Urmărește-ne în Social Media

jazz, Swing

Zabola Spring Time 2020

Poster eveniment Zabola Spring Time 2020

UPDATE: Zabola Spring Time a fost amânat pentru o dată ce va fi anunțată în curând de organizatori.

Zabola Spring Time vă invită la un weekend de neuitat în curtea castelului din domeniul Mikes. Evenimentul va avea loc în perioada 8-10 mai 2020.

Bilete Zabola Spring Time 2020

  • Abonament (earlybird) - 85 lei

Line-up Zabola Spring Time 2020:

  • Luiza Zan & Jazzpar Trio
  • Irina Sârbu Band
  • Crazy Plumbers

Zabola Spring Time este o călătorie în timp într-o lume pe care o putem cunoaște doar din cărți. Readuce în actualitate perioada eleganței, dar și vieții boeme de la începutul secolului XX. Jazz și swing, vinuri și gastronomie, expoziție de flori și natură mirifică, relaxare și experiențe de neuitat.

Concerte amintind de atmosfera de odinioară, spectacole de teatru, ateliere de creație și alături de toate acestea universul mirific al festivalului va fi creat de o expoziție de flori inspirată de Flower Show din Londra. Amatorii automobilelor de epocă se pot delecta la expoziția vehiculelor secolului trecut, gurmanzii pot degusta specialități de vinuri, iar copiii, la rândul lor, sunt așteptați la programe speciale pentru ei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2020. Ref #131844

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.