Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Lord Of The Dance

Următoarele evenimente cu Lord Of The Dance

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Lord Of The Dance

Program și reguli de acces la spectacolul Lord of the Dance - Dangerous Games

Dangerous Games, unul dintre cele mai aplaudate spectacole din lume susținute de maeștrii dansului irlandez - Lord of the Dance, va fi prezentat sâmbătă, 22 iunie, la Arenele Romane, pentru prima dată pe o scenă în aer liber. Consultă regulile de acces precum și alte informații importante de interes general.

"Lord of the dance -Dangerous Games", un nou spectacol la București, pentru prima oară pe o scenă în aer liber

Show-ul dansatorilor irlandezi produs de celebrul coregraf și regizor Michael Flatley, ”Lord of the Dance: Dangerous Games”, va fi prezentat publicului din București în aer liber pe 22 iunie 2019. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane.

Poze Lord of the Dance - "Dangerous Games" 2018

Urmăriți galeria de poze de la spectacolul de dans irlandez susținut de trupa The Lord of the Dance la Sala Palatului din București pe 13 aprilie 2018

Lord Of The Dance

Un nou spectacol Lord of the Dance a fost anunțat la București

La o săptămână de la epuizarea biletelor pentru primul show Lord of the Dance, organizatorii anunță o nouă reprezentație. Cel de-al doilea spectacol “Dangerous Games” a fost programat în aceeași zi, pe 13 aprilie, de la ora 17:30.

Lord Of The Dance

Lord of the Dance revine în România cu spectacolul "Dangerous Games"

Lord of the Dance – "Dangerous Games", show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine în primăvara anului viitor la Sala Palatului din București. Pe 13 aprilie, echipa celor mai îndrăgiți dansatori din lume își propune să ofere publicului bucureștean o experiență unică, printr-o coregrafie inovatoare și o producție elaborată, bine adaptată noilor tehnologii.

Poze Lord of the Dance 2015

Urmăriți galeria de poze de la spectacolul de dans irlandez susținut de trupa The Lord of the Dance la Sala Palatului din București pe 6 octombrie 2015.

Lord Of The Dance - Dangerous Games

Lord Of The Dance aduce în 2015 la București un nou spectacol, "Dangerous Games"

„Dangerous Games”, cel mai recent spectacol Lord Of The Dance, va fi prezentat pentru prima oară în România pe 6 octombrie 2015. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din București, biletele fiind disponibile începând cu data de 25 mai.

Lord of the Dance a revenit la București de Saint Patrick's Day - RECENZIE-POZE

Celebra trupa de dans irlandez Lord of the Dance a revenit la Bucureşti pentru două spectacole, semn că apetitul românilor pentru muzicalul de acest tip cunoaşte valenţe inedite.

Poze de la spectacolul Lord of the Dance - București 2014

Vă invităm să urmăriți galeria de poze de la spectacolul Lord of the Dance. Trupa de dans irlandez creată de Michael Flatley a revenit în capitala României, unde a susținut două reprezentanții în seara de 14 martie 2014.

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Reducere de 50% la ultimele bilete Lord Of The Dance din București

Luna mărțișorului aduce vești bune pentru iubitorii artei, spectacolului și dansului. Oricine cumpără în zilele de joi și vineri (13 si 14 martie 2014) un bilet la spectacolul Lord Of The Dance din București, de la ora 16.00, va beneficia de o reducere de 50%.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Spectacolul Lord Of The Dance de la București (ora 20.00) - Sold Out

Spectacolul de la ora 20.00, pe care trupa Lord Of The Dance îl va susține pe 14 martie la Sala Palatului din capitală este sold out. Cei care nu și-au rezervat un loc în sală au încă la dispoziție bilete pentru reprezentația de la ora 16.00.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord Of The Dance revine în România cu 3 spectacole

Lord Of The Dance prezintă un nou spectacol de muzică și dans cu un show inedit si o coregrafie mai spectaculoasă. Cea mai cunoscută trupă de dans irlandez va susține spectacole la București, Timișoara și Cluj.

Spectacolul Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

30 de poze cu Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Trupa Lord of the Dance a revenit pe 13 octombrie la Sala Palatului cu noul spectacol de dans irlandez. Urmărește galeria de poze din deschiderea celebrei povești muzicale. Nu uita... Continuare »

Lord of the Dance la Bucuresti pe 13 octombrie 2012

Noul show Lord of the Dance la București - FOTO-VIDEO

Celebra trupă de dans Lord of the Dance a revenit la București la câteva zile după premiera mondială la Cluj-Napoca a noului show. Dansatorii irlandezi sunt foarte iubiți în România, dovadă... Continuare »

Câștigătorul invitației duble la Lord of The Dance 2012

Concursul ce avea ca premiu o invitație dublă la noul show Lord of the Dance s-a încheiat în cursul zilei ieri. Vezi cine a castigat.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Noul spectacol Lord Of The Dance are premiera mondială în România

Lord Of The Dance prezintă un nou spectacol de muzică și dans, după peste 2 ani de pregătiri și mii de ore de repetiții. Premiera mondială va avea loc chiar... Continuare »

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Un nou turneu Michael Flatley’s Lord Of The Dance va cuprinde 7 orașe din România

România a intrat în grațiile lui Michael Flatley după succesul fulminant înregistrat anul trecut. Trupa de dansatori Lord Of The Dance va reveni în 7 orașe. Prima locație anunțată de organizatorii turneului este Iași.

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord of the Dance, din nou la București în 2012

Trupa de dans Lord of the Dance se va întoarce anul acesta la Bucureşti. Astfel, pe 13 octombrie 2012, scena Sălii Palatului va găzdui un nou spectacol grandios creat de... Continuare »

Lord of the Dance (Bucuresti, 5.11.2011) Foto: infomusic.ro

Lord of the Dance - Trăire cu cadență irlandeză (FOTO)

60 de milioane de oameni din 60 de țări au vizionat până acum spectacolul “Lord of the Dance” creat de Michael Flatley în 1996. Sala Palatului din București a mai... Continuare »

Afis Lord of the Dance

Lord of the Dance la București, două categorii de bilete sunt sold out!

Cei de la Lord Of The Dance vor susţine anul acesta un turneu naţional în România ce va trece prin Bucureşti, Iaşi, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş. Turneul va debuta... Continuare »

lord of the dance

Lord Of The Dance la Sibiu - două categorii de bilete sold out!

Biletele la spectacolul Lord of the Dance organizat la Sibiu pe 9 noiembrie 2011 la Sala Sporturilor se vând într-un ritm rapid. Dacă acum câteva zile organizatorii anunţau epuizarea categorie... Continuare »

Lord of the Dance

Lord of the Dance la Brașov - încă două categorii de bilete sold out!

Încă două categorii de bilete s-au epuizat la spectacolul pe care trupa Lord of the Dance îl va susţine la Braşov pe 8 noiembrie la Patinoarul Olimpic. Project Events, organizatorii... Continuare »

lord of the dance

Bilete mai ieftine pentru turneul Lord of The Dance în România!

Cei de la „Lord Of The Dance” vor susţine anul acesta un turneu naţional în România ce va trece prin Bucureşti, Iaşi, Braşov, Sibiu şi Târgu Mureş. Project Events, organizatorii... Continuare »

lord of the dance

Lord Of the Dance la Sibiu - O categorie de bilete sold out!

Sibienii s-au arătat extrem de încântaţi de prezenţa în oraşul lor a trupei de dans Michael Flatley’s Lord of the Dance, achiziţionând un număr impresionant de bilete la spectacolul de... Continuare »

Lord of the Dance

Lord of the Dance, două spectacole în București pe 5 noiembrie!

Trupa de dans Lord Of The Dance va susţine pe 5 noiembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti 2 spectacole. Astfel începând cu ora 16.00 şi respectiv 20.00, irlandezii vor... Continuare »

lord of the dance la brasov

Lord of the Dance la Brașov - O categorie de bilete sold out!

Fanii braşoveni ai spectacolului Michael Flatley’s Lord of the Dance s-au grăbit să-şi achiziţioneze un bilet la evenimentul de pe 8 noiembrie de la Patinoarul Olimpic. Echipa Project Events, organizatorii... Continuare »

lord of the dance

Bilete mai ieftine la Lord of the Dance!

Cei de la „Lord Of The Dance” vor susţine anul acesta un turneu naţional în România. Astfel, în perioada 5-10 noiembrie 2011 vor trece prin Bucureşti, Iaşi, Braşov, Sibiu şi... Continuare »

lord of the dance la targu mures

Lord of the Dance la Târgu Mureș

Ultima reprezentaţie din România a dansatorilor irlandezi va avea loc pe 10 noiembrie 2011 la Sala Polivalentă din Târgu Mureş. Evenimentul face parte din seria de concerte care va debuta... Continuare »

lord of the dance la brasov

Lord of the Dance la Brașov

Pentru prima oară, spectacolul „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” vizitează străvechiul oraş de la poalele Tâmpei. Pe 8 noiembrie la Patinoarul Olimpic, îndrăgiţii irlandezi vin să prezinte spectacolul denumit... Continuare »

Lord of the Dance la Iași

A venit şi rândul Iaşiului să fie captivat de lumea de poveste a dansatorilor din trupa „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”. Pe 6 noiembrie la Sala Sporturilor, pentru câteva... Continuare »

lord of the dance

Turneu Lord Of The Dance în România- program complet!

Trupa de dans Lord Of The Dance va susține în România un turneu naţional ce va debuta pe 5 noiembrie 2011 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, trecând mai apoi... Continuare »

lord of the dance

Lord of the Dance la Sibiu

Irlandezii de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance” vor dansa în premieră la Sibiu pe 9 noiembrie 2011 la Sala Sporturilor. Spectacolul face parte din turneul de o săptămână... Continuare »

Lord of The Dance

Trupa Lord Of The Dance va susține un turneu în România!

Irlandezii de la Lord Of The Dance vin din nou în România, de data asta pentru un turneu naţional ce va debuta pe 5 noiembrie 2011 pe scena Sălii Palatului... Continuare »

CLOSE
CLOSE