Urmărește-ne în Social Media

world music

Lord of the Dance - 25 Years of Standing Ovations

Poster eveniment Lord of the Dance - 25 Years of Standing Ovations

Citește o recenzie despre eveniment

Trupa de dans irlandez LORD OF THE DANCE revine la București, pe scena Sălii Palatului, pe 20 mai 2023 cu spectacolul aniversar “25 Years of Standing Ovations”. 

Evenimentul marchează aniversarea a 25 de ani de turnee mondiale, toate show-urile anterioare din România fiind puse în scenă cu casa închisă de fiecare dată.

Info: Reprezentația este o reprogramare de pe 18 septembrie 2022.

Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

Bilete Lord of the Dance - 25 Years of Standing Ovations la Sala Palatului - SOLD OUT

  • VIP - 448,92 lei
  • Premium - 416,77 lei
  • Categoria 1 - 341,78 lei
  • Categoria 2 - 256,06 lei
  • Categoria 3 - 191,78 lei
  • Categoria 4 - 148,92 lei
  • Categoria 5 - 106,07 lei

De la premieră, Lord of The Dance a fost prezentat în mai mult de 1000 de locații din peste 50 de țări și a încântat peste 60 de milioane de spectatori, fiind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Decoruri inedite, costume extravagante și elemente noi de coregrafie însoțite de efecte speciale de ultimă generație vor crea o atmosferă unică în 20 mai 2023 pe scena Sălii Palatului. Spectacolul transpune publicul într-un timp și loc mitic, combinând într-un mod unic dansul irlandez, plin de energie, dragostea, muzica originală, pericolul și senzualitatea, reușind să transcendă cultura și limba.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 mai 2023. Ref #143119

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.