitații, pe care fanii le pot obține participând la concursurile din cadrul emisiunii Guerrilla Logout.

Dan Byron și Luiza Zan

Concert acustic Dan Byron și Luiza Zan la Teatrul de Artă București

Dan Byron și Luiza Zan invită publicul duminică, 26 mai, la un nou concert acustic la Teatrul de Arta București. Având la dispoziție doar vocile și chitarele, Luiza Zan și Dan Byron oferă în formula Live Acoustic Duo un spectacol divers, greu de clasificat și de descris, ce-și trage sevele din background-ul lor extrem de variat.

Emil Bîzgă și Luiza Zan

Concert Emil Bîzgă Jazz Orchestra și Luiza Zan la Teatrul Odeon

Emil Bîzgă și Luiza Zan vor urca pe scena Teatrului Odeon pe data de 1 aprilie 2013. Concertul va începe la ora 19:00. Află mai multe detalii despre eveniment.

byron - "30 Seconds of Fame/30 de secunde de faimă" - Tracklist și detalii lansare

Înainte de concertul de lansare de pe 16 martie, byron dezvăluie detalii despre colaborări, producție, masterizare și tracklistul noului album bilingv.

Concert Nicu Alifantis & Zan

Concert extraordinar Nicu Alifantis & Zan în Hard Rock Cafe

Nicu Alifantis & Zan vor susține un show inedit pe 5 octombrie la Hard Rock Café, unde publicul va putea asculta muzica sa inconfundabilă.

Luiza Zan Trio, live la the Ark!

O altă reprezentaţie a Luizei Zan este aşteptată la The Ark în cadrul evenimentelor „Live in The Lounge”. Pe 15 aprilie de la ora 21:00 artista va cânta alături de... Continuare »

luiza-zan

"A glass of Jazz" cu Luiza Zan la The Ark!

Serile de jazz continuă la The Ark! Luiza Zan va cânta alături de Jimmy Cserkesz (chitară) pe 18 martie în cadrul unui nou eveniment din seria "A glass of Jazz".... Continuare »

Nicu Alifantis

Nicu Alifantis: "Chanson pour mour amour?"

"Chanson pour mour amour?" este spectacolul pe care Nicu Alifantis îl dedică tuturor femeilor odată cu venirea primăverii. Concertul va avea loc pe 7 martie la Cinema Patria din București,... Continuare »

CLOSE
CLOSE