Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Zabola Spring Time 2020 la Zabola Estate

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: vineri, 8 mai 2020- duminică, 10 mai 2020Ora de incepere: 12:00 Loc:
Zabola Estate,
Zăbala
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Zabola Spring Time a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată în curând de organizatori.

Zabola Spring Time vă invită la un weekend de neuitat în curtea castelului din domeniul Mikes. Evenimentul va avea loc în perioada 8-10 mai 2020.

Bilete Zabola Spring Time 2020

  • Abonament (earlybird) - 85 lei

Line-up Zabola Spring Time 2020:

  • Luiza Zan & Jazzpar Trio
  • Irina Sârbu Band
  • Crazy Plumbers

Zabola Spring Time este o călătorie în timp într-o lume pe care o putem cunoaște doar din cărți. Readuce în actualitate perioada eleganței, dar și vieții boeme de la începutul secolului XX. Jazz și swing, vinuri și gastronomie, expoziție de flori și natură mirifică, relaxare și experiențe de neuitat.

Concerte amintind de atmosfera de odinioară, spectacole de teatru, ateliere de creație și alături de toate acestea universul mirific al festivalului va fi creat de o expoziție de flori inspirată de Flower Show din Londra. Amatorii automobilelor de epocă se pot delecta la expoziția vehiculelor secolului trecut, gurmanzii pot degusta specialități de vinuri, iar copiii, la rândul lor, sunt așteptați la programe speciale pentru ei.

Vezi mai multe știri și materiale despre Luiza Zan

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE