Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

JAZZ UP! FESTIVAL "Dan Mândrilă" 2019 la Sala Radio

Raportează erori Data: joi, 21 noiembrie 2019- duminică, 24 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

JAZZ UP! FESTIVAL "Dan Mândrilă" aflat la ediția inaugurală, promite patru zile de concerte (21-24 noiembrie 2019) în care unele dintre cele mai mari nume ale scenei internaționale sau autohtone de jazz vor urca pe scenele de la Sala Radio și Green Hours.

Click: Bilete JAZZ UP! FESTIVAL "Dan Mândrilă" 2019

Abonament Full - SOLD OUT

 • VIP - 400 lei
 • Categoria I - 300 lei
 • Categoria II - 200 lei
 • Categoria III - 100 lei

Abonament Sala Radio

 • VIP - 300 lei
 • Categoria I - 250 lei
 • Categoria II - 150 lei
 • Categoria III - 75 lei

Bilet ziua 1 (Green Hours) - 75 lei - SOLD OUT

Bilet ziua 2 (Green Hours) - 75 lei - SOLD OUT

Bilet ziua 3 (Sala Radio)

 • VIP - 175 lei
 • Categoria I - 150 lei
 • Categoria II - 100 lei
 • Categoria III - 50 lei

Bilet ziua 4 (Sala Radio)

 • VIP - 175 lei
 • Categoria I - 150 lei
 • Categoria II - 100 lei
 • Categoria III - 50 lei

Wallace Roney Quintet (SUA), Charlie Parker @ 100, John Betsch (SUA) & Mircea Tiberian feat. Nadia Trohin, Luiza Zan & Jazzpar Trio sau Bucharest Jazz Orchestra sunt câteva dintre showurile și numele ce vor concerta pe scena primei ediții a JAZZ UP! FESTIVAL "Dan Mândrilă". Wallace Roney, unul dintre cei mai admirați trompetiști de jazz va cânta în premieră în România, la JAZZ UP! FESTIVAL "Dan Mândrilă". Wallace, desemnat de doua ori drept "Cel Mai Bun Trompetist al Anului" de către prestigioasa DownBeat Magazine, și-a câștigat admirația și respectul colegilor și maeștrilor săi încă de la vârsta de 16 ani. A făcut parte integrantă din trupele lui Tony Williams, Ornette Coleman, Art Blakey, Elvin Jones, Philly Joe Jones, Walter Davis Jr., Herbie Hancock , Jay McShann, David Murray, McCoy Tyner, Sonny Rollins, Curtis Fuller, Carole King, Joni Mitchell sau Dizzy Gillespie.  A fost unul dintre puținii muzicieni ai generației sale care a învățat și și-a perfecționat aptitudinile direct prin colaborarea cu maeștrii jazzului. Dar relația sa cea mai importantă și semnificativă a fost cea cu legendarul Miles Davis.

Wallace a fost îndrumat de către Miles Davis după ce acesta l-a auzit în 1983 la spectacolul de gală organizat de ziua lui în Carnegie Hall. Colaborarea lor a atins apogeul atunci când Miles l-a ales pe Wallace să împartă scena în cadrul show-ului legendar din Montreux în 1991. După ce Davis a murit, Herbie Hancock, Ron Carter, Wayne Shorter, Tony Williams și Wallace Roney s-au reunit într-un super grup și au făcut turul lumii pentru a-i aduce un tribut maestrului.

Duminică, 24 noiembrie la Sala Radio din Bucuresti, Wallace Roney Quintet vor încânta publicul pentru 90 de minute cu o muzică densă, acustică-electrică, cu armonie abstractă și ritmuri cutremurătoare de "be-bop". Pe scenă vor urca Wallace Roney - trompetă // Garry Bartz - saxofon // Oscar Williams - pian // Curtis Lundy - bass // Eric Allen - baterie.

Dan Mândrilă (n. 2 iulie 1938, Chișinău — d. 31 decembrie 1992) a fost un saxofonist, clarinetist, conducător de formație și compozitor român de jazz și muzică ușoară. Este considerat drept cel mai bun saxofonist și unul dintre cei mai buni muzicieni de jazz români din toate timpurile.
Absolvent al Conservatorului "Ciprian Porumbescu" din București, Mândrilă s-a alăturat Orchestrei Electrecord în 1963. Cu această orchestră a efectuat turnee în RDG, RFG, Finlanda, Suedia, Polonia etc. A participat la festivalurile din Ploiești, Sibiu, Praga, San Sebastian etc. În 1970 a fost ales membru al grupului East European All Stars Big Band.

Cumpără bilete online:

Vezi mai multe știri și materiale despre Luiza ZanMircea Tiberian

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE